Válassza az Oldal lehetőséget

JIGOO C500 – ha nem vigyázol felszippantja a szőnyeget

JIGOO C500 – ha nem vigyázol felszippantja a szőnyeget

A JIGOO C500 60 percig működhet egy töltéssel, 500 wattos motorja 33 000 Pa szívóerőt fejt ki.

JIGOO C500 – ha nem vigyázol felszippantja a szőnyeget

A JIGOO C500 porszívó minden otthon számára ideális választás, mivel hatékonyan tisztít, és könnyen kezelhető. Kiváló ár-érték arányt kínál, így a takarítás sosem volt ilyen egyszerű és kényelmes.

A JIGOO C500 egy kiemelkedően hatékony vezeték nélküli porszívó, amely számos innovatív funkcióval rendelkezik. A mindennapi háztartási tisztítás megkönnyítése érdekében tervezték, így ideális választás mindazok számára, akik gyorsan és hatékonyan szeretnék rendben tartani otthonukat. Az eszköz egyik legfontosabb tulajdonsága a 33 kilopascal szívóerő, amely biztosítja a mélytisztítást még a legmakacsabb szennyeződésekkel szemben is.

JIGOO C500 Cordless Vacuum Cleaner, 33KPa Suction, 500W Motor, Smart Dust Sensor, 1.2L Dust Cup, Up to 60 Mins Runtime, 2200mAh Removable Battery, LED Touch Screen, Rotatable Metal Tube

A JIGOO C500 szívórendszere egy 500 wattos brushless motorral működik, ami nemcsak erőteljes, hanem hosszú élettartamú is. A motor kiváló hatékonyságának köszönhetően a porszívó könnyedén veszi fel a port és a szennyeződéseket, még a nehezen hozzáférhető helyekről is. Emellett a készülék zajszintje nem haladja meg a 78 decibelt, így használata csendes és kényelmes.

A JIGOO C500 öt lépcsős szűrőrendszerrel rendelkezik, amely 99,99%-os hatékonysággal távolítja el az allergéneket a levegőből. A többkúpú ciklon technológia biztosítja a levegő és a por hatékony elkülönítését, ami megakadályozza a légcsatorna eltömődését és a szívóerő csökkenését. Ez különösen hasznos allergiások számára, hiszen minimalizálja a levegőben lévő káros részecskék mennyiségét.

A porszívó 2200 milliamperórás cserélhető akkumulátorokkal működik, amelyek akár 60 perces üzemidőt is biztosítanak. Ez különösen előnyös nagyobb lakások esetén, hiszen az akkumulátort könnyedén ki lehet cserélni, így folyamatosan használhatod a készüléket. Az akkumulátor töltési ideje mindössze 2,5 óra, így gyorsan újra munkára fogható.

Az eszköz egy intelligens porérzékelővel is el van látva, amely valós időben érzékeli a por mennyiségét, és az adatokat megjeleníti az érintőkijelzőn. Az érintőképernyőn keresztül nyomon követheted az akkumulátor állapotát és a hibajelzéseket, valamint könnyedén válthatsz a különböző üzemmódok között. Három üzemmód áll rendelkezésre: alacsony, automatikus és nagy sebességű mód, így minden felületre megtalálhatod a megfelelő beállítást.

JIGOO C500 Cordless Vacuum Cleaner, 33KPa Suction, 500W Motor, Smart Dust Sensor, 1.2L Dust Cup, Up to 60 Mins Runtime, 2200mAh Removable Battery, LED Touch Screen, Rotatable Metal Tube

A porszívó fém csöve rugalmasan hajlítható, így a bútorok alatt is könnyedén tisztíthatsz anélkül, hogy le kellene hajolnod. A cső 90 fokban függőlegesen és 180 fokban vízszintesen forgatható, így a nehezen elérhető sarkokban is hatékonyan takaríthatsz. Az eszköz LED világítással is rendelkezik, amely megvilágítja a tisztítandó területet, így még a sötét helyeken is láthatod a port és a szennyeződéseket.

A JIGOO C500 többféle kefe fejet tartalmaz, amelyek között található egy V-alakú kefe, amely kemény és puha sörtékkel rendelkezik a különböző felületek optimális tisztítása érdekében. A készletben megtalálható még egy kemény padló kefefej, egy 2 az 1-ben portörlő kefe, egy vékony portörlő kefe és egy kis tisztítókefe is. Ezekkel a kiegészítőkkel a készülék sokoldalúan használható nemcsak padlók és szőnyegek, hanem matracok, kanapék és más bútorok tisztítására is.

JIGOO C500 Cordless Vacuum Cleaner, 33KPa Suction, 500W Motor, Smart Dust Sensor, 1.2L Dust Cup, Up to 60 Mins Runtime, 2200mAh Removable Battery, LED Touch Screen, Rotatable Metal Tube

A vásárlói vélemények alapján a JIGOO C500 nagy népszerűségnek örvend a felhasználók körében. Sokak szerint az erős szívóerő és a hosszú üzemidő különösen hasznos, míg mások a készülék könnyű kezelhetőségét és a sokféle kiegészítőt emelik ki. A pozitív visszajelzések megerősítik, hogy a JIGOO C500 kiváló választás mindazok számára, akik megbízható és hatékony porszívót keresnek.

Ha te is szeretnéd megtapasztalni a JIGOO C500 előnyeit, most különösen kedvező áron juthatsz hozzá. A Geekbuying áruházban a NNNJGC500 kuponkóddal mindössze 51 335 forintért megvásárolhatod, az eredeti 63 183 forint helyett, EU raktárból szállítva. Ez a kedvező ár lehetőséget ad arra, hogy egy prémium kategóriás porszívót szerezz be, amely hosszú távon megkönnyíti a mindennapi takarítást.

A JIGOO C500 állóporszívó főbb képességei:

  • 33 kilopascal szívóerő
  • 500 wattos brushless motor
  • 5 lépcsős szűrőrendszer
  • 60 perces üzemidő
  • Intelligens porérzékelő és érintőkijelző
  • Rugalmasan hajlítható fém cső
  • LED világítás
  • Többféle kefe fej a sokoldalú használat érdekében

Ez a készülék minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyre szükséged lehet otthonod hatékony és alapos tisztításához. A JIGOO C500 porszívóval a takarítás valóban gyerekjáték.

Vásárlás itt:

JIGOO C500 állóporszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.