Válassza az Oldal lehetőséget

Roborock S8 – bazi nagy ajándékcsomag és kuponkód az új robotporszívóhoz

Roborock S8 – bazi nagy ajándékcsomag és kuponkód az új robotporszívóhoz

A roborock S8 akciója miatt tartozékra egy darabig nem kell majd költened!

Roborock S8 – bazi nagy ajándékcsomag és kuponkód az új robotporszívóhoz

A Roborock S8 robotporszívó a Roborock S7 továbbfejlesztett változata, amely 6000 Pa szívóerővel rendelkezik, hatékonyan távolítva el a szennyeződéseket. A 3D strukturált fény és infravörös képalkotás segítségével a robot felismeri és elkerüli az akadályokat. Az új, kétrészes gumi sörtékkel ellátott DuoRoller kefe kevesebb gubancolódást okoz és gyorsan eltávolítja a hajat. A VibraRise® moprendszer a szónikus rezgéstechnológiát alkalmazva 3000-szeres percenkénti nagy sebességű súrolást és több mint 6 N nyomást biztosít, az automata emelkedő mop pedig akár 5 mm-t is megemelkedhet.

Roborock S8 - hatalmas szívóerővel debütál az új Xiaomi robotporszívó 1

A PreciSense® LiDAR navigáció és a No-Go-Zones funkciók segítségével az S8 optimális takarítási útvonalat tervez és az alkalmazásban blokkolható területeket is beállíthatunk. A robotporszívó többszintű 3D térképezési rendszerrel rendelkezik, amely akár négy emeletet is támogat, és testreszabott takarítási rutinokat állíthatunk be. Az off-peak töltési idővel pedig energiát és költségeket takaríthatunk meg.

Roborock S8 - hatalmas szívóerővel debütál az új Xiaomi robotporszívó 2

Persze ezen kívül is van egy csomó frankó képessége a gépnek, a hosszabb bemutatómat itt olvashatod el: ROBOROCK S8 – HATALMAS SZÍVÓERŐVEL DEBÜTÁL AZ ÚJ XIAOMI ROBOTPORSZÍVÓ

A mostani akcióban a NNNSSKHS8 kuponkóddal a gép ára 228 ezer forinra csökkenthető, plusz ajándékként kapunk egy 24 darabos tartozékcsomagot is mellé. Katt az alábbi hivatkozásra:

ROBOROCK S8 ROBOTPORSZÍVÓ

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.