Válassza az Oldal lehetőséget

Liectroux L200 – olcsó robotporszívó 50 ezer forintért

Liectroux L200 – olcsó robotporszívó 50 ezer forintért

A Liectroux L200 térképet készít, feltöröl és porszívózik az ára pedig alig 50 ezer forint.

Liectroux L200 – olcsó robotporszívó 50 ezer forintért

A Liectroux L200 robotporszívó úolyan technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a környezetének 2D térképen történő megismerését. A térképet eltárolja, így szobáról szobára képes tervezetten takarítani. Az intelligens memória funkció segítségével tudja, hol kell tisztítani, és hol nem, így a takarítás pontossága és hatékonysága jelentősen növelhető. A robotporszívó több tisztítási módot kínál, beleértve a zigzag tisztítást, a fix ponton történő tisztítást, a határ tisztítást a falak mentén és az ütemezett tisztítást.

Liectroux L200 - olcsó robotporszívó 50 ezer forintért 1

A Liectroux L200 víztartálya lehetővé teszi, hogy nedvesen is feltörölje a padlót. A telefonos alkalmazáson keresztül háromféle vízkibocsátási szint állítható be, melyek segítségével precízen szabályozhatjuk a víz mennyiségét. Az akkumulátor hosszú élettartama lehetővé teszi, hogy egy időben több mint 200 négyzetmétert feltöröljön. Az állítható szívóerő, a halk működés, valamint a nagy teljesítményű, nagy fordulatszámú, nagy szívóerővel és alacsony zajszinttel rendelkező motor együttesen garantálják a robot megfelelő működését.

Liectroux L200 - olcsó robotporszívó 50 ezer forintért 2

A telefonos alkalmazás segítségével könnyedén vezérelheted a robotot, nincsenek bonyolult lépések, könnyen kiválaszthatók a tisztítási módok. A robot szívóereje lehetővé teszi, hogy felszívja a port a fa, márvány és kerámia padlóról, valamint összegyűjti a szőnyegen lévő port és apró részecskéket (csak 1 cm-nél rövidebb szálú szőnyegekre alkalmas). További funkciók közé tartozik az Alexa és Google Home hangvezérlés, valamint a biztonsági funkciók, mint az ütközésgátló, az esésgátló és a becsavarodást gátló funkció.

Liectroux L200 - olcsó robotporszívó 50 ezer forintért 3

Alapvetően ez természetesen egy belépő szintű gép, ám a megfelelő szívóerő, a térképezési képesség, a távirányító és a telefonos applikáció, valamint a lézeres gépeknél kisebb magasság mégis sok feladat elvégzésére képessé teszi. Ahhez képest nem kérnek érte sokat, hiszen EU raktárból a 7EUWHK kuponkóddal 52 ezer forintért elhozhatjuk. Katt az alábbi hivatkozásra:

Liectroux L200 robotporszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.