Válassza az Oldal lehetőséget

VEVOR SC240N hordozható hőkamera profiknak

VEVOR SC240N hordozható hőkamera profiknak

Nem egy tipikus otthoni eszköz, de én hasznát látnám itthon is.

VEVOR SC240N hordozható hőkamera profiknak

A VEVOR SC240N hordozható hőképalkotó kamera egy olyan eszköz, amely hasznos lehet az otthoni felhasználásra, de még inkább szakmai környezetben. Segítségével könnyen azonosíthatók a problémák forrásai, mint például a szigetelési hibák vagy a meghibásodott berendezések hibáinak azonosításában. Az infravörös hullámokat láthatóvá teszi, így a hőmérséklet-különbségek alapján könnyedén felismerhetők a potenciális problémák.

VEVOR SC240N hordozható hőkamera profiknak 1

A kamera egyik kiemelkedő jellemzője a magas felbontású képalkotás. A 240 x 180 infravörös felbontásnak és a < 0,04 °C-os hőérzékenységnek köszönhetően a kamera kristálytiszta képet kínál a -20 és 350 °C közötti hőmérsékletsávban. Négy különböző szín palettát kínál (szivárvány, vas, fekete meleg és fehér meleg), amelyek különböző igényekhez igazíthatóak, hogy pontos és könnyen értelmezhető képeket kaphassunk. A készülékben található akkumulátor hosszú, akár 9 órás üzemidőt biztosít, és a mellékelt 16 GB-os SD-kártya akár 90 000 fényképet is képes tárolni. Az adatokat USB-kábelen keresztül könnyedén át lehet vinni a számítógépre.

VEVOR SC240N hordozható hőkamera profiknak 2

A VEVOR SC240N nem csak a hatékonyságával tűnik ki, hanem a robosztus és kompakt kialakításával is. Az IP54-es védettséggel rendelkező eszköz por- és vízálló, és akár 2 méter magasságból való esést is túlél. Az integrált hang- és fényjelző rendszer figyelmeztet, ha a mérési tartományon kívüli hőmérsékletet érzékel, és a beépített LED munkalámpa lehetővé teszi a sötét és nehezen hozzáférhető területek megvilágítását. Ezeknek köszönhetően a VEVOR SC240N kamera egy megbízható eszköz, amelyet minden helyzethez igazodva lehet használni.

A kamera ára a HOCHU kuponkódot használva ~91 000 forint itt:

VEVOR SC240N hordozható hőkamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.