Válassza az Oldal lehetőséget

Alig 100 ezer most a Xiaomi Roidmi EVE Plus automata ürítésű robotporszívó

Alig 100 ezer most a Xiaomi Roidmi EVE Plus automata ürítésű robotporszívó

Természetesen a cseh raktár készlet kisöprése miatt vált elérhetővé a 70 ezer forintos kedvezmény.

Alig 100 ezer most a Xiaomi Roidmi EVE Plus automata ürítésű robotporszívó

A ROIDMI EVE Plus robotporszívó nem csak egy sima porszívó, hanem egy intelligens háztartási eszköz, amely képes önmaga üríteni a portartályát, ha az tele van. Ez az eszköz egyedülálló ózonos antibakteriális és szagtalanító technológiával rendelkezik, amely megszünteti a kellemetlen szagokat.

Ez a porszívó akár egy hónapig képes működni anélkül, hogy ki kellene tisztítani, így bátran elutazhatsz akár hosszabb időre is, és közben a ROIDMI EVE Plus minden nap kitakarítja az otthonodat. A porszívó rendelkezik a ROIDMI 4. generációs LDS lidar rendszerrel, amely képes gyorsan beszkennelni az egész házat és automatikusan elkészíteni a térképet az SLAM algoritmus segítségével. Az új változat 40%-kal nagyobb pontossággal dolgozik, mint az előző generáció.

Alig 100 ezer most a Xiaomi Roidmi EVE Plus automata ürítésű robotporszívó 1

A porszívó intelligens helyiség-elosztó funkciójának köszönhetően automatikusan menthető a térkép, és lehetőséged van egyesíteni, szétválasztani vagy akár elnevezni az egyes helyiségeket, hogy előre beállított sorrendben vagy a megadott helyiségben történjen a tisztítás. Nem kell aggódniod a tisztítási folyamat miatt. Alacsony akkumulátor töltöttség esetén automatikusan visszatér a tisztítóállomásra feltöltésre. Ha az akkumulátor teljesen feltöltődött, a tisztítás azonnal folytatódik, elkerülve a még hiányzó részek takarítását vagy a már takarított részek ismételt tisztítását.

Alig 100 ezer most a Xiaomi Roidmi EVE Plus automata ürítésű robotporszívó 2

A ROIDMI EVE Plus automatikusan képes megbecsülni a szekrények és az ágyak magasságát az LDS nyomásszenzor segítségével, így nem megy olyan helyekre, ahol nem kellene. A magas teljesítményű digitális kefe nélküli motor és a sávválasztó technológia 2700 Pa szívóerőt biztosít, amely képes eltávolítani a padlóról a port és a hajat.

Alig 100 ezer most a Xiaomi Roidmi EVE Plus automata ürítésű robotporszívó 3

A porszívó távolról is irányítható a ROIDMI / MIJIA alkalmazással, ahol egyszerűen, egyetlen gombnyomással elindíthatod a munkát. A tisztító üzemmód váltása, a valós idejű ellenőrzés és a státusz keresése bárhonnan, bármikor elérhető. Az eszköz kompatibilis a Google Asszisztenssel is, így hangvezérléssel is irányítható. A 5200 mAh-s lítium-ion akkumulátor biztosítja a hosszú működési időt, a termék pedig könnyű és kompakt méretekkel rendelkezik.

Alig 100 ezer most a Xiaomi Roidmi EVE Plus automata ürítésű robotporszívó 4

Összességében a ROIDMI EVE Plus egy remek takarítógép, amit a mostani árán eddig nem kaphattunk meg, és talán nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy állítani merjem, ezután sem fogunk megkapni. A készlet kisöprés miatt nem kevesebb, mint 70 ezer forintot vágott a kereskedő az áron, így ~104 ezer forintért vehetjük meg. Ennyiért még a jóval kevésbé ismert márkák önürítős gépeit sem kapod meg, nem hogy egy Xiaomit. Szóval csapj le rá, az akció csak a készlet erejéig érvényes!

Vásárlás a BGXIFD697 kuponkóddal az alábbi hivatkozásról:

ROIDMI EVE Plus robotporszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.