Válassza az Oldal lehetőséget

Érkezik a MIDEA légtisztítóval egybeépített okos ventilátora

Érkezik a MIDEA légtisztítóval egybeépített okos ventilátora

Hazai disztribútor portfóliója gazdagodott a MIDEA termékeivel.

Érkezik a MIDEA légtisztítóval egybeépített okos ventilátora

Az ASBIS, mint disztribútor, fejlesztő és szolgáltató az IT, IoT termékek és megoldások területén, bővítette intelligens megoldások portfólióját a Midea márkával. Az együttműködés keretében az ASBIS piacra dobja a Midea új modelljét – a Smart Bladeless Tower Fan & HEPA Air Purifier nevű okos ventilátort és levegőtisztítót, amely távolról, mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető.

41" Bladeless Tower Fan & HEPA Air Purifier with Remote Control

Ez a készülék okos opciókkal rendelkezik, letisztult, stílusos kialakításával bármely otthonban vagy irodában megállja majd a helyét. A termék, valamint több más Midea ventilátor, elérhető az ASBIS disztribúciós hálózatán keresztül többek között Romániában, Bulgáriában, Litvániában, Észtországban, Lettországban, Horvátországban, Szlovákiában, Szlovéniában és természetesen már Magyarországon is.

10-Speed Settings

A Midea globális vezető szerepet tölt be az intelligens otthoni készülékek gyártásában, beleértve légkondicionálókat, hűtőszekrényeket, mosógépeket és több mást. A márka az élvonalbeli technológia és a minőségi elkötelezettség jegyében működik, így termékei tökéletes illeszkednek az ASBIS termékpalettájához.

Izgatottan várjuk, hogy a Midea márkát üzleti partnereinknek, vásárlóinknak és végfelhasználóinknak ajánlhassuk. Az első újdonság egy innovatív termék, amely három fő funkciót egyesít: az okos távirányítást, a pengementes toronyventilátort és a levegőtisztítást. A Midea Bladeless Tower Fan & HEPA Air Purifier okos ventilátor és levegőtisztító kiváló megoldás a közelgő nyári szezonra otthoni és irodai használatra B2B ügyfelek számára, mint például szállodák, kávézók, éttermek és szépségszalonok.

– mondta Andrei Kazennau, az ASBIS légkondicionáló és fűtési termékkategória üzletfejlesztési menedzsere.

A Midea Smart Bladeless Fan az abszolút kényelmet és nyugalmat nyújtja rendkívül csendes működésével. A nagy sebességgel kifújt levegőt akár 10 méteres távolságról is érezni lehet, így ideális beltéren történő használatra. A ventilátor testre szabható légáramlást biztosít az oszcillációs funkcióval, amelyet a felhasználók álló vagy 60 fokos forgású beállításban használhatnak. A lapátmentes kialakítás nem csak vizuálisan mutatós, hanem biztonságosabb és könnyebben is tisztítható. Ráadás előny, hogy a készülék kompakt mérete miatt könnyen mozgatható és tárolható.

Air Purification

A Midea Smart Bladeless Fan plazma-ion technológia és a szigorú minősítési szabványoknak megfelelő HEPA szűrők segítségével tisztítja a levegőt. Az fejlett technológia garantálja az erős légáramlatot és az effektív levegőtisztítást, eltávolítva a port, a pollent és a füstöt. Az intelligens szenzorok pontosan érzékelik a környezeti hőmérsékletet, és automatikusan szolgáltatják a szükséges szellőztetést a SensiCool technológia révén. A programozott alvó mód automatikusan lefedi a kijelzőt és három választható szellőzési módot kínál a legalacsonyabb, mindössze 38 dB zajszinttel.

41" Bladeless Tower Fan & HEPA Air Purifier with Remote Control

Az okostelefonos alkalmazáson keresztül történő távirányítás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák a ventilátor sebességét és a levegőtisztítás szintjét bárhol is legyenek, miközben a beépített időzítő és az alvó mód garantálja a kényelmes és energiatakarékos működést. Az okos távirányítás a Wi-Fi-n vagy az Amazon Alexa hangvezérlésen keresztül érhető el. Az ASBIS örömmel várja a Midea-val folytatott partnerség folytatását, hogy további izgalmas termékeket hozzon a vásárlók számára.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.