Válassza az Oldal lehetőséget

HiBREW H7A – 25 ezerrel olcsóbb ma a csúcs presszógép

HiBREW H7A – 25 ezerrel olcsóbb ma a csúcs presszógép

HiBREW H7A rengeteg frissítésen esett át az elődhöz képest.

HiBREW H7A – 25 ezerrel olcsóbb ma a csúcs presszógép

A HiBREW új gépe a profiknak fog örömöt okozni, hiszen profi kétkazános rendszert kapott, ráadásul pumpából is kettő került bele. Állítható a főzés ideje, a víz hőfoka és természetesen a darálás finomsága is. Egyidőben készülhet a kávé és habosodhat a tej!

HiBREW H7A - 25 ezerrel olcsóbb ma a csúcs presszógép 1

A HiBREW H7A kávéfőző gép 20 bar nyomással rendelkezik, amely egy erős és tartós, szálcsiszolt rozsdamentes acélból készült testben helyezkedik el. A dupla kazános fűtési rendszer és dupla vízszivattyú lehetővé teszi az egyidejű kávékivonat készítését és tejhabosítást. Az LCD érintőképernyőn keresztül egyszerűen szabályozható az extrakciós hőmérséklet és a csészék mérése.

HiBREW H7A - 25 ezerrel olcsóbb ma a csúcs presszógép 2

A géphez tartozik egy kávédaráló is, amely 30 különböző finomsági szinten állítható, 48 mm-es kúpos darálótárcsával, amelyet könnyen eltávolíthatunk a tisztításhoz. A gép teljesítménye 1380–1550 W között van, feszültsége AC 220–240 V 50Hz/60Hz, kávébab kapacitása 250 g, víztartály mérete 2,8 L. A termék méretei 331 x 332 x 347 mm. A csomag tartalmazza a kávéfőző gépet és a felhasználói kézikönyvet.

A gépet egy ma kiadott kuponnal 25 ezer forinttal az aktuális listaár alatt vásárolhatjuk meg. Az ára így sem alacsony, de ez a tudás, ebben a minőségben ma ennél sajnos többe kerül, így az érte elkért 184 ezer forintnak végső soron örülnünk kell! Vásárlás a BGfc97c1 kuponkóddal, a cseh raktárból itt:

 

HiBREW H7A presszógép

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.