Válassza az Oldal lehetőséget

Proscenic P10 Ultra állóporszívó – nagy szívóerő, kedvező ár

Proscenic P10 Ultra állóporszívó – nagy szívóerő, kedvező ár

Proscenic P10 Ultra a gyártótól megszokott minőséget, de ami fontosabb árat hozza.

Proscenic P10 Ultra állóporszívó – nagy szívóerő, kedvező ár

A Proscenic P10 Ultra vezeték nélküli porszívó 25 KPa szívóerővel és 600 ml űrtartalmú, egy gombnyomással nyitható portartállyal rendelkezik. Két üzemmódban működik, 250 W-os kefe nélküli motorral és 2200 mAh kapacitású cserélhető akkumulátorral, amely akár 45 perc működést biztosít. A porszívó súlya 1,47 kg, a csomag súlya 4,13 kg, méretei 1200 x 250 x 212 mm.

Proscenic P10 Ultra állóporszívó - nagy szívóerő, kedvező ár 1

A gép 5-rétegű szűrőrendszere 99,99 %-ban kiszűri az 0,3 mikronnál kisebb porrészecskéket, zajszintje ≤78dB. Beépített LED fényszóróval, rugalmas padlókefével rendelkezik, amely 180°-ban elfordítható oldalirányban és 90°-ban felfelé. Kézi porszívóvá alakítható, kiegészítő fejekkel szállítják, amelyek autó, bútor tisztítására is alkalmasak. A csomag tartalmazza a porszívót, padlókefét, hálózati adaptert, falitartót, akkumulátort, 2 belépő HEPA szűrőt, 1 kilépő HEPA szűrőt, 2 az 1-ben porkefét, réskefét, teleszkópos csövet és felhasználói kézikönyvet.

A gépet cseh raktárból küldi a Banggood, ára a BGbce752 kuponkóddal és ingyenes szállítással 37 ezer forint itt:

 

Proscenic P10 Ultra állóporszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.