Válassza az Oldal lehetőséget

ILIFE T10s – márkás lézeres robot önürítős dokkolóval ajándékáron!

ILIFE T10s – márkás lézeres robot önürítős dokkolóval ajándékáron!

Na kérem, az ILIFE T10s az idei 11.11 egyik legjobb ajánlata, és egészen mostanáig kellett várni, hogy ez kiderüljön.

ILIFE T10s – márkás lézeres robot önürítős dokkolóval ajándékáron!

Az ILIFE T10s Robotporszívó egy innovatív, kettős funkciójú eszköz, amely porszívózásra és feltörlésre egyaránt alkalmas, így hatékonyan távolítja el a port és a makacs foltokat. A készülék különböző porszívózási és felmosási módokkal rendelkezik, amelyek megfelelnek a mindennapi takarítási igényeknek.

A 3000 Pa szívóerejű ILIFE T10s könnyedén megbirkózik a szeméttel és porral. A szőnyegek tisztítását is egyszerűvé teszi az automatikus nyomásnövelő funkciójával, és azzal, hogy akár 18 mm magas szőnyegeken is át tud haladni. A robotporszívó egy önműködő önürítő állomással rendelkezik, amely akár 20000 Pa szívóerővel 20 másodperc alatt automatikusan kiüríti a robot portartályát.

A 2,5 literes nagy porzsák 60 napos kezelésmentes takarítást tesz lehetővé, a porzsákot telítődése után egyszerűen csak ki kell dobni. A pontos LDS navigációval a T10s robotporszívó 360 fokos és 4K/s-os szkenneléssel kétszer gyorsabban térképezi fel a területet, hatékonyabb takarítási útvonalat biztosítva anélkül, hogy bármely terület kimaradna.

ILIFE T10s Robot Vacuum Cleaner, 2 in 1 Vacuum and Mop, Self-Emptying Station, 3000Pa Suction, 2.5L Dust Bag, LDS Navigation, 150 mins Runtime, Save up to 5 Maps, App & Voice Control - Gradient Blue

Az ILIFE T10s több emeleti térképezési képességgel rendelkezik, amely akár 5 térkép mentését is lehetővé teszi. Így könnyedén személyre szabható a takarítás, és különböző emeletek takarítása is megvalósítható. A 3200 mAh-s akkumulátorral a T10s akár 150 percig tartó tisztítást biztosít, ez kb. 200 négyzetméteres nagy házat jelent. Az alkalmazás- és hangvezérléssel kompatibilis ILIFE T10s robotporszívót lehet irányítani az alkalmazáson keresztül, még nagyobb kényelmet biztosítva.

A gépet EU raktárból szállítják, ára a GKB231120 kuponkóddal és a Facebook kedvezménnyel együtt csak 91 ezer forint itt:

 

ILIFE T10s Robotporszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.