Válassza az Oldal lehetőséget

KuKirin S3 Pro – a 65 ezer forintos roller

KuKirin S3 Pro – a 65 ezer forintos roller

A világból nem visz ki, de a buszt, villamost, metrót kiegészíteni teljesen jó lehet.

KuKirin S3 Pro – a 65 ezer forintos roller

A KuKirin S3 Pro elektromos roller egy hatékony közlekedési eszköz, amely kiválóan alkalmas a városi utazásokhoz. A roller 250 W-os motorral rendelkezik, amely maximálisan 714 RPM-es fordulatszámmal és 17 N.m-es maximális nyomatékkal működik, valamint 15 fokos emelkedőket képes leküzdeni

KuKirin S3 Pro Electric Scooter 8in Honeycomb Tire 250W Motor 25km/h Max Speed 7.5Ah Battery 30km Mileage

A roller 36 V-os, 7.5 Ah kapacitású lítium-akkumulátorral van felszerelve, amivel a maximális hatótávolság a gyári adatok szerint akár 30 km is lehet (ami nyilvánvaló ökörség, de a fele talán kihozható belőle). Az intelligens vezérlőrendszer többfunkciós, színes, éjszakai verziójú kijelzővel rendelkezik, amelyen a sebesség, a megtett távolság, az idő, az energia, a fokozat és a feszültség is látható. Az elektromos roller állapotát így könnyen nyomon követhetjük.

KuKirin S3 Pro Electric Scooter 8in Honeycomb Tire 250W Motor 25km/h Max Speed 7.5Ah Battery 30km Mileage

A roller könnyű és kompakt kialakítású az összecsukott mérete 940 × 190 × 350 mm, így könnyen tárolható, hordozható. Összességében a KuKirin S3 Pro elektromos roller egy kiváló választás a városi közlekedéshez, amely kényelmet, hatékonyságot és stílust kínál a felhasználóknak.

Ennek a rollernek azonban a legjobb része mégiscsak az ára, hiszen EU raktárból 65 ezer forintért juthatunk hozzá. A vásárláshoz használd a NNNS3PRO11 kuponkódot itt:

 

KuKirin S3 Pro elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.