Válassza az Oldal lehetőséget

RSH-SWS001 Tuya okos, wifis időjárásállomás

RSH-SWS001 Tuya okos, wifis időjárásállomás

Az RSH-SWS001 egy kompakt, mégis sok tudással felvértezett eszköz.

RSH-SWS001 Tuya okos, wifis időjárásállomás

Az RSH-SWS001 Tuya Smart WiFi Weather Station egy innovatív, okos időjárás-állomás, amely különleges funkcióival a modern otthonok elengedhetetlen kiegészítője. Ennek az eszköznek a központi eleme egy főegység, amely képes az időjárás adatainak megjelenítésére az internetről származó információk alapján. Ez magában foglalja az aktuális időt, dátumot, hőmérsékletet és páratartalmat, amelyeket a felhasználó helyzete alapján személyre szabva jelenít meg.

RSH-SWS001 Tuya okos, wifis időjárásállomás 1

Ez a rendszer úgy lett kialakítva, hogy a főegység akár három kiegészítő egységgel (szenzorral) is összekapcsolódhat. Ezeket a kiegészítő egységeket a felhasználók a ház belsejében vagy kívül a kertben helyezhetik el, ahol méri az adott környezet hőmérsékletét és páratartalmát. Az így összegyűjtött adatokat vezeték nélkül továbbítja a főegységnek, amely azokat valós időben jeleníti meg.

RSH-SWS001 Tuya okos, wifis időjárásállomás 2

A felhasználók számára különösen kényelmes, hogy a rendszer mobilalkalmazáson keresztül is vezérelhető. Ez lehetővé teszi az időjárás-adatok, valamint a beltéri és kültéri hőmérsékleti adatok történetének távoli megtekintését és elemzését. A hőmérséklet megjelenítése Celsius vagy Fahrenheit skálán választható, míg a páratartalom százalékos értékként kerül megjelenítésre.

RSH-SWS001 Tuya okos, wifis időjárásállomás 3

A készülék működése során a hőmérséklet mérési pontossága plusz-mínusz 0,5 Celsius fok, míg a páratartalom mérési pontossága plusz-mínusz 2 százalékpont. A hőmérséklet mérési tartománya -20 és 60 Celsius fok között van, míg a páratartalom 0 és 99 százalék között mérhető. Az állomás Wi-Fi (2.4G) és BLE modulon keresztül kommunikál, biztosítva ezzel a stabil és megbízható adatátvitelt. A kiegészítő egységek energiaellátása 3 V 1000 mA CR2477 gombcellás elemekkel történik, melyek akár fél évig is kitarthatnak. Ezeknek az egységeknek a kommunikációs hatótávolsága akár 80 méter is lehet szabad terepen.

Ennek a csomagnak az ára 1 szenzorral 14 500 forint, míg három szenzorral 17 650 forint. Mindkét esetben a BGDB135 kuponkódot használd a vásárláshoz itt:

 

RSH-SWS001 Tuya okos, wifis időjárásállomás

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.