Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-SHP6 Pro – monitorozd a fogyasztást!

BlitzWolf BW-SHP6 Pro – monitorozd a fogyasztást!

BlitzWolf BW-SHP6 Pro lehetővé teszi, hogy javíts az energiahatékonyságon.

BlitzWolf BW-SHP6 Pro – monitorozd a fogyasztást!

BlitzWolf BW-SHP6 Pro 1

Az okos otthonok kényelmes és energiahatékony kialakításához nyújt segítséget a BlitzWolf BW-SHP6 Pro 15A WiFi okoskonnektor. Ez a kompakt eszköz bármilyen hálózati foglalatba illeszkedik, és lehetővé teszi a hozzácsatlakoztatott készülékek távoli vezérlését, ütemezését valamint áramfogyasztásuk monitorozását.

a close-up of a device BlitzWolf BW-SHP6 Pro

BlitzWolf BW-SHP6 Pro 2

A BlitzWolf BW-SHP6 Pro konnektor 15A maximális terhelhetőségének és 3450W teljesítményének köszönhetően akár nagyobb fogyasztású berendezésekhez, például klímaberendezésekhez, mosógépekhez is csatlakoztatható. Az alkalmazáson keresztül valós idejű adatokat kaphatsz a csatlakoztatott eszköz energiafelhasználásáról, ezáltal pontosan követheted a fogyasztást.

a close up of a device BlitzWolf BW-SHP6 Pro

BlitzWolf BW-SHP6 Pro 3

A BlitzWolf BW-SHP6 Pro okoskonnektort okostelefonodon vagy hangvezérléssel is irányíthatod az Amazon Alexa és Google Assistant rendszerekkel való kompatibilitásnak hála. Távolról kapcsolhatod be/ki a dugaljba csatlakoztatott készülékeket, vagy akár ütemezést is beállíthatsz, hogy azok automatikusan műküdjenek a megadott időpontokban.

a white plug with a round base BlitzWolf BW-SHP6 Pro

BlitzWolf BW-SHP6 Pro 4

A BlitzWolf BW-SHP6 Pro konnektor mindössze 59 gramm tömegű, tűzálló polikarbonát házába pedig 2,4 GHz-es WiFi chipet építettek. Az EU szabványos csatlakozó mellett -20 és 45°C közötti hőmérséklet-tartományban működőképes.

a white adapter with silver metal plugs BlitzWolf BW-SHP6 Pro

BlitzWolf BW-SHP6 Pro 5

Egy érdekes megoldás a fogyasztásmérő funkció, mely lehetővé teszi, hogy folyamatosan szem előtt tartsd az egyes készülékek áramfelhasználását.

A BlitzWolf BW-SHP6 Pro főbb jellemzői:
– 15A / 3450W terhelhetőség
– Fogyasztásmérés
– Távvezérlés okostelefonról
– Alexa/Google Assistant kompatibilitás
– Időzítési lehetőség
– 2,4 GHz WiFi
– EU csatlakozóaljzat

A vásárlói értékelések alapján a BlitzWolf BW-SHP6 Pro konnektor könnyen beüzemelhető, és a legtöbben elégedettek a stabil működésével és sokoldalúságával.

Ne szalaszd el a lehetőséget, hogy mindössze 3715 forintért beszerezd ezt az okos konnektort a Banggood áruházban a BG83a177 kuponkód felhasználásával!

 

BlitzWolf BW-SHP6 Pro okoskonnektor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.