Válassza az Oldal lehetőséget

Lézeres, felmosós robotporszívó 60 ezer forint alatt?

Lézeres, felmosós robotporszívó 60 ezer forint alatt?

Nem könnyű ilyet találni, de létezik, még a mostani dollár árfolyam mellett is!

Lézeres, felmosós robotporszívó 60 ezer forint alatt?

Tavaly ősszel, amikor a VIOMI SE porszívót kivezették a kínálatból, nagyon sok áruház akciózta a gépet. Akkor, a 300 forintos dollár mellett a 60 ezer forintos árnak nagyon örültünk, sokan le is csaptak a remek vételre. Most, hogy a dollár közelíti a 350-et szinte lehetetlen ilyen áron robotot venni. De csak szinte, mert egy ma indult akcióban van ilyen!

Lézeres, felmosós robotporszívó 60 ezer forint alatt? 1

Ez a gép a MIDEA M7 névre hallgató robot, ami tudásban igencsak magasra teszi a lécet. Talán a legérdekesebb, hogy kiugróan nagy a szívóereje, 4000 Pa, amit eddig csak a Dreame gépeinél láthattunk. A többi képesség nem ennyire érdekes, inkább csak az a fontos, hogy mindent tud, amit egy drágább porszívótól elvárhatunk, csak éppen sokkal kevesebbet kell ezért a tudásért fizetnünk.

Lézeres, felmosós robotporszívó 60 ezer forint alatt? 2

A gyári adatok szerint egy töltéssel 160 perces üzemidőt tud, ez elviekben egy 120 négyzetméteres lakáshoz elég. Persze, ha lemerül sincs gond, hiszen képes visszamenni a dokkolóra és feltölteni magát. A meglepően nagy szívóerőt már írtam, de ehhez kapcsolódik az automatikus szőnyegmód megléte. Ez lényegében egy automatikus fordulatszám szabályzás, ha a gép szőnyeget érzékel maga alatt, akkor maximumra kapcsolja a szívóerőt.

Lézeres, felmosós robotporszívó 60 ezer forint alatt? 3

Ahogy a címben írtam, ez a gép felmosni (feltörölni) is tud. A leírás szerint a vízszabályzás elektronikus, és három fokozatban változtatható a padlóra jutó víz mennyisége. Az extrák között említi még a gyártó a V profilú hengetkefét, én viszont fontosabbnak tartom ennél, hogy a megszokottól eltérően nem egy, hanem két körkefe dolgozik a porszívó hasán.

Lézeres, felmosós robotporszívó 60 ezer forint alatt? 4

Mivel ez egy robot, így intelligensnek is kell lennie. Természetesen képes a lakásunkról térképet készíteni, valós időben tervezi és optimalizálja a takarítási útvonalakat. A helyiségeknek nevet tudunk adni, kijelölhetjük őket külön-külön is, mint takarítandó területet. Sőt, ha valamelyik helyiséget nagyon koszosnak ítéljük, ott beállíthatunk mélytisztítást. Ez annyit jelent, hogy ezekben a szobákban a gép háromszor megy körbe, és porszívózza össze a piszkot.

Lézeres, felmosós robotporszívó 60 ezer forint alatt? 5

Természetesen kapunk lehetőséget virtuális falak elhelyezésére, jelölhetünk ki szobákon belül is takarítandó területeket, illetve arra is lehetőségünk van, hogy mi határozzuk meg a porszívónak, hogy a szobákat milyen sorrendben takarítsa ki. A porszívó természetesen okosotthon rendszerekbe is beilleszthető. Használhatjuk Amazon Alexa vagy Google Home ökoszisztémák alatt, vagy ha ilyen nincs, akkor simán letölthetjük a telefonunkra a Midea Smartlife applikációt, és vezérelhetjük a gépet a mobilunkról.

Lézeres, felmosós robotporszívó 60 ezer forint alatt? 6

Ahogy látható ez a masina lényegében mindent tud, amit egy jobb robottól elvárhatunk. Ehhez képest tényleg nagyon olcsó, a A7A7B54E8234 kuponkóddal 58 200 forintért tudjuk EU raktárból megrendelni. Az EU raktár miatt természetesen nem kell se vámot, se plusz ÁFA-t fizetnünk, annyi az ára, amit az oldalon látunk. A szállítás ingyenes!

Vásárlás itt:

MIDEA M7 robotporszívó

Ha az M7 elfogy, akkor választhatod még az M8-at, ami újabb, kicsit drágább is, de még mindig nagyon jó az ára:

Midea M8 robotporszívó – Kuponkód: A1C72A29FF53

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.