Válassza az Oldal lehetőséget

Ninebot Max G30 – minőségi városi roller

Ninebot Max G30 – minőségi városi roller

Ninebot Max G30 tipikus városi futkosós roller.

Ninebot Max G30 – minőségi városi roller

Ninebot Max G30 1

Az igazán kényelmes és környezetbarát városi mobilitást biztosítja a Ninebot Max G30 elektromos roller. Ez a csúcskategóriás jármű az egyik legmodernebb és leginnovatívabb megoldás a mindennapi helyváltoztatásra.

a scooter on a road with a sign Ninebot Max G30

Ninebot Max G30 2

A Ninebot Max G30 egy teljesítményre tervezett modell, erős 350W-os szénkefe nélküli motorral szerelték fel. Ez a hajtáslánc akár 30 km/h végsebességet és 20%-os emelkedőn való felkapaszkodást is biztosít. A nagy 551 Wh kapacitású akkumulátor pedig akár 65 km megtételét teszi lehetővé egy feltöltéssel. (mind gyári adatok)

a man and woman hugging in front of a eiffel tower Ninebot Max G30

Ninebot Max G30 3

A Ninebot Max G30 roller kinézete is modern és praktikus egyszerre. Az egy gombos kezeléssel, LED kijelzővel és gyors összecsukhatósággal kényelmes használatot biztosít. A válaszható energiatakarékos, normál és sportüzemmódokkal a vezetési stílus is személyre szabható.

a scooter on a concrete ledge by the ocean Ninebot Max G30

Ninebot Max G30 4

Az innovatív technológiák közé tartozik a kinetikus energiát visszanyerő rendszer, mely a fékezéskor keletkező energiát hasznosítja újra, ezáltal növelve a hatótávolságot. A Ninebot Max G30 fejlett fékrendszere a biztonságról gondoskodik.

a man and woman sitting on a bench with a laptop Ninebot Max G30

Ninebot Max G30 5

A Ninebot Max G30 roller vázát masszív alumíniumból készítették, így rendkívül tartós, mégis csak 18,7 kg a tömege. Időjárásálló, IPX5 vízállósági fokozattal ellátott háza pedig védelmet nyújt a külső körülmények ellen.

A főbb paraméterek:
– 350W motor
– 551 Wh/36V akkumulátor
– Max. 30 km/h sebesség
– 65 km hatótáv
– 20% emelkedőképesség
– Gyors összecsukhatóság
– 3 üzemmód
– Kinetikus energia visszanyerése
– IPX5 vízállóság

A vásárlók dicsérték a gördülékeny menetet, hosszú üzemidőt és a kényelmes, intuitív használatot. Néhányan kritizálták ugyanakkor a töltési időt.

Ne szalaszd el az alkalmat, hogy a BG03cb67 kuponkóddal 241 699 forintért beszerezd ezt a professzionális elektromos rollert a Banggood webáruházban!

 

Ninebot Max G30 elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.