Válassza az Oldal lehetőséget

EYU Mini – elektromos roller 35 ezer forintért?

EYU Mini – elektromos roller 35 ezer forintért?

Azt hiszem ez a minimum, amit még elektromos rollernek szabad nevezni, de lehet, hogy valakinek pont erre van szüksége.

EYU Mini - elektromos roller 35 ezer forintért? 1

Mondanám, hogy gyerekek a célközönség, de a maximális terhelhetőségnek megadott 100 kiló némileg ellentmond ennek. Ennek ellenére jó szívvel mégis csak gyerekeknek, illetve 50-60 kilós felnőtteknek merném ajánlani. Na, de miért?

EYU Mini - elektromos roller 35 ezer forintért? 2

A motor teljesítménye 150 watt, a maximális sebesség 12 kilométer óránként, a maximálisan megtehető táv egy töltéssel 6 kilométer. Fék is csak a hagyományos, hátsósárvédőt kerékre taposós van, de a maximális sebességről ez is elegendő lehet. Ami viszont érdekes, hogy az első és a hátsó kerékhez a leírás szerint egész normális lengéscsillapítás jár, ez pedig ebben az árkategóriában párját ritkitja. Ezek elég hervasztó adatok, de ha valakinek 4-5 kilométer a munkahely, és mondjuk a römegközlekedés sem tól jó, akkor mégis érdemes lehet elgondolkozni ezen a szerkezeten. Tény, száguldani nem fog vele.

EYU Mini - elektromos roller 35 ezer forintért? 3

Emellett persze ott vannak a gyerekek, akiknek viszont 6 kilométer egy töltéssel bőven elég is lehet egy suliba járásra vagy a suli utáni csapatásra. A roller fizikai méretei miatt gyerekeknek kinőni sem két nap lesz, szóval, két-három évnyi használatra száíthatunk, ehhez képest pedig a 35 ezer forintos vételár igazán ajándék.

EYU Mini - elektromos roller 35 ezer forintért? 4

Ha a fenti adatok nem vették el a kedvedet, és úgy érzed a roller megtalálta a maga célcsoportját, akkor a vásárlásnál használjátok a 644BCCDE2F kuponkódot itt:

EYU Mini elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.