Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi NAVEE rollerek kiárusítása EU raktárból

Xiaomi NAVEE rollerek kiárusítása EU raktárból

Három NAVEE roller kapott kuponkódot és kedvezőbb árat.

Xiaomi NAVEE rollerek kiárusítása EU raktárból


1. NAVEE N65

Xiaomi NAVEE rollerek kiárusítása EU raktárból 1

A NAVEE N65 egy elektromos roller kevés helyet foglal el, és könnyen hordozható. A rollert nagy kapacitású 48 V/12,5 Ah lítium akkumulátor hajtja, amely akár 65 km-es hatótávolságot is támogat 25 km/h maximális sebességgel. Az akkumulátor BMS chipje növeli az akkumulátor élettartamát, teljesítményét, élettartamát és biztonságát. A roller 10 hüvelykes, terepjáró mintázattal borított pneumatikus gumiabroncsokkal rendelkezik, amelyek jobb teljesítményt nyújtanak az úttartás és a defektállóság terén, és alkalmazkodnak a különböző útfelületekhez. A kiváló minőségű 500 W-os kefe nélküli motor stabil és erős teljesítményt biztosít, 20%-kal javítva a hegymászási teljesítményt, lehetővé téve az E-scooter számára, hogy akár 25%-os emelkedőre is felmásszon.

Az N65 2 szinten állítható sebességet 25km/h és 15km/h sebességet biztosít, amely egy gomb segítségével állítható és megjelenik a LED-képernyőn, lehetőséget biztosítva az utasnaknak, hogy kiválaszthassa kedvenc üzemmódját. A roller magnéziumötvözetből készült, stílusos és csúszásgátló anyaggal borított, ami az E-scootert masszívabbá és stabilabbá teszi a felhasználók számára. A nagy szilárdságú váz hozzájárul az erős, akár 120 kg-os teherbíráshoz.

Xiaomi NAVEE rollerek kiárusítása EU raktárból 2

Az N65 első EABS és hátsó tárcsafékkel rendelkezik, amelyek segítenek a rövid féktávolság elérésében, és így az utas számára biztonságos utazást biztosítanak, vészhelyzet esetén. A rollerhez egy intelligens alkalmazást is használhatunk (Go Navee), amely valós idejű menetstatisztikákat kínál az N65-öshöz Bluetooth-on keresztül. Támogatja a sebességtartó automatika beállítását, a jármű önellenőrzését stb. A frissített LED-elő- és hátsó lámpa könnyedén kezeli a sötétben való vezetést, és a nagy elülső képernyő világosan mutatja a sebességet, az akkumulátor állapotát, a teljesítményt, az energia-visszanyerést stb. A NAVEE N65 egy megbízható elektromos robogó kivételes jellemzőkkel, így ideális azok számára, akik kényelmet és biztonságot keresnek a napi ingázás során.

A roller ára a lengyel raktárból 509 euró (~ 200 ezer forint) a FFP4495 kuponkódot használva. Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

Xiaomi NAVEE N65


 

2. Xiaomi NAVEE S65

Xiaomi NAVEE rollerek kiárusítása EU raktárból 3

A második termék, a NAVEE S65 elektromos roller, egy erős és megbízható közlekedési mód fejlett funkciókkal. 500 W-os motorral van felszerelve, amely nagyobb gyorsulást és 25 km/órás maximális sebességet biztosít. A robogó emellett 25%-os emelkedő mászást és 65 km-es maximális hatótávolságot is kínál, köszönhetően a nagy kapacitású lítium akkumulátornak. Az S65 kettős felfüggesztési rendszerrel rendelkezik, amely hatékony lengéscsillapítási teljesítményt nyújt, és könnyedén megbirkózik a különböző útviszonyokkal, kényelmes vezetési élményt nyújtva. A 10 hüvelykes abroncsok kiváló ütéscsillapítással biztosítják a jó közlekedőképességet, így az utazás kényelmesebbé és stabilabbá válik.

Xiaomi NAVEE rollerek kiárusítása EU raktárból 4

A roller három vezetési móddal rendelkezik, beleértve a gyalogló üzemmódot, a normál üzemmódot és a sport üzemmódot. A roller maximális terhelhetősége 120 kg-ig terjed, köszönhetően a kiváló minőségű alumínium anyagának, így a felhasználók számára masszívabb és stabilabb lesz. Ezen kívül a NAVEE S65 beépített LED-es kijelzővel rendelkezik, amely menet közben valós időben mutatja a vezetési adatokat, a sebességet, a menetmódot és az akkumulátor élettartamát. Az intelligens alkalmazás (Go Navee) valós idejű menetstatisztikákat kínál, miután BT-n keresztül csatlakozik az S65-öshöz, és támogatja a sebességtartó automatika, a jármű önellenőrzésének beállítását stb.

Xiaomi NAVEE rollerek kiárusítása EU raktárból 5

A robogó ergonomikus, összecsukható kialakítású, így könnyen tárolható a csomagtartóban, irodai sarokban stb. Emellett IPX5 vízálló, ami azt jelenti, hogy a legtöbb időjárási körülményt könnyedén kezeli. A 2,5 W-os első lámpa gondoskodik a sötétben való közlekedés biztonságáról. Összefoglalva, a NAVEE S65 elektromos robogó egy erős és megbízható közlekedési lehetőség, fejlett funkciókkal, amelyek kényelmes és biztonságos vezetési élményt nyújtanak.

A roller ára most a FFP4888 kuponkóddal 769 euró (~300 000 Ft). Lengyel raktárból érkezik, ha az alábbi hivatkozáson megrendeled:

Xiaomi NAVEE S65


 

Xiaomi NAVEE N40

Xiaomi NAVEE rollerek kiárusítása EU raktárból 6A NAVEE N40-et napi ingázásra és rövid utazásokra tervezték. Nagy teljesítményű 350W-os kefe nélküli motorjával 25km/h maximális sebességre képes, így kiváló választás a városi közlekedéshez. Az N40 maximális hatótávolsága 40 km, köszönhetően a nagy kapacitású lítium akkumulátornak. Az akkumulátor BMS-chippel van felszerelve, amely biztosítja az akkumulátor biztonságát és hatékonyságát.

Xiaomi NAVEE rollerek kiárusítása EU raktárból 7

Az N40 10 colos abroncsokkal rendelkezik, amelyek jobb teljesítményt nyújtanak az úttartás és a defektállóság terén. A gumiabroncsok könnyen alkalmazkodnak a különböző útviszonyokhoz, sima és kényelmes vezetési élményt nyújtva. A robogó két sebességmóddal, 25 km/h és 15 km/h sebességgel rendelkezik, amelyek egy kattintással szabadon átkapcsolhatók, hatékonyan kielégítve a különböző vezetési igényeket. Az N40 kettős fékrendszert alkalmaz, amely egy tárcsafékből és egy elektromos fékből áll, ami segít a rövid féktávolság elérésében, és vészhelyzetekben biztonságos vezetési élményt nyújt a motorosoknak. A robogó maximális terhelhetősége 100 kg, köszönhetően a nagy szilárdságú 6061-es alumíniumötvözetből készült váznak, így a felhasználók számára masszívabbá és stabilabbá válik.

Xiaomi NAVEE rollerek kiárusítása EU raktárból 8

Az N40 beépített LED-es kijelzővel rendelkezik, amely menet közben valós időben mutatja a vezetési adatokat, a sebességet és az akkumulátor élettartamát. Összecsukható kialakítással is rendelkezik, így könnyen tárolható a csomagtartóban vagy az iroda sarkában. A robogó IPX4-es vízálló, így a legtöbb időjárási körülményt könnyedén kezeli. Az N40 továbbfejlesztett 40luxos első lámpája biztonságot nyújt a sötétben való közlekedéshez. Összefoglalva, a NAVEE N40 egy nagy teljesítményű elektromos robogó, amely kényelmes és biztonságos vezetési élményt nyújt. Erős motorjával, nagy hatótávolságával, kettős fékrendszerével és masszív vázával ideális választás a mindennapi ingázáshoz és rövid utazásokhoz.

Xiaomi NAVEE rollerek kiárusítása EU raktárból 9

A roller ára a FFP4887 kuponkóddal 419 euró (~166 000 forint). A szálljtás ennél is lengyel raktárból történik, ha az alábbi linkre kattintva megvásárolod:

Xiaomi NAVEE N40

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.