Válassza az Oldal lehetőséget

21V elektromos metszőolló német raktárból 20 ezer alatti áron

21V elektromos metszőolló német raktárból 20 ezer alatti áron

Elektromos metszőollót sokan kerestek, most találtam egyet elég jó áron.

21V elektromos metszőolló német raktárból 20 ezer alatti áron


A 21 V akkumulátoros elektromos metszőolló egy kiváló minőségű metszőszerszám, amely gyümölcsösökben, szőlőültetvényekben, virágpiacokon vagy kertekben kevésbé vastag ágak vágására vagy trimmelésére használható. Ez az elektromos metszőolló könnyű és hordozható kialakítású, csúszásgátló fogantyúval rendelkezik, így könnyen kezelhető. Úgy tervezték, hogy a hagyományos kézi metszőollókhoz képest akár 8-10-szer nagyobb hatékonyságot biztosítson, miközben javítja a munka hatékonyságát.

21V elektromos metszőolló német raktárból 20 ezer alatti áron 1

Ez az elektromos metszőolló hőelvezető hatással és alacsony zajszinttel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy hosszú üzemidőt kínáljon. Az SK5 acélból készült éles vágópenge kialakítása erős és kemény, korrózióálló és kopásálló, ami a hagyományos kézi metszőollóknál lényegesen jobb minőségű, kiváló minőségű metszést eredményez. Támogatja a 0-30 mm átmérőjű ágak és gallyak vágását, így sokoldalú és hasznos a különböző alkalmazásokhoz.

21V elektromos metszőolló német raktárból 20 ezer alatti áron 2

Ez az elektromos metszőolló 21V-os 2000 mAh nagy kapacitású lítium akkumulátorral működik, amelynek feltöltési ideje 1-1,5 óra, működési ideje pedig 4-5 óra. A készülékhez egy csereakkumulátor is tartozik, ami biztosítja, hogy a felhasználók folytatni tudják a munkát, ha az egyik akkumulátor lemerül. A csomag tartalmazza az elektromos ollótestet, egy hálózati adaptert, két 21 V-os akkumulátort, egy hatlapos kulcsot, egy hüvelyt és egy használati útmutatót. Az elektromos metszőolló névleges teljesítménye 100 W, maximális teljesítménye pedig 800 W. A készülék -10 ℃ és 65 ℃/14℉-149℉ közötti hőmérséklet-tartományban működhet.

Ára most német raktárból 49 dollár (~18 000 forint) itt:

21 V elektromos metszőolló

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.