Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-VF2 projektor tartó 3700 forintért

BlitzWolf BW-VF2 projektor tartó 3700 forintért

A BlitzWolf BW-VF2 a nagyobb gépekhez készült.

BlitzWolf BW-VF2 projektor tartó 3700 forintért

A BlitzWolf BW-VF2 egy falra szerelhető projektortartó, amelyet a stabilitás és a különböző projektorokkal való kompatibilitást figyelembe véve terveztek. A tartó acélból készült, akár 25 kg terhet is elbír. A tartó levehető hosszabbító karral rendelkezik, amelynek magassága 43-65 cm között állítható. A tartó vízszintesen 21-32 cm között, függőlegesen pedig 43-65 cm között nyújtható ki, és 30°-ig balra és jobbra is elforgatható.

BlitzWolf BW-VF2 projektor tartó 3700 forintért 1

A tartóhoz négy, a projektorokkal kompatibilis, kétcsatlakozós tartókar tartozik. Fontos megjegyezni, hogy a tartót csak beton- vagy téglafalon szabad felszerelni a mellékelt csavarok segítségével. Ezenkívül a felhasználóknak biztosítaniuk kell, hogy a projektor alján lévő csavarfuratok 210-320 mm átmérőjűek legyenek. A Blitzwolf tartó VP2, VP3, VP6, VP9, VP10, VP13 és VP14 típusú projektorokhoz garantáltan alkalmas.

A tartó a most futó tavaszi akcióban mindössze 3700 forintba kerül, ha a BGXIFD410 kuponkódot használod a vásárláshoz. Cseh raktárból érkezik. Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

BlitzWolf BW-VF2 projektor tartó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.