Válassza az Oldal lehetőséget

ELEGIANT EGC-C01 – 1080p webkamera 3300 forintért

ELEGIANT EGC-C01 – 1080p webkamera 3300 forintért

Az ELEGIANT EGC-C01 ára is a tavaszi vásár áldozatául esett.

ELEGIANT EGC-C01 – 1080p webkamera 3300 forintért

Az ELEGIANT EGC-C01 1080P HD webkamera ideális videokonferenciákhoz, online tanításhoz, játékokhoz és videofelvételekhez. A webkamera kiváló minőségű videohívásokat biztosít, 1080P felbontással és 30 kép / mp sebességgel, és automatikus fénykorrekcióval rendelkezik, így még gyenge fényviszonyok mellett is lehetővé teszi a magas minőségű videókészítést. A beépített digitális sztereó mikrofon kiváló minőségű hangot biztosít, és hatékonyan kiszűri a háttérzajt, így tiszta és zökkenőmentes videofelvételeket készíthet. Az EGC-C01 110 fokos széles látószöggel rendelkezik, így kiválóan alkalmas élő közvetítéshez, játékokhoz és online tanításhoz.

ELEGIANT EGC-C01 - 1080p webkamera 3300 forintért 1

Az adatvédelmi fedél lehetővé teszi, hogy élvezze a biztonságos digitális hálózati életet, és hatékonyan megakadályozza a hálózati hackelést, így biztonságos és privát webes élményt teremthet. A webkamera könnyen telepíthető, plug-and-play segítségével, és széles körben kompatibilis a Windows, Mac, Android és Linux rendszerekkel. Az EGC-C01 90 fokban elforgatható, így lehetővé teszi a legjobb látószög beállítását, és biztonságosan és egyszerűen hozzáférhet számos laptophoz és számítógéphez. Az alap kétféleképpen állítható be: csíptetheted a számítógép LCD-monitorjára, vagy állványra rögzítheted 1/4 hüvelykes csavaros adapterrel.

ELEGIANT EGC-C01 - 1080p webkamera 3300 forintért 2

Az EGC-C01 széles körben alkalmazható sokoldalú játékhoz, blogoláshoz, konferenciákhoz és élő közvetítéshez. A webkamera kompatibilis a YouTube-tal, a Skype-val, a Facebook-tal, a Twitter-lel és a Twitch-kel, így számos lehetőséget kínál a felhasználók számára a különféle videókészítési igények kielégítéséhez.

A kamera ára nagyon alacsony, ehhez a BGXIFD402 kuponkódot kell majd használnod. A kamera árához képest már az 1200 forintos szállítási díj is magasnak hat, de a kamera ára még ezzel együtt sem visz senkit csődbe. Vásárlás itt:

ELEGIANT EGC-C01 1080P HD webkamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.