Válassza az Oldal lehetőséget

ENGWE EP-2 PRO – menő és olcsó olcsó elektromos bringa

ENGWE EP-2 PRO – menő és olcsó olcsó elektromos bringa

Egy újabb FAT Bike, amibe nem csak a színe, hanem a tudása miatt is könnyű beleszeretni.

ENGWE EP-2 PRO - menő és olcsó olcsó elektromos bringa


A FAT Bike, vagyis a vastag, tömlős kerekekkel rendelkező bringa egyre népszerűbb, de nem csak a hagyományos, hanem az elektrmos hajtással rendelkezők között is. Nem is csoda, hiszen nagyon jó ezeket használni közúton, aszfalton, de akár hegyen völgyön, túraútvonalakon is.

A most bemutatkozó ENGWE EP-2 PRO is ebbe a kategóeiába tartozik. A megszokott 20 colos, vastag kerekek, a kemping bringákat idéző, ám azoknál jóval nagyobb méret és forma alkalmassá teszi akár a városban munkábajárásra, akár az erdőben kalandozásra.

ENGWE EP-2 PRO - menő és olcsó olcsó elektromos bringa 1

Ennek a biciklinek azonban van néhány olyan képessége, amit ezért az árért nem szoktunk megkapni. Hogy mást ne mondjak, nem a megszokott 350- vagy nagyon jó esetben 500 wattos, hanem 750 wattos motort kapunk. Az elektromos rendszer sem a megszokott 36-, hanem 48 voltos.

ENGWE EP-2 PRO - menő és olcsó olcsó elektromos bringa 2

A nagyobb kapacitású elektromos rendszerrel pedig jönnek a további remek képességek. A végsebesség például 45 kilométer óránként, a pedálrásegítéses módban pedig akár 130 kilométert is megtehetünk egy töltéssel. Sőt, tisztán elektromos módban is képes akár 60 kilométerre, de ez persze függ attól is, hog ymilyen nehéz a vezető, illetve milyen a domborzat.

ENGWE EP-2 PRO - menő és olcsó olcsó elektromos bringa 3

Az ENGWE EP-2 PRO a fentieken kívül megkapjuk még a kategóriára jellemző dolgokat, olyanokat, mint a 7 sebességes Shimano váltó, az első és hátsó tárcsafék, az összehajtható vázat, de kapunk olyan extrát is, ami nem túl megszokott, mint például a zárható első teleszkóp.

ENGWE EP-2 PRO - menő és olcsó olcsó elektromos bringa 4

Van első- és hátsólámpa, a kormányon nagykijelzős fedélzeti kompjuter, alapáron kapjuk az első és hátsó sárvédőt, sőt, még a csomagtartót is. Ami még nagyon tetszik, hogy a választható színek között ott a narancs is, ami meglehetősen mutatóssá, és menővé teszi az amúgy is bitang jól kinéző bringát!

ENGWE EP-2 PRO - menő és olcsó olcsó elektromos bringa 5

A végére az ár. Ahogy írtam az ENGWE EP-2 PRO a képességeihez képest kimondottan olcsó darab, hiszen a WIIEPROHU kuponkóddal csak 1075 dollárt kell érte fizetnünk. Ez bőven az egyel, vagy inkább másféllel lejjebb lévő kategória ára, szóval igencsak megérős akció ez. Az meg már csak hab a tortán, hogy lengyel raktárból néhány nap alatt megérkezik, és se vám, se áfa, se vámkezelés, vagyis bosszúság nulla, élvezet 100 százalék.

Ha megtetszett az alábbi hivatkozáson találod:

ENGWE EP-2 PRO 750 wattos elektromos kerékpár

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.