Válassza az Oldal lehetőséget

GOGOBEST V1 – gyerek elektromos roller 20 ezer forintért

GOGOBEST V1 – gyerek elektromos roller 20 ezer forintért

Alacsony sebesség, biztonságos működés alacsony áron.

GOGOBEST V1 - gyerek elektromos roller 20 ezer forintért

A GOGOBEST V1 elektromos összecsukható gyermek robogó tökéletes ajándék lehet a gyermeked számáraA 150 wattos motorteljesítménynek és a 4-6km/h végsebességnek köszönhetően gyermeke élvezheti a rollerezést az iskolába, a barátok meglátogatását vagy a parkban való cirkálást. A testre szabott kézifék kialakítás kettős védelmet nyújt a gyermekeknek, míg a térd- és könyökvédők ingyenesen ajándékként a csomag részét képezik és extra biztonságot nyújtanak.

GOGOBEST V1 Electric Folding Children Scooter for Kid's Outdoor Sports - Black

A roller egy 21,6v 2 Ah kapacitású lítium akkumulátorral van felszerelve, amely hosszú akkumulátor élettartamot és elegendő elektromos energiát biztosít a “száguldáshoz”. A repülőgép-osztályú alumíniumötvözet anyaga könnyűvé és könnyen vezethetővé teszi a V1-et, míg a 7 hüvelykes első kerék és a 6 hüvelykes hátsó kerék könnyű és rugalmas vezetést tesz lehetővé.

GOGOBEST V1 Electric Folding Children Scooter for Kid's Outdoor Sports - Black

A GOGOBEST V1-et legfeljebb 50 kg súlyú és 1,0-1,6 m közötti magasságú gyermekek számára tervezték. Egy 25,2 voltos, 8A töltővel érkezik, az akkumulátor 21,6V-os feszültséggel rendelkezik, a motor névleges teljesítménye pedig 150W. Az akkumulátor töltése mindössze 2 órát vesz igénybe.

GOGOBEST V1 Electric Folding Children Scooter for Kid's Outdoor Sports - Black

A csomag tartalmaz egy GOGOBEST V1 gyermekrollert, töltőt, szerszámot, gyermek védőfelszerelést és használati útmutatót. A termék súlya mindössze 6 kg, a csomag méretei pedig 69 x 16 x 23 cm, így könnyen szállítható és tárolható. Összességében a GOGOBEST V1 elektromos összecsukható gyermek roller fantasztikus kültéri időtöltésre a gyermeked számára. Könnyű súlyával, felhasználóbarát kialakításával és biztonsági funkcióival biztosan több órányi szabadtéri szórakozást nyújt gyermekednek.

Ha szeretnél ilyet vásárolni, akkor a NNNGGBV1 kuponkóddal 32 000 forintról 20 700 forintra csökkentheted az árát. A szállítás EU raktárból történik, vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

GOGOBEST V1 gyerek elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.