Válassza az Oldal lehetőséget

Tavaszünnep az ADO-nál, bringák tavaszi áron!

Tavaszünnep az ADO-nál, bringák tavaszi áron!

Korai január végén a tavaszra és bringázásra készülni?

Tavaszünnep az ADO-nál, bringák tavaszi áron! 1

Az ADO a kedvenc bringagyártóm továbbra is, így nem hagyhatom ki a hírek sorából, hogy már az e hét végén esedékes tavaszünnepre készülnek.

Na, de mi az a tavaszünnep?

Kivételesen nem egy nagy bevásárlóünnepről van szó. A tavaszünnepet minden a február 4-hez legközelebb eső újhold napján tartják. Ez Kínában és Kelet-Ázsai sok országában az év legnagyobb ünnepe, amikor nem csak a tavasz, hanem az új év kezdetét is ünneplik. Míg nálunk hagyományosan december 31-én ér véget az év, és kezdődik következő nap az új, addig Kínában az év kezdete a holdújév, ami egyben a tavaszünnep is.

Tavaszünnep az ADO-nál, bringák tavaszi áron! 2

Ebben az időszakban Kínában egy- másfél hétre leáll az élet, a családok elbúcsúztatják az óévet, sőt ilyenkor a családtagok meg is ajándékozzák egymást. Szóval egy kicsit karácsony is ez, a mi fogalmaink szerint.

Tavaszünnep az ADO-nál, bringák tavaszi áron! 3

Azt hiszem ennyi elég is volt, hogy képbe kerüljetek a legfontosabb kínai ünneppel kapcsolatban!

A kereskedők természetesen erre az időszakra is időzítenek akciókat, mert miért ne. Ráadásul azoknál a cégeknél, ahol van EU raktár az élet sem áll le az európai részlegnél, legalábbis, ha a kiszállításról van szó.

Tavaszünnep az ADO-nál, bringák tavaszi áron! 4

Szerencsére az ADO kimondottan erősen koncentrál az európai piacra, ennek köszönhetően nem csak EU raktárakkal, hanem európai szervizbázissal is rendelkezik, így gond esetén nem kell kínába postázni a javíthatatlan kerékpárokat, ha pedig alkatrészre van szükségünk gyorsan megkapjuk tőlük.

Tavaszünnep az ADO-nál, bringák tavaszi áron! 5

A mostani akcióban nem kell kuponokat használnunk, egységesen, minden eBike árát lecsökkentették. Az akcióban résztvevő négy bicikli megkapta már a + jelölést, ami azt jelenti, hogy az újabb, továbbfejlesztett kontroller került beszerelésre.

Lássuk az árakat!

A legkisebb ADO A16+ ára 799 dollár jelyett 749 dollárr lett. Az egyel nagyobb A20+ ára 899 dollárról 849 dollárra változott. A terepre is alkalmas A20F+ fat bike ára 1199- helyett 1099 dollár lett, míg a legnagyobb A26+ árát ugyanígy 1199 dolárról 1099 dollárra csökkentették. Látható tehát, hogy a kisebb bringák esetén ~15 ezer, míg a nagyobbaknál ~30 ezer forintot spórolhatunk most.

Tavaszünnep az ADO-nál, bringák tavaszi áron! 6

A kerékpárok mellé választhatunk kedvezményes áron kiegészítőket is, mint például gumit, sárvédőt és hasonlókat.

Ha beneveznél egy ilyen biciire, akkor itt megtalálod őket:

ADO eBike akciók a tavaszünnepre

Csatlakozzatok a magyar ADO bringások Facebook csoportjához

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.