Válassza az Oldal lehetőséget

A legjobb Blitzwolf akciók januárban

A legjobb Blitzwolf akciók januárban

Egyre több itthon a Blitzwolf cuccom, vajon miért?

A legjobb Blitzwolf akciók januárban


Tartalomjegyzék Mutasd

Nézd meg legfrissebb videós tesztünket:


 

Bevezető

Az utóbbi egy- másfél évben a Blitzwolf nagyon megizmosodott. A kezdetben leginkább autós kiegészítőivel, töltőivel, fej és fülhallgatóival hódító márka mára rengeteg területen bemutatkozott. Gamer cuccok, projektorok, háztartásigépek BlitzHome almárkába szervezve, és még folytathatnám a sort.

Nem véletlen, hogy nálam is egyre több a Blitzwolf cucc. Második-harmadik légtisztítónak már nem Xiaomit vettem, de van a plafonon Blitzwolf okoslámpa, a konyhában Blitzwolf (BlitzHome) kávéfőző és forróéevegős sütő és grill. De Blitzwolf az asztali és az autós telefontartóm, a töltőm, és három Blitzwolf szék és két Blitzwolf asztal van az irodámban. De még ezeken kívül is van legalább egy tucatnyi BW kütyüm a masszírozótól a külső akkumulátoron át a videózáshoz használt egyik lámpámig.

Szóval a Blitzwolf felnőtt, az árak nem szálltak el, nyugodtan ki merem jelenti, hogy az egyik, ha nem a legjobb ár-teljesítmény mutatóval rendelkező márka ma a piacon, így érdemes vele számolni!

Ebben a cikkben két nagyobb témakörrel foglalkozom, a gamer asztalokkal és székekkel, valamint a háztartásigépekkel. Csak ezeket nézve is jó hosszú cikk lesz, készítsetek be némi hidegélelmet és itókát. Lássuk hát!


 

Asztalok

A gamer asztalokról, mind a két elérhető típusról írtam cikket, így ezeket nem fogom bővebben bemutatni, inkább adok linket a cikkekhez. Ahogy írtam mind a kettőt használom napi rendszerességgel, ugyan játszani nem szoktam rajtuk, de egy számítógépes irodába nagyszerűek. A gamerség miatt egy átlag asztalnál strapabíróbbak, a nagyobbon nem csak kábel levezető nyílás, de tálca is található, utóbbiba ekár egy kisebb elosztó is elfér.

Szóval, ha a dizájn nem zavar a munkában, akkor nyugodt szívvel erem ilyen célra is ajánlani.

Ha viszont van otthon egy gamer gyermeked, vagy Te vagy örök gyermek, akkor erre a célra is megveheted, szeretni fogod őket!

A legjobb Blitzwolf akciók januárban 2

A kisebbik a BlitzWolf BW-GD1 pohártartóval és fejhallgatótaróval, a BGCZBWGD100 kuponkóddal a cseh raktárból majdnem féláron szerezhető meg.

Cikket itt találsz róla: BLITZWOLF BW-GD1 GAMER ASZTAL, A LEGTUTIBB KARÁCSONYI AJÁNDÉK

Ha szeretnéd megvenni, akkor ide kattints (cseh raktár):

BlitzWolf BW-GD1 gamerasztal

 

A legjobb Blitzwolf akciók januárban 3

A nagyobbik a BlitzWolf BW-GD2, ez már lényegében egy teljes értékű asztal, érdekessége, hogy az asztal lapja teljes egészében egy hatalmas egérpad. Ezt persze le is lehet venni, ha nem tetszik. Én használom, mert bár szövet hatása van, mégis elképesztően könnyű takarítani. Nálunk a macskám miatt még sár is kerül rá néha, de száradás után egy sima, száraz ruhával foltmentesre törölhető.

Cikk az asztalról itt:

Ha ez tetszik inkább, akkor a BGBWGD22CZ kuponkóddal jelentős kedvezményt kapsz az árból itt (cseh raktár):

BlitzWolf BW-GD2 gamerasztal


 

Székek

BLITZWOLF BW-GC6 GAMERSZÉK

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 5

Ez a másik fajta, ami már nekem is van. Külsőre igazi gamerszék, de a lelke mélyén egy rendkívül kényelmes irodai szék. Majdnem fotel. A támla 150 fokban dönthető, az ülőfelület és a háttámla is elég puha. Szóval, ez inkább a hobbi játékosoknak, és azoknak készül, akik nem bírják a keményebb ülőfelületet. A dizájnt most nem fogom az egekbe dícsérni, Ti is látjátok a képeken, igazán jól néz ki!

Erről is írtam cikket, sőt Youtube csatornámon videó is van róla, ezeket megtaláljátok ezen a hivatkozáson: BLITZWOLF GC6 – A GAMER SZÉKNEK ÁLCÁZOTT KÉNYELEM

A széket a BGJanGC6 vagy BG7ddd4b kuponkód segítségével 28 900 forintért zsákolhatjátok be.

BLITZWOLF BW-GC6 GAMERSZÉK


 

BLITZWOLF BW-GC3 ÉS GC4 GAMERSZÉKEK

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 3

Ezt a két széket egyben tárgyalom. Ezek az olcsóbb kivitelű gamerszékek, amik bár kényelmesek, inkább mondhatók normál irodai széknek. Igaz, a dizájn egy kicsit meg van vadítva, a háttámlák elég szélesek és a hátat is jól tartják. A két szék között a legfőbb különbség, hogy a GC3-nak fix, a GC4-nek pedig felhajtható a kartámasza.

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 4

Szóval, ha Te inkább a kényelemre hajtassz, akkor ezeket nézegesd. Mind a kettőhöz adom a kuponkódot és persze mind a kettő, ahogy az előző darab is, a cseh raktárból jön!

BLITZWOLF BW-GC3 – KUPONKÓD: BGJanGC3 – 21 193 FT

BLITZWOLF BW-GC4 – KUPONKÓD: BG03442e vagy BG2f8f80 – 21 193 FT


 

BLITZWOLF BW-GC5 GAMERSZÉK

A legjobb Blitzwolf akciók januárban 4

Igazi, vérbeli gamer szék, közepesen kemény ülőlappal, nagyon jól testreszabható, akár 180 fokig dönthető háttámlával és lábtartóval. Ha nem vagy a nagyon süppedős székek híve, akkor szeretni fogod. Ahogy minden gamerszék esetén, úgy itt is fontos arra figyelni, hogy az ülőlapon van combtámasz is, ez testesebb uraknál és hölgyeknél lehet hátrány.

A széket a BG72301d vagy a BGJanGC5 kuponkóddal 35 323 forintért tudod megvásárolni.

BLITZWOLF BW-GC5 GAMERSZÉK


 

Háztartásigépek

Főzni jó! Én legalábbis nagyon szeretek a konyhában tüsténkedni. Teljesen kikapcsol, elfeledkezhetek egy kicsit a munkáról, meg minden másról is. Aztán, ha kész a kaja, akkor a legnagyobb boldogság az elégedett arcokat látni az ebédlőasztal körül. Majdnem olyan jó, mint karácsonykor ajándékot adni annak, akit szeretek.

BLITZHOME BH-AF2 OLAJ NÉLKÜLI SÜTŐ

A legjobb Blitzwolf akciók januárban 5

Mindenkinek ez az álma, sütés olajszag nélkül. A Blitzwolf sütője ezt kínálja, 5 literes kapacitásával elég nagy ahhoz, hogy több főre is süthessünk benne. A forrólevegős sütő esetén hab a tortán, hogy akár mobiltelefonról is vezérelhetjük, kiválaszthatjuk, hogy mit szeretnénk sütni benne. A sütőedény könnyen tisztítható, a benne lévő kosárral könnyedén ki tudjuk venne az elkészült ételeket.

Ha szeretnél egy ilyet, akkor a BGjoaoAF2 kuponkóddal 27 900 forintért teheted kosárba (cseh raktár ez is).

BLITZHOME BH-AF2 OLAJ NÉLKÜLI SÜTŐ


 

BLITZWOLF BW-VB1 MULTIFUNKCIÓS KONYHAI ROBOT

BlitzWolf® BW-VB1 Stand Mixer ,1500W 8 Speed Tilt-Head Kitchen Food Mixer with 5.5L Stainless Steel Bowl,Dough Hook,Meat Grinder,Whisk,Juice Stirring,Egg-beater

Ez a gép mindent visz. Egyben vehetsz magadnak aegy turmixot, egy húsdarálót, egy habverőt és egy tésztadagasztót. Amúgy is reneszánsza van az otthoni kenyérsütésnek, szóval pont kapóra jön. Tény, nem egy apró darab, de ennyi funkciónál ez nem is csoda. A motorja erős, 1500 wattos, 8 sebességi fokozattal rendelkezik és nagy, 5,5 literes bödönt kapunk a tésztákhoz és egyebekhez.

Természetesen ehhez is van kupon, és ez is cseh raktárból jön. A  BGHU1270 kuponkóddal 45 000 forintért viheted.

BLITZWOLF BW-VB1 MULTIFUNKCIÓS KONYHAI ROBOT


 

BLITZWOLF BW-CMM1

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje 3

Ez a gép tehát a belépő szintet képviseli, legalábbis árban, mert azoknak, akik a fiteres kávét szeretik tökéletes választás. Egyszerre akár 12 adag is lefőzhető vele. Ezt a kávé fajtát szoktak amerikai vagy hosszú kávénak is hívni. Jómagam kevésbé kedvelem, de aki érti a módit, az állítólag ilyen szerkezettel is finom italokat képes előállítani. Tejeskávénak pl. biztos, hogy tökéletes.

A filteres megoldás megoldás miatt persze nem csak kávét, hanem bármilyen forrázható italt készíthetünk vele, így például teát is. Ezt több módon is elkészíthetjük egy ilyen főzővel. Hagyományos módon, vagyis forrázva, ilyenkor a filterbe, a kávé helyett teafüvet teszünk. Vagy használhatunk szálas teát is (szerintem a legjobb), ilyenkor az üvegedénybe tett teára engedjük a forró vizet, és 3-5 percig ázni hagyjuk.

A BlitzWolf BW-CMM1 nagyon jól néz ki. Mutatós, minőségi anyagok, szép kijelző érintésérzékeny gombokkal, szóval nagyon rendben van. Ehhez képest az árát elég alacsonyra szabták, hiszen a BGBFFCMM1 kuponkóddal 9000 forintért megvehetjük lengyel raktárból. Ha megtetszett katt az alábbi hivatkozásra:

BLITZWOLF BW-CMM1 FILTERES KÁVÉFŐZŐ

 


 

BLITZWOLF BW-CMM2 PRESSZÓGÉP

Na, ez a masina az, amit jelenleg is használok. Túl sok variációt nem kínál a kávékészítőknek, a csoda benne pont az, hogy ennek ellenére egészen ízletes, már-már kávézói minőséget készít úgy, hogy eközben nekünk sem kell érteni a készítés folyamatához.

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje 6

Írtam róla cikket, ha érdekel a gép olvasd el, de ha nincs időd, a lényeget gyorsan leírom!

Szóval, a CMM2 egy presszógép, a szokásos karos megoldással. A kávét szűrőbe, a szűrőt karba kell tenni. Egy vagy két adag lefőzésére képes egy ütemben. Ha szeretnél igazán jó kávét készíteni, akkor érdemes mellé egy kávéörlőt is beszerezni, de persze vehetsz jobb minőségű őröltet is, azzal sem lősz mellé. A kávé minőségén túl még a a kávépogácsa szűrőben történő tömörítésével variálhatsz a végtermék ízén, krémességén.

Persze, ahogy mondtam, ennek a kávéfőzőnek nem az a lényege, hogy órákon, napokon át kisérletezhetsz a kávéval, hanem az, hogy pillanatok alatt tudsz vele krémes, habos, ízletes kávét készíteni. Ehhez a tudása is meg van. Precíz hőmérőszenzor, hogy a víz hőmérséklete mindig az ideális 92-95 fokos tartományban legyen, és maximum 20 bar nyomás, ami tényleg csak a drágább gépek sajátja.

Fontos még, hogy egy egész jól használható gőzölőt is kapunk a géppel, amivel egészen profi lattét vagy capucchinot készíthetünk. Na, nem is szaporítom a szót tovább, olvassátok el a cikkemet, nézzétek meg a videómat a gépről: OLASZ KÁVÉZÓ A KONYHÁDBAN? BLITZWOLF KÁVÉFŐZŐ TESZT

A gépet most a BGCMM2BF (vagy BG4add16 vagy BGCMM2CZEU vagy BGCUDALICMM2) kuponkóddal 27 ezer forintért tudod megvásárolni cseh (CZ) vagy lengyel (PL) raktárból itt:

BLITZWOLF BW-CMM2 PRESSZÓGÉP


 

BLITZHOME BH-CMM5 BELÉPŐ BARISTAGÉP

Nem kell megijedni, a BlitzHome és a BlitzWolf még mindig egy márka, de a gyártó valószínűleg a Home alá fogja az új háztartásigépeit pakolni.

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje 9

A lényeg a következő: A CMM5 egy belépő szintű gép, ha az otthoni baristáknak készült gépeket nézzük. Mint minden Blitzwolf gép esetén, úgy itt is érvényes, hogy a hasonló tudású, ismertebb márkákhoz tartozó gépeknél jóval olcsóbb, ebben az esetben akár 250 százalék is lehet az árbéli eltérés, természetesen a BlitzWolf (Home) javára.

A CMM5 egy olyan masina, amivel már tökéletes kávét készíthetünk, igaz, ehhez kell némi kísérletezőkedv, mivel a géppel szinte mindent testre tudunk szabni.

A beépített örlőn 15 fokozatban állíthatjuk az örlemény finomságát, de azt is befolyásolni tudjuk, hogy egy adag elkészítéséhez mennyi örleményt használjunk. Beállíthatjuk a víz mennyiségét is, de ami a legjobb, hogy ezen a gépen találunk már valósidejű nyomásérzékelőt is, aminek segítségével el tudjuk készíteni a tökéletes eszpresszót.

Három érdekességet emelnék még ki a gép tulajdonságai közül. Az egyik a nagyon pontos áramlásmérő szenzor, aminek segítségével tényleg milliliteres pontossággal állítható be a kávéhoz szükséges víz mennyisége. A másik a hőmérsékletszabályzás, ami a legjobb, 92 fokos hőmérsékleten tartja a vizet. A harmadik a nyomásérzékelő, ami képes automatikusan leereszteni a rendszerben maradt gőzt a kávé készítés után.

A CMM5 tehát olyanoknak készül, akik szeretnék a kávézásból otthon is a maximumot kihozni. Olyanoknak, akik nem sajnálnak némi időt rászánni arra, hogy a lehető legjobb kávét készítsék el, akik szeretnék a vendégeiket is elkápráztatni egy jó kávéval.

Sajnos ennek a tudásnak ára van. A BlitzHome BH-CMM5 ára a 89 900 ezer forint, ami csak addig tűnik soknak, amíg meg nem nézzük a hasonló kávégépek árait. A közvetlen, nevesebb konkurensekért 200-250 ezer forint körüli összeget kérnek el, szóval innen nézve a CMM5 nem is kerül olyan sokba.

A gépről írt tesztemet itt találod: KÁVÉGÉP KEZDŐ BARISTÁKNAK SZERETETTEL – BLITZHOME BH-CMM5 TESZT

Ha megtetszett, akkor itt megtalálod, de használd a BG1008CMM5 vagy a BGCZLT10 kuponkódot:

BLITZHOME BH-CMM5 BELÉPŐ BARISTAGÉP


 

Blitzwolf BW-DD1 elektromos felmosó

A legjobb Blitzwolf akciók januárban 6

A háztartási gépek közül most következzen egy felmosó. Ez egy motorizált szerkezet, ami nem csak kiköpni tudja a padlóra a vizet, hanem vissza is szívja a koszos löttyöt egy tartályba. Vagyis ez egy motorizált, és meglehetősen hatékony MOP. NAgyon kevés víz és mosószer kell a használatához, nem kell a padlót dörzsölnünk, csak megyünk a gép után oda-vissza-oda-vissza, aztán kész is a felmosás.

Ez is volt nálam teszten, szóval, ha érdekel titeket ilyesmi szerkezet, akkor olvassátok el a cikket itt: BLITZWOLF BW-DD1 FELMOSÓ TESZT – AMIVEL GYEREKJÁTÉK A FELMOSÁS

Vásárlás a BG73d71b kuponkóddal 28 900 forintért itt:

Blitzwolf BW-DD1 elektromos felmosó


 

BlitzWolf BW-HC2 három az egyben porszívó

A legjobb Blitzwolf akciók januárban 7

Ugye nem lepődtök meg, ezt is kipróbáltam, írtam róla cikket is, így elsőkézből számolhatok be róla milyen volt.

Ez a gép meglehetősen érdekes darab. állóporszívó, morzsaporszívó és autós porszívó egyben. Ha állóporszívónak használjuk, akkor tipikus motorizált seprű, könnyű, ám nem túl erős, de arra megfelelő, hogy a morzsákat, apróbb szennyeződéseket gyorsan, lapár és seprű nélkül összeszedjük.

Ha autósporszívónak vagy morzsaporszívónak használjuk, akkor eltávolítjuk a hosszú csövet és marad egy kicsi, könnyű, könnyen használható szívórész a kezünkben, amivel lényegében mindenhova odaférünk. A gép természetesen akkumulátoros, így nem kell kábelt húznunk magunk után.

Ha érdekel egy ilyen gép, akkor itt a cikkem róla, olvasd el: OLCSÓ AKKUS PORSZÍVÓ AUTÓBA, LAKÁSBA, BÁRHOVA – BLITZWOLF BW-HC2 TESZT

A vásárláshoz használd a BG3d9575 kuponkódot, ezzel a gép ára 18 ezer forint lesz itt:

BlitzWolf BW-HC2 három az egyben porszívó


 

BlitzHome BH-AP1 és AP1C légtisztítók

A legjobb Blitzwolf akciók januárban 8

Mind a két fajtából vettem egyet-egyet, hogy miért, azt a légtisztítókról szóló cikkemben elolvashatjátok itt: BLITZHOME BH-AP1 ÉS AP1C – OLCSÓ LÉGTISZTÍTÓ IKREK TESZTJE

Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik beválnak. Ez leginkább az irodábna érezhető, ami egy félszuterén helyiség, és valami egész elképesztő mennyiségű por VOLT benne. Egészen addig, amíg be nem üzemeltem a légtisztítót két-három naponta kellett port törölnöm. Elképesztően zavaró volt a dolog, ha hétvége után, hétfő reggel lementem dolgozni, akkor azzal kellett kezdenem, hogy letöröltem az asztalt, mert a karom alatt, gépelés közben éreztem, hogy a koszt huzigálom. Na, ez megszűnt!

Szóval ajánlom mind a kettőt, jó darabok!

BlitzHome BH-AP1C – Kuponkód: BGhome0124b – 27 300 Ft

BlitzHome BH-AP1 – Kuponkód: BG3a3139 – 32 112 Ft


 

BLITZWOLF BW-GO1 GÁZOS BBQ, KERTI GRILL

Ezek a legjobb kínai Black Friday akciók! 6

Lesz még szőlő, lesz még lágy kenyér, és persze lesz még nyár és lesznek még kerti sütögetések is. Szóval, miért ne akkor vegyünk grillt, amikor nincs szezonja és olcsóbban adják? A Blitzwolf gépe persze így sem olcsó, de a tudását, méreteit látva ez nem is csoda. Erra a szerkeztre már alapozhatunk egy komolyabb kertipartit is, ahol nem csak a kedvesünk várja a finom falatokat, hanem az egész utca.

BGGO1BF vagy a BGKAGO1CZ kuponkóddal 68 300 forintér vihetjük innen:

BLITZWOLF BW-GO1 GÁZOS KERTI GRILL


 

BLITZWOLF BW-SH3 PÁRÁSÍTÓ

A hét legjobb akciós kínai kütyüi - utolsó felvonás 2

Szerencsére még van az EU raktárban belőle, mert, ha párásítót akarsz venni, akkor ennél jobbet ilyen áron nem nagyon találsz! Extraként két dolgot említhetek vele kapcsolatban, az egyik a hatalmas űrméret (8 liter víz fér el benne), a másik, hogy a beépített UV LED segítségével csírátlanítja a szobába permetezett vízpárát, így nem fordulhat elő, hogy a vízzel például penészgombák spóriái is a levegőbe kerülnek.

Ha szeretnéd megvásárolni, akkor a BG52fcd0 kuponkóddal 19 266 forintba kerül itt:

BLITZWOLF BW-SH3 PÁRÁSÍTÓ


 

BLITZWOLF BW-SH5 PÁRÁSÍTÓ

15 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak 13

Erre a télre a BlitzWolf sokféle párásítóval lepett meg minket, az SH5 ezek közül a legkomolyabb. Viszonylag nagy, 4,3 kiteres az űrmérete, óránkét 300-400 milliliter vizet képes a levegőbe juttatni. Rövid fejszámolás után ez azt jelenti, hogy nagyjából 12 óra működésre képes egy töltéssel, ha folyamatosan kell párásítania.

Mint a Blitzwolf nagyobb párásítóinál, úgy ennél is találunk beépített UV-lámpát, ami megelőzi a gépben a penészgomba, gombaspórák elszaporodását. A masina érdekessége azon tól hogy nagyon mutatós, hogy okos is, vagyis telefonról is vezérelhető. Természetesen beállítható fix páratartalom érték is, amit a gép automatikusan tartani tud.

Az SH5 ára valamivel magasabb, mint a gyengébb képességű társaké, de ez valahol érthető. Azonban 21 193 forinttal így sem kérnek érte sokat. A vásárláshoz használd a BG6b5a6a kuponkódot itt:

BLITZWOLF BW-SH5 PÁRÁSÍTÓ


 

BLITZWOLF BW-CLT1 OKOS PLAFONLÁMPA

A hét legjobb akciós kínai kütyüi - utolsó felvonás 9

Ennyiért itthon még buta lámpát sem lehet kapni, ez meg ezer dolgot tud. Természetesen egy LED lámpáról beszélünk, amiben 78+42 darab LED biztosítja a fényt. Ezek közül a 78 darab fehér színű, ezek világítanak lefelé, a maradék 42 pedig RGB, vagyis 16 millió szín visszaadására képes.

Utóbbiak felfelé világítanak, így a plafonról visszaverődő színes fény ad egyedi hangulatot a megvilágított helyiségnek. A fényerő 2200 lumen, a színvisszaadás értéke 80 Ra. A lámpa körátmérője 30 centi, a magassága 3,2 centiméter. A lámpa tudása ennél persze jóval nagyobb és érdekesebb. A fehér fény esetén állítható a színhőmérséklet a hidegtől a narancsos fényig, számszerűleg 2700-tól 6500 Kelvinig. A színhőmérséklet mellett természetesen a fényerő is szabályozható.

A színes LED-ek esetén említettem, hogy 16 millió színt tudunk „kikeverni”, és természetesen itt is szabályozható a fényerő. A lámpa vezérlését a mobilunkról tudjuk végezni, erre használhatjuk a Blitzwolf saját okosotthon alkalmazását, de beilleszthetjük a lámpát Google Home vagy Amazon Alexa rendszerekbe is, utóbbiaknál természetesen a hangutasítás is belép, mint vezérlési lehetőség.

A lámpát most kimondattan olcsón, 13 770 forintért tudjuk megvásárolni itt:

BLITZWOLF BW-CLT1 OKOS PLAFONLÁMPA

Teszt a lámpáról itt: BLITZWOLF BW-CLT1 OKOS PLAFONLÁMPA – GYANÚSAN OLCSÓ!


 

BLITZWOLF AIRAUX AA-SAR2 80W SOUNDBAR MÉLYNYOMÓVAL

Ezek most a legjobb kínai cuccok EU raktárból 3

A végére két olyan szerkezet ami nem gép, inkább multimédia, zenehallgatás céljára lesz megfelelő. Beteszem a listába, mert remek darab, és mert erősen fogyóban van a cseh raktárban, utántöltés pedig egy darabig nem várható. Szóval ha kell ilyen kütyü, akkor érdemes lecsapni rá.

Decemberben teszteltem le a SAR3-mat, ami erősebb, de máskülönben megegyezik ezzel a csomaggal. A teljesítmény 40+40 wattból áll össze, vagyis negyvenet maga a soundbar, másik negyvenet a mélynyomó tesz a közösbe. A csatlakoztathatóság remek, Bluetooth mellett több kábeles lehetőséget (AUX/HDMI TV(ARC)/Coaxial) kapunk. Természetesen távirányító is jár hozzá.

Erre most egy 37 250 forintos árat kapunk a BG1a221d kuponkóddal elhozhatjuk innen:

BLITZWOLF AIRAUX AA-SAR2 80W SOUNDBAR MÉLYNYOMÓVAL


 

BLITZWOLF BW-SDB1 PRO SOUNDBAR

A hét legjobb kínai kütyüi, még mindig EU raktárból 8

Ez a mélynyomó nélküli sondbarja a gyártónak, magában is 60 watt teljesítményre képes. Természetesen Bluetooth 5.0 kapcsolattal rendelkezik, 4 hangszóró dolgozik benne, felszerelhető falra is. Ahogy a BlitzWolftól megszokhattunk az USB-n és a Bluetooth-on kívül kapunk még optikai csatklakozót, HDMI-t és analóg AUX bemenetet is. Természetesen nem maradhatott ki a csomagból a távirányító sem.

Ha szeretnél egy ilyet, akkor a BGPLSDPY kuponkóddal 19 266 forintért megszerezheted innen:

BLITZWOLF BW-SDB1 PRO SOUNDBAR


 

ZÁRSZÓ

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, nézd meg a kipróbált termékeket mozgás, működés közben is!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link. Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget fizetned kell majd! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.