Válassza az Oldal lehetőséget

Ennél olcsóbb autós pumpát nem láttam mostanában, menőbbet is keveset!

Ennél olcsóbb autós pumpát nem láttam mostanában, menőbbet is keveset!

Autókhoz, motorokhoz, kerékpárokhoz és labdákhoz. Ja, és portalanításhoz is!

Ennél olcsóbb autós pumpát nem láttam mostanában, menőbbet is keveset!

Egy mini elektromos kompresszor jó szolgálatot tud tenni mindenkinél. Most már tényleg bagóért dobják utánunk őket, és fel tudunk velük fújni szinte mindent, amibe levegő kell. Én mondjuk legtöbbször a tesztek közben, fényképezés előtt használom a sajátomat, hogy az utolsó kis porszemeket is eltüntessem például a teszt telefonokról.

Ennél olcsóbb autós pumpát nem láttam mostanában, menőbbet is keveset! 2

Ez a mai darab a gyártó nevénél egy OEM jelölést kapott, vagyis ez egy olyan pumpa, amit valahol jól legyártanak, aztán más gyártók meg ráteszik a saját logójukat. Maradjunk annyiban, hogy ezt most “Gohyo Multifunction Auto Home Multipurpose Auto Wireless Air Pump” néven vehetjük meg.

Ennél olcsóbb autós pumpát nem láttam mostanában, menőbbet is keveset! 3

Ha a névtől nem ijedtél meg, azt nagyon jól tetted, mert a kis pumpa mindent tud! 150 PSI nyomásig használható, 2600 mAh kapacitású akkumulátor van benne, mínusz 30 és plusz 70 fok között használható, egy töltéssel a gyári adatok szerint 30 percig képes működni. A maximálisan szállítható levegő mennyisége 25 liter percenként.

Ennél olcsóbb autós pumpát nem láttam mostanában, menőbbet is keveset! 4

Szóval elég profi kis szerkezet, és ami nagyon jó benne, hogy olcsó is. A A83D0DFE592F kuponkóddal, most alig 8000 forintot kérnek érte itt, és EU raktárból szállítják:

Gohyo Multifunction Pump

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.