Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Ninebot rollerek EU raktáras akciója

Xiaomi Ninebot rollerek EU raktáras akciója

A Xiaomi Ninebot belépő a márkás rollerek világába.

Xiaomi Ninebot rollerek EU raktáras akciója

A mai akcióban három gépet áraztak le. Ezekhez kapunk kupont is, a szállítás EU raktárból történik majd, így nem kell további ÁFA vagy vámfizetésre számítanunk. A termék ráadásul hamar megérkezik majd hozzánk!

1. Ninebot D18E elektromos roller

Xiaomi Ninebot rollerek EU raktáras akciója 1

A Xiaomi Ninebot D18E Electric Scooter egy uniszex termék a neves Ninebot márkától. Egy 250W-os motor hajtja, és 25 km/h maximális sebességet képes elérni. A 10 colos tömlős gumijaival és a széles trepnivel ez a robogó sima és kényelmes utazást biztosít. A roller a hatótávolsága egy feltöltéssel 40-60 km, a töltési ideje pedig 6-8 óra. CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és egy BMS (akkumulátor-kezelő rendszerrel) van ellátva, amely egy telefonos alkalmazáson keresztül felügyelhető.

Bővebb információt az alábbi hivatkozáson találtok, a roller ára a NBD18E kuponkóddal ~138 000 forint itt:

Ninebot D18E elektromos roller

 


 

2. Ninebot D28E elektromos roller

Xiaomi Ninebot rollerek EU raktáras akciója 2

A Xiaomi Ninebot D28E elektromos robogó a Ninebot egy másik terméke, amely férfiak és nők számára egyaránt alkalmas. A 300 W-os motorral rendelkező roller maximális sebessége 25 km/h, egy feltöltéssel 40-60 km-es hatótávolsággal rendelkezik. A D28E kialakítása nagyon hasonló a kisebb tesóéhoz, a gumik itt is 10 colosak és felfújhatóak, a trepni mérete is nagy, így kényelmes utazásra számíthatunk.. A töltési ideje is 6-8 óra, és CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A robogó BMS-e egy telefonos alkalmazáson keresztül felügyelhető.

Bővebb információt az alábbi hivatkozáson találtok, a roller ára a NBD28E kuponkóddal ~158 000 forint itt:

Ninebot D28E elektromos roller

 


 

3. Ninebot D38E elektromos roller

Xiaomi Ninebot rollerek EU raktáras akciója 3

A Xiaomi Ninebot D38E elektromos roller egy erősebb termék, mint az előző két verzió. 350 W-os motorral rendelkezik, amely 25 km/h maximális sebességet és 40-60 km-es hatótávolságot biztosít egy feltöltéssel. A felépítés és a gumiméret, valamint típus megegyezik a két kisebbik megoldásnál használttal. Ez is fejlett BMS-sel van ellátva, amely egy telefonos alkalmazáson keresztül felügyelhető. A robogó CE tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Bővebb információt az alábbi hivatkozáson találtok, a roller ára a NBD38E kuponkóddal ~179 000 forint itt:

Ninebot D38E elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.