Válassza az Oldal lehetőséget

Biztonságos és olcsó bringás telefontartó a Baseus-tól

Biztonságos és olcsó bringás telefontartó a Baseus-tól

Ez a Baseus telefontartó egész jó darabnak tűnik és nem kérnek érte sok pénzt.

Biztonságos és olcsó bringás telefontartó a Baseus-tól

Ez a Baseus kerékpáros telefontartó kiemelkedő megoldás azok számára, akik biztonságosan és könnyen szeretnék rögzíteni telefonjukat biciklijük kormányára. Az állvány ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy telefonod kényelmesen elérhető legyen anélkül, hogy elvonná a figyelmedet a kerékpározásról. Az állvány robusztus ABS és szilikon alapanyagból készült, amely képes elnyelni az útközbeni rázkódásokat és rezgéseket, megóvva ezáltal a telefonod épségét. A szilikon betétek stabil rögzítést biztosítanak, megakadályozva a telefon kicsúszását vagy leesését a tartóból. Az állítható szorítógyűrűnek köszönhetően kompatibilis a 22-30 mm átmérőjű kormányszarvakkal.

Biztonságos és olcsó bringás telefontartó a Baseus-tól 1

A telefontartó állítható mérete lehetővé teszi, hogy akár 5,7-7,2 inches (kb. 14,5-18,3 cm) átmérőjű okostelefonokat is biztonságosan rögzíthess. A gömbcsuklós csatlakozónak hála a telefon 360 fokos elforgatására is lehetőséged nyílik, így mindig a legalkalmasabb szögben állíthatod be a készüléket. Az innovatív technológia, amely biztosítja a tartó stabilitását, a telefon súlypontjának közelében található, egy alumínium ötvözetből készült alkatrész formájában. Ez a speciális kialakítás kiválóan ellenáll az útközbeni lengéseknek és rázkódásoknak.

Biztonságos és olcsó bringás telefontartó a Baseus-tól 2

A vásárlói vélemények dicsérték a termék masszív felépítését és tartósságát. Sokan kiemelték, hogy még az extrém terepviszonyok között sem kellett aggódniuk telefonjuk biztonsága miatt. A könnyű telepíthetőség és a többfunkciós alkalmazhatóság is gyakran előfordult a pozitív visszajelzések között.

Jelenleg a Baseus kerékpáros telefontartó állvány akciós áron, mindössze 5526 forintért rendelhető meg a BGHUBAS1 kuponkód felhasználásával a Banggood kínai raktárából. Ez egy kivételes ár-érték arányú ajánlat azoknak, akik kerékpározás közben is szeretnék biztonságosan használni mobiltelefonjukat.

A termék főbb tulajdonságai:

– Univerzális kompatibilitás a legtöbb okostelefonnal
– Masszív, ütésálló konstrukció ABS/szilikon anyagból
– Stabil rögzítés a kerékpárvázra állítható szorítógyűrűvel
– 360 fokos elforgathatóság a gömbcsuklós csatlakozásnak köszönhetően
– Rezgéscsillapító szilikon betétek a biztonságos rögzítéshez
– Egyszerű telepítés bármilyen 22-30 mm átmérőjű kerékpárvázra

Vásárlás itt:

 

Baseus kerékpáros telefontartó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.