Válassza az Oldal lehetőséget

PVY Z20 PRO – a legjobb 20 colos városi bringa

Nagyon hasonlít a Xiaomi HIMO Z20-ra csak sokkal jobb annál.

PVY Z20 PRO - a legjobb 20 colos városi bringa

A 20 hüvelykes felfújható gumival és az 500 W-os kefe nélküli motorral ez az elektromos kerékpár egyszerre tartós és erős. Könnyű alumíniumötvözetből készült váza és első lengéscsillapítója biztosítja a sima utazást, míg a dupla tárcsafék megbízható fékezőerőt biztosít. A Z20 PRO három vezetési móddal is rendelkezik: tisztán elektromos, teljesítménysegítő és kerékpáros üzemmód. Ez azt jelenti, hogy kiválaszthatja, hogy mennyi segítséget kér a motortól, vagy dönthet úgy, hogy egyedül pedálozik.

PVY Z20 PRO - a legjobb 20 colos városi bringa 1

A kivehető 36V-os 10,4Ah-s akkumulátor tisztán elektromos üzemmódban 50-60KM, power assist üzemmódban pedig 80-100KM hatótávolságot biztosít. A töltési idő mindössze 4-6 óra, így nem kell várakoznia a kerékpár feltöltésére. A Z20 PRO számos kényelmes funkcióval is rendelkezik, mint például hátsó csomagtartó, mobiltelefon-tartó és vízhatlan ponyva.

PVY Z20 PRO - a legjobb 20 colos városi bringa 2

A Z20 PRO könnyen összecsukható és szállítható, így tökéletesen alkalmas ingázáshoz vagy kis lakásokban való tároláshoz. Az ajánlott sebesség 25KM/H, ami elég gyors ahhoz, hogy eljusson oda, ahová mennie kell, de nem olyan gyors, hogy úgy érezze, elveszti az irányítást. A kerékpár 165-190CM magasságú emberek számára alkalmas, és maximum 120KG terhelést bír el.

PVY Z20 PRO - a legjobb 20 colos városi bringa 3

Összességében a PVY Z20 PRO egy nagyszerű elektromos kerékpár mindazok számára, akik kényelmes és élvezetes utazást keresnek. Tartós felépítése, erőteljes motorja és számos funkciója miatt kiváló választás ingázáshoz vagy szabadidős kerékpározáshoz. A CE tanúsítvánnyal pedig biztos lehetsz ennek az elektromos kerékpárnak a minőségében.

PVY Z20 PRO - a legjobb 20 colos városi bringa 4

Eddig a hivatalos tájékoztató, de lássuk mi az, ami miatt biztos ezt venném, a HIMO Z20 helyett. A gyange 250 wattos helyett 500 wattos a motor, és a gyártó nem vacakolt azzal, hogy EU komformmá tegye. Nincs benne se a végsebességre se a leadott teljesítményre semmilyen blokkolás, ez pedig manapság már erénynek számít a sok kiherélt bringa között.

PVY Z20 PRO - a legjobb 20 colos városi bringa 5

Tudom, ez így nem felel meg a szabályoknak, de egy felnőtt, és nem 65 kilós ember alá egész egyszerűen kell ez az erő és energia a dinamikus mozgatáshoz. Ha nem vagy könnyelmű, akkor amúgy fel fogod venni a sisakot a kerékpározáshoz, teljesen mindegy, hogy van-e beépített teljesítménykorlát vagy nincs.

PVY Z20 PRO - a legjobb 20 colos városi bringa 6

Az 500 watt amúgy sem a csillagos ég, mozgatni fogja a bringát, de a végsebesség így sem nagyon fog 30 kilométer/óra felé menni, ennyit meg már egy normális roller is tud. Ha meg rollerrel merünk ennyivel “száguldani”, akkor bringával miért ne mernénk?

Egyszóval ez a kerékpár most üt, erős, kezes, mindent tud és nem is drága. Az első 50 vásárló a BGPVYZ20P kuponkóddal 298 700 forintért viheti a cseh raktárból:

PVY Z20 PRO elektromos kerékpár

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.