Válassza az Oldal lehetőséget

Németország első számú női tollaslabdázója az ADO-t választotta

Németország első számú női tollaslabdázója az ADO-t választotta

A németországi Karlsruhéban, a BSV Eggenstein-Leopoldshafen e.V. tollaslabdacsarnokban tartották az ADO E-Bike China és Yvonne Li, Németország első számú tollaslabdázója közötti támogatói és aláírási ceremóniát, amelynek keretében Yvonne Li-t hivatalosan is bejelentették az ADO márka szóvivőjeként.

Németország első számú női tollaslabdázója az ADO-t választotta

Az esemény házigazdája Melina Weber volt, részt vett rajta Chen Haihua, az ADO Németország vezérigazgatója, Pan Zhengming, a Jiangsu tartomány németországi kínai képviseletének igazgatója, jelen volt továbbá Michael Sammen, a német tollaslabdaklub BSV Eggenstein-Leopoldshafen e.V. csapatvezetője és edzője, valamint sok tollaslabda-rajongó. is.

Egy interjúban Yvonne Li a következőket mondta:

“A célom az, hogy egyre közelebb kerüljek a világ legjobb tollaslabdázóihoz, majd a világ öt legjobb tollaslabdázójával versenyezzek, és folyamatosan áttörjek, hogy a világ egyik nagyon erős tollaslabdázójává váljak”

Az eseményen az ADO támogatói szerződést írt alá Yi Feng Lee-vel is, így hivatalosan is ő lett az ADO globális szóvivője. Lee Yi Fonggal való partnerségével az ADO egy feltörekvő csillagot nyert meg márkanagykövetünknek, aki egészséges és energikus életmódot közvetít. Az ADO hivatalosan is csatlakozott a Baden-Württemberg-i Kínai-Német Gazdasági Szövetséghez (CNBW), és a szövetség első alelnöke, Bernhard Weber, valamint az ADO Németország vezérigazgatója, Chen Haihua aláírta a tagsági megállapodást.

Az esemény természetesen nem maradhatott tollaslabda nélkül, így az érdeklődők megtekinthettek több bemutató mérkőzést is.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.