Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek 2022 – Sosem volt ilyen olcsó az idei év egyik legjobb állóporszívója

Fekete Péntek 2022 – Sosem volt ilyen olcsó az idei év egyik legjobb állóporszívója

Ez év tavaszán járt nálam a gép, engem lenyűgözött!

Pofán vág a valóság - Shunzao Z11 Max porszívó teszt 1

A fura nevű gyártó, a Shunzao valamilyen módon kötődik a Xiaomihoz, amit a cikk írásakor még nem tudtam. Ezért is lepett meg annyira, hogy a minőség bizony a drágább Xiaomi gépeket is képes volt felülmúlni. Most, hogy e kapcsolatról már tudok értem a dolgot, de a tény, hogy ennyire olcsón más, hasonló minőségű Xiaomi képet nem kapunk meg, nem változott.

A Shunzao Z11 Max tényleg különleges porszívó, hiszen nagy a szívóereje. De a legföbb érdekessége még sem ez, hanem a különleges hangerkefe, ami a motoros padlószívó fejben található. Ez a kefe azt ígéri, hogy a rátekeredett szövetszálakat, használaka és kutya/macska szőrt képes elvágni, így a kefét nem kell tisztítanunk, a szálak a portartályba kerülnek.

Pofán vág a valóság - Shunzao Z11 Max porszívó teszt 4

Nos, a tesztem alatt meggyőződhettem róla, hogy a különleges megoldás tényleg működik. Egészen konkréten elvágja a szálakat a kefe, ráadásul olyasmi módon, mint azt az elektromos haj és szakállvágók teszik. Két fésűs acéllap mozog egymáson, ez nyisszantja el a feltekeredett szálakat, amik így tényleg a tartályban kötnek ki.

Pofán vág a valóság - Shunzao Z11 Max porszívó teszt 13

Mint írtam, a gép e különlegesség nélkül is elég figyelemreméltó darab. Sok porszívó volt már a kezemben, így szinte fogásról meg tudom mondani, hogy melyik milyen kategóriát képvisel. Nos, a Shunzao Z11 felsőkategóriás darab!

Pofán vág a valóság - Shunzao Z11 Max porszívó teszt 27

Ami igazán érdekes, hogy most, a Black Friday bemelegítő időszakában a Geekbuying egy akció keretében 65 ezer forintra mérsékelte 50 darab porszívó árát. Ha belegondoltok, hogy áprilisban alig több, mint 300 forintos euró vagy dollár árfolyamnál a kuponos ár 75 ezer volt, akkor már érthetitek, hogy most, 400 körüli árfolyamnál a 65 ezres ár mekkora kedvezményt jelent. Nagyot!

A vásárláshoz használjátok a SHUNZAOZ11MAX kuponkódot itt:

Shunzao Z11 Max állóporszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.