Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek alatti áron a BlitzWolf BW-SX31 vezeték nélküli mikrofon

Fekete Péntek – BlitzWolf BW-SX31 vezeték nélküli mikrofon

A BlitzWolf BW-SX31 vezeték nélküli mikrofon a mozgás szabadságát adja videó felvétel közben.

Fekete Péntek – BlitzWolf BW-SX31 vezeték nélküli mikrofon

A BlitzWolf BW-SX31 egy 3 az 1-ben vezeték nélküli lavalier mikrofon, amely különféle csatlakozási lehetőségeket kínál, beleértve az iOS, Type-C és 3,5 mm-es jack csatlakozókat. Ez a termék kiválóan alkalmas a modern kommunikációs és felvételi igények kielégítésére, legyen szó telefonokról, kamerákról, SLR-ekről, PC-kről vagy laptopokról. Különösen hasznos eszköz lehet vlogoláshoz, interjúkhoz és professzionális videófelvételekhez.

Fekete Péntek alatti áron a BlitzWolf BW-SX31 vezeték nélküli mikrofon 1

A BW-SX31 mikrofon kialakítása a vezeték nélküli kényelmet helyezi előtérbe. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy szabadon mozogjon a videófelvétel során, anélkül, hogy kábelek korlátoznák. A magas érzékenységű mikrofon (-42 dB) és a 360°-os omnidirekcionális felvétel tiszta és tiszta hangot biztosít, ami ideális professzionális videófelvételekhez, interjúkhoz és vlogoláshoz.

Fekete Péntek alatti áron a BlitzWolf BW-SX31 vezeték nélküli mikrofon 2

A mikrofon többféle felvételi módot kínál, beleértve az eredeti hangot, a zajcsökkentést és a visszhangot, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy a különböző felvételi helyzetekhez igazítsa a hangot. Ez biztosítja, hogy az audio mindig megfeleljen a kontextusnak. A transmitter 200 mAh-s akkumulátora akár 11 órás folyamatos használatot biztosít, így a mikrofon nem fog lemerülni fontos felvételek közben.

Fekete Péntek alatti áron a BlitzWolf BW-SX31 vezeték nélküli mikrofon 3

A BW-SX31 felhasználóbarát kialakítása magában foglalja az automatikus párosítást a bekapcsoláskor, és a vevő közvetlenül csatlakoztatható a készülék Type C interfészéhez, így egyszerűen használható anélkül, hogy bonyolult beállításokra lenne szükség. A mikrofon fekete színben kapható, és két különböző változatban érhető el, egy vagy két mikrofonnal. A termék további jellemzői közé tartozik az omnidirekcionális iránytípus, a hangerőszabályozás, valamint a HSP, HFP, A2DP és AVRCP profilok támogatása. Az átviteli távolság 10-25 méter közötti, a jel-zaj arány pedig több mint 64 dB. A frekvenciatartomány 2,4 GHz, a frekvencia válasz pedig 50 Hz-től 18 kHz-ig terjed. Az akkumulátor kapacitása 200 mAh, a töltési idő 2 óra, a működési idő 6-8 óra, a készenléti idő pedig 10 óra. A töltési interfész Type-C.

Fekete Péntek alatti áron a BlitzWolf BW-SX31 vezeték nélküli mikrofon 4

A csomag tartalma magában foglalja a BlitzWolf® BW-SX31 3 az 1-ben vezeték nélküli lavalier mikrofont, egy háromportos vevőt, egy töltőkábelt, egy 3,5 mm-es kábelt, egy kis tároló táskát és egy használati útmutatót. Ez a termék ideális választás azok számára, akik professzionális hangminőséget keresnek mobil eszközeikhez, legyen szó videófelvételről, interjúkról vagy vlogolásról. A különböző csatlakozási lehetőségek és a könnyű használat biztosítja, hogy a BlitzWolf BW-SX31 mikrofon minden felhasználó számára megfelelő választás legyen.

A mikrofon ára a BG71cf83 kuponkóddal mindössze 6650 forint itt:

 

BlitzWolf BW-SX31 vezeték nélküli mikrofon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.