Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-FYE15 – a füles, ami fülenként 3 meghajtóval dolgozik

BlitzWolf BW-FYE15 – a füles, ami fülenként 3 meghajtóval dolgozik

A BlitzWolf BW-FYE15 esetén a gyártó szlogenje “alacsony késleltetés, erős basszus”.

BlitzWolf BW-FYE15 – a füles, ami fülenként 3 meghajtóval dolgozik

A BlitzWolf BW-FYE15 TWS Bluetooth fülhallgató azok számára lehet ideális választás, akik kiváló hangminőséget és kényelmet keresnek zenehallgatás vagy játék közben. A három dinamikus meghajtóval rendelkező BW-FYE15 fülhallgató mély basszusokat és részletes hangzást biztosít, kiegyensúlyozva a jó basszushatást, a tiszta középtartományt és a tiszta magas hangokat.

BlitzWolf BW-FYE15

A fülhallgató ergonómikus kialakítása kényelmes viseletet és remek hangzást nyújt még zajos környezetben is. A Bluetooth V5.0 technológia és az alacsony késleltetésű megoldás biztosítja, hogy a kép és hang szinkronban legyen, ami különösen előnyös játékok esetén. A divatos tolófedeles tok könnyű használatot tesz lehetővé, míg az IPX5 víz elleni védelem gondoskodik a fülhallgató védelméről izzadás, eső és fröccsenő víz ellen.

BlitzWolf BW-FYE15 - a füles, ami fülenként 3 meghajtóval dolgozik 1

A fülhallgató tömege csupán 35,3 gramm, méretei pedig 62,3 x 62,4 x 34,2 mm, így könnyen hordozható. A mikrofon és hangerőszabályzás funkciók tovább növelik a kényelmet és a használati élményt. Az AAC és SBC audio dekódolás támogatása mellett a fülhallgató akár 10 méteres hatótávolságot és 102 dB érzékenységet kínál. A fülhallgató és a töltődoboz akkumulátor kapacitása összesen 420 mAh, amely 1-2 óra alatt tölthető fel, biztosítva 3-4 óra zenehallgatási és hívásidőt, valamint 40 óra készenléti időt.

BlitzWolf BW-FYE15 - a füles, ami fülenként 3 meghajtóval dolgozik 2

A csomag tartalmazza a BlitzWolf BW-FYE15 fülhallgatót töltődobozzal, egy Type-C töltőkábelt, három pár szilikon füldugót (S/M/L méretben), valamint egy felhasználói kézikönyvet. A fülest kínai raktárból küldik, ára a BGRJANFYE15 kuponkóddal 8000 forint az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

BlitzWolf BW-FYE15 TWS fülhallgató

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.