Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-PCM3 – érintésérzékeny hordozható monitor, akár játékra is

BlitzWolf BW-PCM3 – érintésérzékeny hordozható monitor, akár játékra is

A BlitzWolf BW-PCM3 akkora, mint egy közepes notebook kijelző, de használhatod konzol vagy akár telefon mellé is.

BlitzWolf BW-PCM3 – érintésérzékeny hordozható monitor, akár játékra is


Ha szeretnél nyerni vagy szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

A BlitzWolf BW-PCM3 egy 15,6 hüvelykes, érintésérzékeny, FHD 1080P felbontású, hordozható számítógép monitor, amely kiválóan alkalmas játékhoz és okostelefonok, táblagépek, laptopok és játékkonzolok képének megjelenítéséhez. Az eszköz remek képminőséget nyújt, amely valósághű és pontos színekkel képes operálni. Rendkívül vékony és repülőgép-alumíniumötvözetből készült, ami fokozza a szilárdságot és a strapabíróságot.

BlitzWolf BW-PCM3 - érintésérzékeny hordozható monitor, akár játékra is 1

A BW-PCM3 monitor teljes funkciójú Type-C csatlakozással rendelkezik, amely támogatja az energiaellátást és az adatátvitelt is. Emellett a készülék integrált sztereó hangrendszert és OSD gombot is kapott a felhasználók kényelme érdekében. A készülék kompatibilis számos különböző játékkonzollal, így sokoldalú választás minden játékos számára. Figyelemre méltó, hogy a BW-PCM3-as modell 2020 decemberétől érintésérzékeny képernyővel rendelkezik, valamint 2023. április 22-től integrált összecsukható állvánnyal kerül forgalomba. Fontos információ, hogy az Apple Macbook nem támogatja az érintőképernyő funkciót az OS 10.15.3 verzió frissítése után.

BlitzWolf BW-PCM3 - érintésérzékeny hordozható monitor, akár játékra is 2

A BW-PCM3 számos különböző márkájú és típusú laptoppal és okostelefonnal kompatibilis, beleértve a Huawei, Samsung, Apple, Xiaomi, Lenovo, HP, Dell, Asus, Razer, Microsoft és Google egyes készülékeit. A monitor nagy teljesítménye, érintőképernyős funkciója és hordozhatósága miatt a BlitzWolf® BW-PCM3 ideális választás bármilyen mobil játék- vagy munkaállomás számára.

A monitor ára ma a BGbec7e5 kuponkóddal 64 700 forint itt:

BlitzWolf BW-PCM3 érintésérzékeny hordozható monitor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.