Válassza az Oldal lehetőséget

CASIRIS A6 4K lézerprojektor – 1 milliárd szín és hatalmas fényerő

CASIRIS A6 4K lézerprojektor – 1 milliárd szín és hatalmas fényerő

CASIRIS A6 bőven a Xiaomi lézervetítők ligájában játszik.

CASIRIS A6 4K lézerprojektor – 1 milliárd szín és hatalmas fényerő


Ha szeretnél nyerni vagy szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

A CASIRIS A6 egy 4K felbontású, ultra rövid vetítési távolságú lézerprojektor, amelynek fényforrása három alapszínből (kék, piros, zöld) álló lézerrendszert használ. Ennek köszönhetően a vetítő által megjelenített kép valósághű színeket kap. Az A6-os modell három alapszínű fényforrást használ, amellyel 1,07 milliárd színt jelenít meg, így a projektor tökéletes mozihatást ad.

CASIRIS A6 4K lézerprojektor - 1 milliárd szín és hatalmas fényerő 1

A CASIRIS A6 projektor képét a HDR10 technológia és a 8,3 millió pixel teszi lenyűgözővé, mivel a magas dinamikatartomány gazdagítja a fények és árnyékok részleteit, így minden jelenetet úgy láthatunk, mintha a valóságot látnánk. Láthatjuk a hópehely formáját a hóban és az éjszakai égbolt ragyogó csillagait, a dzsungel összes zöld árnyalatát. Az igaz 4K UHD felbontás és a 2200 ANSI lumen fényerő tiszta képet biztosít még nappali fényviszonyok között is. A Dolby Atmos és a DTS hangtechnológia lenyűgöző hangzást nyújt, így teljes mértékben belemerülhetünk a szórakozás világába.

CASIRIS A6 4K lézerprojektor - 1 milliárd szín és hatalmas fényerő 2

A CASIRIS ultra rövid távolságú (UST) projektora 0.25:1 ultra-rövid távolsági aránnyal rendelkezik, csak 30 centiméterre kell lennie a faltól, hogy 120 hüvelykes nagy képet kapjunk. Ezzel lényegében annyi helyet foglal csak, mint egy televízió, de nagyobb képet és sokkal jobb élményt kapunk. Az Android TV 10.0 rendszerrel szabadon streamelhetünk, legyen szó Netflixről, Apple TV+ -ról, Disney+ -ról, Huluról, HBO Maxról, Youtube-ról, több mint 5000 alkalmazásból választhatunk, hiszen az Android store is elérhető. Akár Wi-Fi-n vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül vezeték nélkül, akár USB-n és HDMI-n keresztül vezetékesen is átvihetjük a filmeket a projektorra. A 8 pontos trapéz korrekció és a motorizált fókusz funkció lehetővé teszi a képméret egyszerű módosítását és a fókuszbeállítás befejezését a távirányító segítségével.

CASIRIS A6 4K lézerprojektor - 1 milliárd szín és hatalmas fényerő 3

A gép extra képességei, a rengeteg szín és a hatalmas képátló sajnos nem olcsó mulatság, még úgy sem, hogy ma kupont és 100 ezer forintos kedvezményt kaptunk hozzá. A BGCSRA6 kuponkóddal ~700 000 forintot kell érte fizetnünk, az egyetlen vígasz, hogy legalább nem Kínából, hanem a cseh raktárból szállítják, így gyorsan megérkezhet hozzánk.

Vásárlás itt:

CASIRIS A6 4K lézerprojektor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.