Válassza az Oldal lehetőséget

A XIAOMI Mi Smart Monitorlámpa is kupont kapott ma

A XIAOMI Mi Smart Monitorlámpa is kupont kapott ma

Okoskodni nem fog, világítani viszont igen!

A XIAOMI Mi Smart Monitorlámpa is kupont kapott ma


Ha szeretnél nyerni vagy szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

A Xiaomi Mi Smart Computer Monitor Light Bar 1S egy meglehetősen innovatív termék, amely az otthoni irodákat szem előtt tartva lett kialakítva. Ez a termék különleges fényvető optikai lencsével rendelkezik, amely előre vetíti a fényt, így csak a munkaasztalunkat világítja meg, nem pedig a képernyőt. Ez az aszimmetrikus előrevetítés kiküszöböli a képernyőn tükröződő fényt, így sokkal kellemesebb a szem számára. Az eszköz az Ra95 nagy színvisszaadási képességével is büszkélkedhet, ami hűen visszaadja a színeket.

A XIAOMI Mi Smart Monitorlámpa is kupont kapott ma 1

A Xiaomi Mi Smart Monitor Light Bar 1S konzol kialakítása jelentős helytakarékosságot biztosít a hagyományos asztali lámpákkal szemben, mivel nem foglal helyet az asztalon. A lámpa bármely, legfeljebb 32 mm vastag monitorhoz használható, beleértve az ívelt képernyőket és az iMac termékeket is. A termék kizárólag monitorokhoz használható, laptopokhoz nem ajánlott. Az eszközhöz külön Bluetooth távirányító is tartozik, amely lehetővé teszi a színhőmérséklet és a fényerő személyre szabott beállítását. Csak egy gombnyomásra van szükség, hogy azonnal bekapcsoljon.

A XIAOMI Mi Smart Monitorlámpa is kupont kapott ma 2

A Xiaomi Mi Smart Monitor Light Bar 1S további előnye a dupla védelem, ami a szemünket óvja. A 25°-os szögbeállítás és a mikro-marású lágy fényvető burkolat miatt búcsút inthetünk a vakító ragyogásnak. A lencse előre vetíti a fényt, így a billentyűzetet és az egér munkaterületét is megvilágítja. A Type-C tápellátás lehetővé teszi, hogy adaptert, mobil áramforrást vagy számítógép USB interfészt használjunk a lámpa működtetéséhez. A lámpa az Mi Home appon keresztül lehetővé teszi az eszköz más intelligens eszközökkel történő összekapcsold. Ha pl. valaki csenget az ajtón, a lámpa villogással figyelmeztethet, ha a fejeden van a fejhallgató és nem hallod a csengőt.

A XIAOMI Mi Smart Monitorlámpa is kupont kapott ma 3

A lámpát most kínai raktárból rendelhetjük meg. A BG2da663 kuponkódot használva az ára ~18 500 forint lesz itt:

Xiaomi Mi Smart Monitor Light Bar 1S

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.