Válassza az Oldal lehetőséget

Vaydeer monitortartó USB HUB-bal és vezeték nélküli töltővel

Vaydeer monitortartó USB HUB-bal

Vaydeer monitortartó hasznos kiegészítője lehet íróasztalodnak.

Vaydeer monitortartó USB HUB-bal

A Vaydeer monitorállvány kiváló kiegészítő azok számára, akik javítani szeretnének munkaterületükön. Ez a monitoremelő egyedülálló funkcióival segít rendezetté és rendezetlenné tenni az íróasztalodat. Az állvány használatának egyik fő előnye, hogy jobb szögbe emeli a számítógép, laptop vagy monitor magasságát. Így munka vagy internetezés közben kényelmesebb, kevésbé fárasztó a munka.

Vaydeer monitortartó USB HUB-bal és vezeték nélküli töltővel 1

A Vaydeer monitorállvány kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, így egyszerre tartós és stílusos. Az állvány karcsú és modern kialakítású, amely bármely íróasztalnak eleganciát kölcsönöz. Tökéletes azok számára, akiknek fontos az esztétika és a funkcionalitás. Ráadásul az állvány többfunkciós, és mind a monitorokat, mind a laptopokat támogatja, így biztosítva, hogy a lehető legtöbbet hozd ki eszközeidből.

Vaydeer monitortartó USB HUB-bal és vezeték nélküli töltővel 2

A Vaydeer monitorállvány kiváló kialakítása mellett praktikus funkciókat is kínál, amelyek megkönnyítik a munkát. Az állvány USB 3.0 porttal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen csatlakoztasd eszközeidet. Ezenkívül az állvány vezeték nélküli töltési lehetőséggel is rendelkezik, így kényelmesen, rendetlen kábelek nélkül töltheted a vezeték nélküli töltést támogató eszközeidet.

Vaydeer monitortartó USB HUB-bal és vezeték nélküli töltővel 3

A Vaydeer monitorállványt úgy is tervezték, hogy munkaterületét tisztán és rendezetten tartsa. Az állvány alatt tárolhatod billentyűzetedet, így asztalod tiszta és rendezett marad. Ez a funkció különösen hasznos, ha korlátozott hely áll rendelkezésére az íróasztalodon.

Az állvány a cseh raktárból most 14 600 forintért rendelhető a BG445e9c kuponkód segítségével.

Vaydeer monitorállvány

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.