Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-HP5 – Frankó fejhallgató kuponnal alig 16 ezerért!

BlitzWolf BW-HP5 – Frankó fejhallgató kuponnal alig 16 ezerért!

A BlitzWolf BW-HP5 mindent tud, de a minden ebben az esetben kevésnek tűnt, így rátettek még egy lapáttal.

BlitzWolf BW-HP5 – Frankó fejhallgató kuponnal alig 16 ezerért!


Ha szeretnél nyerni vagy szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

A cseh raktárból vásárolhatjuk meg, de ez nem újdonság, az viszont mindenképpen az, hogy ilyen olcsó még sosem volt!

BlitzWolf BW-HP5 - Frankó fejhallgató kuponnal alig 16 ezerért! 1

Nehéz manapság az olcsó szegmensben újat mutatni. Egyre több funkciót kapunk egyre kevesebb pénzért, olyan megoldások kerülnek ma már egy egyszerű fejhallgatóba is, amikre néhány éve még szájtátva csodálkoztunk. Manapság már nem elég, hogy kényelmes legyen, kell a hosszú üzemidő, a jó hangzás, az aktív zajszűrés és még sorolhatnám. Nos, a BlitzWolf BW-HP5 válasz ezekre a kihívásokra!

BlitzWolf BW-HP5 - Frankó fejhallgató kuponnal alig 16 ezerért! 2

Röviden a főbb jellemzők:

1. Kettős aktív zajcsökkentés

A csúcstechnológiás aktív zajszűrő technológia inverz hanghullámokat generál azonos fázisban, ezzel a külvilág zajait, hogy a zenére összpontosíthass.

2.Átlátszóság mód

Beengedi a külvilág hangjit, így tudod mi történik körülötted

3. Élvezd a részletekben gazdag hangzást

A fejhallgatóban oldalanként két membrán dolgozik, egy 40-  és egy 20 milliméteres.

4. AAC dekódolás és Bluetooth V5.0

Az AAC HD audio dekódolás jobb minőségű hangátvitelt és kiváló hangminőséget biztosít, gyönyörűen visszaadja a hang minden részletét.

5. Ideális utazáshoz

Beépített 1000 mAh-s, rendkívül nagy akkumulátorkapacitás. 50 órányi lejátszási időt biztosít bekapcsolt zajszűréssel és 75 órát kikapcsolt zajszűréssel.

6. Egyszerre két eszközzel párosíthatod

A Bluetooth 5.0 és a többpontos kapcsolat segítségével könnyedén válthatsz a zene, a hívások, a videók és egyebek között két különböző eszközön.

7. HD kihangosított hívás

Precíz hangfelvétel és ultratiszta hangzás.

BlitzWolf BW-HP5 - Frankó fejhallgató kuponnal alig 16 ezerért! 3

Azt hiszem ezek után már mind értitek miről beszélek. A BlitzWolf BW-HP5 jóval többet ad, mint egy átlagos belépő szintű fejhallgató. Normális aktív zajcsökkentést, oldalanként két meghajtót és brutál hosszú, akár 72 órás üzemidőt kapunk egy töltéssel. A promó anyag szerint körbe repülhetjük a földet úgy, hogy közben nem kell töltenünk a fejhallgatót, és ez gyakorlatilag igaz is lehet, ha nem kell túl sokat reptereken rostokolnunk.

BlitzWolf BW-HP5 - Frankó fejhallgató kuponnal alig 16 ezerért! 4

A vásárlás tehát a cseh raktárból történik. A BGCZ107 kuponkódot használva majd 16 ezer forintig csökkentheted az árat, ami elég bomba, hiszen tavaly év végén, amikor bemutatkozott, a nagyon kedvező bevezető akcióban 22 ezerért adták. Szóval érdemes most lecsapni erre az ajánlatra!

BlitzWolf BW-HP5 fejhallgató

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.