Válassza az Oldal lehetőséget

XIAOVV 4 csatornás kamerarendszer bomba áron

XIAOVV 4 csatornás kamerarendszer bomba áron

A XIAOVV rendszere 3 megapixeles kamerákkal és központi egységgel érkezik.

XIAOVV 4 csatornás kamerarendszer bomba áron

A XIAOVV 4CH 3MP biztonsági kamera rendszer egy megfigyelő szett, amely a 3 megapixeles felbontású képek és 5-szörös digitális zoom révén képes részletes képet adni a környezetről. A rendszerben található kamerák forgathatók telefonon keresztül, aminek köszönhetően 360 fokos vízszintes és 90 fokos függőleges látószög lehetséges.

XIAOVV 4 csatornás kamerarendszer bomba áron 1

A rendszer intelligens mozgásérzékeléssel rendelkezik, amelynek köszönhetően azonnal értesítést küld a telefonodra, amint a biztonsági kamera mozgást érzékel. Emellett kétféle hangfunkció is rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi, hogy bármikor és bárhonnan beszélj a kamera környezetében tartózkodó emberekkel. Az IP66 vízálló besorolású kamera rossz időjárási körülmények között is képes működni, és intelligens éjjellátó funkcióval rendelkezik, amely akár 20 méternyi távolságig is képes észlelni.

XIAOVV 4 csatornás kamerarendszer bomba áron 2

A H.265+ videótömörítési technológiának köszönhetően a kamerarendszer képes az adatok tömörítési arányának megduplázására, miközben javítja a videó minőségét. Ez a technológia jó minőségű HD videót biztosít alacsony sávszélességen, csökkenti a hálózati sávszélességet és akár 50% tárhelyet is megtakaríthat. A kamera rendszer egyszerűen telepíthető, hiszen a kamerák és az NVR már előre párosítva vannak, így csak a tápegység csatlakoztatása szükséges. Az eszköz támogatja az Android/Apple telefonokon és számítógépeken történő távoli (LAN és internet) hozzáférést és irányítást, ami hozzájárul a rendszer felhasználóbarát működéséhez.

A teljes csomag ára a BGXIFD726 kuponkóddal most ~42 000 forint a cseh raktárból rendelve:

XIAOVV 4CH 3MP biztonsági kamera rendszer

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.