Válassza az Oldal lehetőséget

Érkezik az első BlitzWill termék, itt az okos neonszalag!

Érkezik az első BlitzWill termék, itt az okos neonszalag!

A Blitz család harmadik tagja hamarosan a boltokba kerül!

Érkezik az első BlitzWill termék, itt az okos neonszalag!

A gyártó ezt mondja magáról:

A WILL-nek két jelentése van, az egyik “kívánni/akarni” az igében, a másik pedig “a jövő”, ha főnévként vagy személynévként használják.
Az új márka célja, hogy a BLITZWILL márkán belül az ügyfeleknek “egy általános intelligens vizuális élményt hozzon a jövőben”, és megvalósítsa az ügyfelek ideális világítási elvárásait.

Nos, az első termékük tényleg illeszkedik ebbe az elképzelésbe, hiszen egy neon szalagot kapunk tőlük. Azt hiszem ezek a termékek lesznek azok, amik rövid időn belül le fogják a LED szalagokat váltani. A megszokott kis világítótestek helyett a szalgban szóródik a fény, így kellemes átmeneteket kaphatunk a szalag különböző szakaszain, illetve a kibocsájtott fény sem lesz annyira éles, mint a megszokott LED-szalagok esetén.

Érkezik az első BlitzWill termék, itt az okos neonszalag! 1

A BlitzWill BW-NL1 neon LED szalag három méteres hosszal és RGBIC effekttel és zeneszinkronizálással rendelkezik. Az RGBIC lehetővé teszi, hogy egy szalagon belül több féle színt is használjunk, így akár különböző formákat is kialakíthatunk a falon úgy, hogy a formák egyes részei más színnel világítanak. A LED-es fénysávot APP vezérli, ami kompatibilis az Amazon Alexa és a Google asszisztenssel, így vezérelhetjük a színeket és az üzemmódot akár hangutasításokkal is.

Érkezik az első BlitzWill termék, itt az okos neonszalag! 2

A zenei üzemmódban használhatjuk a beépített mikrofont , ilyenkor a zene és a játék hangját nem csak hallani, hanem szemünkkel is érzékelni fogjuk. Hat zenei ritmusmódot választhatunk az applikációban. Az ingyenes APP segítségével testre szabhatjuk majd a különböző jelenetfények színét, fényerejét és villódzási módját, így egyedi intelligens fényeket kapunk. Izgalmas még, hogy a neon szalag IP67-es vízállóságú, így akár kültéren is használható.

Érkezik az első BlitzWill termék, itt az okos neonszalag! 3

Megvásárolni egyelőre nem tudjuk, de ígérem, ahogy megjelenik beszámolok róla!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.