Válassza az Oldal lehetőséget

Új gyümölcsprés a BlitzHome-tól bevezető akcióban

Új gyümölcsprés a BlitzHome-tól bevezető akcióban

A BH-JC01 már itt van a cseh raktárban, és nagyon jó az ára!

Új gyümölcsprés a BlitzHome-tól bevezető akcióban

Múltkor mondtam egy ismerősömnek, hogy egyszerűen képetelen átállni az agyam a 400 forint feletti dollár árfolyamra. Még mindig a 300 van a fejemben, így, ha meglátok egy 99 dolláros terméket azt hiszem, hogy 30 ezer forintba kerül, vagy fordítva, meglátok egy 30 ezer forintos terméket, akkor rögtön átszámolom 100 dollárra. Igenám, de a dollár már 440 forint, így pedig kiderül, hogy a most bemutatkozó 35 ezer forintos gyümöcsprés jóval 100 dollár alatti árat jelent, így rögtön rájövök, hogy basszus, ezt nagyon olcsón adják!

Új gyümölcsprés a BlitzHome-tól bevezető akcióban 1

Amit egy ilyen gépnek tudni kell, azt ez tudja. A lepaszírozott gyümölcsnek egy 450- míg a gyümölcslének egy 550 milliliteres tartály jutott. A motor 150 wattos, két sebességfokozatot plusz “hátramenetet” tud. Utóbbi elég hasznos, aki használt már ilyen gépet az tudja, hogy a gyümölcsők rostjai, pl. narancs, mandarin esetén hajlamosak felteketedni, beszorulni, de a fordított forgással ezeket a torlódásokat meg lehet szüntetni.

Új gyümölcsprés a BlitzHome-tól bevezető akcióban 2

A gép nincs 4 kiló, a méretei alapján (28 x 11,5 x 33,5 cem) sem nevezhető óriásnak, így kisebb konyhákban is elfér a pulton. A külső megnyerő, modern, ezzel sincs baj, elegánsabb konyhában sem fog kilógni a dizájnból. A prés rész teljesen szétszerelhető, szétszedhető, így a mosogatás is könnyű.

Új gyümölcsprés a BlitzHome-tól bevezető akcióban 3

A mostani bevezető akcióban az első 100 vásárló 35 ezer forintért viheti. A szállítás várható kezdete november 9., szóval még karácsonyi ajándéknak is remek lesz! Vásárláshoz kattints az alábbi hivatkozásra:

BlitzHome BH-JC01 gyümölcsprés

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.