Válassza az Oldal lehetőséget

A hét legjobb Blitzwolf akciói – készülj a karácsonyra!

A hét legjobb Blitzwolf akciói – készülj a karácsonyra!

Blitzwolf konyhai masináktól az okosmérlegen át a számítógépes kütyükig, minden cseh raktárból, rövid szállítási idővel, és persze kuponos akcióban! A TOP 15 lista!

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 1


 

Tartalomjegyzék Mutasd

Bevezető

Amint az már sokak számára ismert, 2021 július 1-től megszűnik a vámmentesség a jelenleg vámhatár alatti (~40 dollár), külföldről rendelt kínai (és persze minden más EU-n kívüli) termékekre. A kínai áruházak már készülnek erre, egyre több EU-n belüli raktárat nyitnak, ahonnan továbbra is szabadon rendelhetünk. Hozzánk legközelebb a cseh raktárak vannak.

De nem csak a raktárak szaporodnak, hanem a rendelhető termékek köre is őrült sebességgel bővül. Ez jó, mert, ha ezekből a raktárakból rendelünk, akkor (ha a futárcég és a posta is úgy akarja) 5-7 munkanapon belül juthatunk a megrendelt portékához. Ez azért jelentős előny a kínai raktárakhoz képest, ahonnan 2-4 hét az átlagos szállítási idő, ráadásul az EU raktár esetén nem kell se vám, se ÁFA fizetésével számolnunk.

Ebben a válogatásban csak Blitzwolf termékeket találtok, de most nincs árhatár, inkább olyan motyókat próbáltam összeválogatni, amiknek jók az áruk, és akár, előre gondolkozva kicsit, karácsonyi ajándéknak is jók lesznek.

Most legyinthettek, hogy hol van még karácsony, de ahogy tavaly, úgy idén is az EU raktárak fognak leggyorsabban kiürülni, november harmadik hetében már csak pisloghatunk, hogy eltűnt ez is, meg az is, és már csak Kínából tudjuk megvenni. Szóval, aki korán kel, aranyat lel, ahogy a szólás is tartja!

Nagyon fontos, erre figyelj oda: A cikk írásának pillanatában minden termék a cseh, vagyis rövidítve a CZ raktárból rendelhető. A raktárkészlet azonban nem végtelen, ha kifogy a cseh raktár, akkor előfordulhat, hogy a link a kínai raktárat fogja mutatni (HK, CN), ahonnan a rendelés már nem vámmentes! Ha a CZ (cseh raktár) helyett ES vagy GB van feltüntetve akkor nincs baj, előbbi a spanyol, utóbbi az angol raktár, ezekből is vámmentesen jön minden!


 

Kezdjük a konyhai cuccokkal!

Főzni jó! Én legalábbis nagyon szeretek a konyhában tüsténkedni. Teljesen kikapcsol, elfeledkezhetek egy kicsit a munkáról, meg minden másról is. Aztán, ha kész a kaja, akkor a legnagyobb boldogság az elégedett arcokat látni az ebédlőasztal körül. Majdnem olyan jó, mint karácsonykor ajándékot adni annak, akit szeretek.

BlitzWolf®BW-AF1 olaj nélküli sütő

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 2

Mindenkinek ez az álma, sütés olajszag nélkül. A Blitzwolf sütője ezt kínálja, 6 literes kapacitásával elég nagy ahhoz, hogy több főre is süthessünk benne. A forrólevegős sütő esetén hab a tortán, hogy akár mobiltelefonról is vezérelhetjük, kiválaszthatjuk, hogy mit szeretnénk sütni benne. A sütőedény könnyen tisztítható, a benne lévő kosárral könnyedén ki tudjuk venne az elkészült ételeket.

Ha szeretnél egy ilyet, akkor a BGBWZWW001 kuponkóddal 28 148 forintért teheted kosárba.

BlitzWolf®BW-AF1 olaj nélküli sütő

 

BlitzWolf BW-VB1 multifunkciós konyhai robot

BlitzWolf® BW-VB1 Stand Mixer ,1500W 8 Speed Tilt-Head Kitchen Food Mixer with 5.5L Stainless Steel Bowl,Dough Hook,Meat Grinder,Whisk,Juice Stirring,Egg-beater

Ez a gép mindent visz. Egyben vehetsz magadnak aegy turmixot, egy húsdarálót, egy habverőt és egy tésztadagasztót. Amúgy is reneszánsza van az otthoni kenyérsütésnek, szóval pont kapóra jön. Tény, nem egy apró darab, de ennyi funkciónál ez nem is csoda. A motorja erős, 1500 wattos, 8 sebességi fokozattal rendelkezik és nagy, 5,5 literes bödönt kapunk a tésztákhoz és egyebekhez.

Természetesen ehhez is van kupon, és ez is cseh raktárból jön. A BGSPVB01 kuponkóddal 50 220 forintért viheted.

BlitzWolf BW-VB1 multifunkciós konyhai robot


 

Blitzwolf számítógépes cuccok

Székek

Az utóbbi időben a Blitzwolf nagyon belehúzott a számítógépes kiegészítők terén. Ha emlékeim nem csalnak, idén nyáron találkoztam az első gamer székkel, azóta pedig már több típust is kiadtak ezekből. Nálam már két verzió is van az irodában, és bár játszani egyáltalán nem szoktam, dolgozni annál többet. NApi 8-10 óra ücsörgés, és nagyon nem mindegy, miben ülök. Szóval, nekem ezek beváltak, nem akarnak szétesni, kényelmesek, jól testreszabhatók, csak ajánlani tudom őket.

 

BlitzWolf BW-GC2 gamerszék

BlitzWolf® BW-GC2 Updated Version Gaming Chair Ergonomic Design 180°Reclining Adjustable Armrest Footrest Widen Backrest Home Office

Ez az egyik szék, amit én is használok. Igazi, vérbeli gamer széj ek, elég kemény ülőlappal, nagyon jól testreszabható, akár 180 fokig dönthető háttámlával és lábtartóval. Ez utóbbit én nem használom, de amúgy minden más funkció tökéletes az irodai munkához. Nem fárad el olyan gyorsan, nem fáj a hátam, szóval tökéletes. Amúgy persze játékosoknak is, hiszen egy gamer szék.

A cikkemet itt találjátok róla: BLITZWOLF GAMER SZÉKET MINDENKINEK, KIPRÓBÁLTUK, NAGYON BEJÖTT!

A széket a BGCZ929 kuponkóddal 33 906 forintért tudod megvásárolni.

BlitzWolf BW-GC2 gamerszék

 

BlitzWolf BW-GC3 és GC4 gamerszékek

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 3

Ezt a két széket egyben tárgyalom. Ezek az olcsóbb kivitelű gamerszékek, amik bár kényelmesek, inkább mondhatók normál irodai széknek. Igaz, a dizájn egy kicsit meg van vadítva, a háttámlák elég szélesek és a hátat is jól tartják. A két szék között a legfőbb különbség, hogy a GC3-nak fix, a GC4-nek pedig felhajtható a kartámasza.

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 4

Szóval, ha Te inkább a kényelemre hajtassz, akkor ezeket nézegesd. Mind a kettőhöz adom a kuponkódot és persze mind a kettő, ahogy az előző darab is, a cseh raktárból jön!

BlitzWolf BW-GC3 – Kuponkód: BGF37779 – 22 390 Ft

Blitzwolf BW-GC4 gamerszék – Kuponkód: BGF37789  – 23 350 Ft

BlitzWolf BW-GC6 gamerszék

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 5

Ez a másik fajta, ami már nekem is van. Külsőre igazi gamerszék, de a lelke mélyén egy rendkívül kényelmes irodai szék. Majdnem fotel. A támla 150 fokban dönthető, az ülőfelület és a háttámla is elég puha. Szóval, ez inkább a hobbi játékosoknak, és azoknak készül, akik nem bírják a keményebb ülőfelületet. A dizájnt most nem fogom az egekbe dícsérni, Ti is látjátok a képeken, igazán jól néz ki!

Erről is írtam cikket, sőt Youtube csatornámon videó is van róla, ezeket megtaláljátok ezen a hivatkozáson: BLITZWOLF GC6 – A GAMER SZÉKNEK ÁLCÁZOTT KÉNYELEM

A széket a BGF43852 kuponkód segítségével 37 104 forintért zsákolhatjátok be.

BlitzWolf BW-GC6 gamerszék

 

BlitzWolf BW-OC1 irodai szék

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 6

Na, ez az utolsó darab már egy kimondottan irodai munkára készült, kényelmes, párnázott ülőalkalmatosság. Ezen is van lábtartó, dönthető a háttámla, szóval egy csomó mindenben hasonlít a feljebb látható székekhez, csak éppen a dizájn és a kényelmi faktor teljesen más. Ha Te a párnázott főnöki karosszékekre buksz, akkor ezt fogod szeretni, főleg, mert az ára is egészen alacsony.

Itt a vásárláshoz használd a BGCZ200 kuponkódot, amivel 28 788 forintért teheted a kosaradba. A szállítás minden széknél ingyenes!

BlitzWolf BW-OC1 irodai szék

 

Asztalok

A székek mellett egyre több asztalt is találunk. Pontosabban van két féle gamer asztaluk, ebből a kisebbet már én is megrendeltem (ezen sem játszani fogok). Van ezek mellett komolyabb szerkezet is náluk, olyan hidraulikusan emelhető asztallap, ami megfelelő megoldást nyújt azoknak, akiknek a jól esik néha állva dolgozni. Nem hülyeség ez, erősen gondolkozom egy ilyen beszerzésén, mert a nyakam kezd egy kicsit gallyra menni a monitoros munkától.

 

BlitzWolf BW-GD1 és BW-GD2 gamer asztalok

Ahogy írtam, a kisebbikből, a BW-GD1-ből én is rendeltem egyet, mert asztalból sosincs nálam elég. Persze ezzel sem lesz megoldva az állandó kupi, amit magam körül csinálok, de könnyebb lesz az ide-oda pakolgatás, ha több a hely.

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 7

Na, a lényeg, hogy ezek vérbeli számítógépes asztalok, bár a dizájn miatt a fiatalabb vagy a hozzám hasonló örökfiatal korosztály fogja kedvelni. Az asztallap MDF, amin szénszálas borítást találunk. Ez rendkívül strapabíróvá, és persze víz ellen védetté teszi, az pedig már csak hab a tortán, hogy az egész asztallap egérpadként funkcionál. Mind a kettőn találunk pohár és fejhallgatótartót, a nagyobbikhoz pedig adnak egy asztali állványt, amire a game kontrollert tudjuk elhelyezni.

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 8

Most komolyan, nem néznek ki bitang jól? Ezekhez kupont nem tudok adni, mert mind a kettőnek most tart a abevezető akciója. A szállítás várható kezdete a kisebbiknél ez- a nagyobbiknál a jövő hét.

BlitzWolf BW-GD1 gamerasztal – 26 548 Ft

BlitzWolf BW-GD2 gamerasztal – 33 906 Ft

BlitzWolf BW-ESD2 és BW-ESD3 elektromos állítható magasságú asztalok

Na, most evezzünk kicsit komolyabb vizekre. Egyre több munkahelyen jönnek divatba az állítható magasságú asztalok. Gondolhatjátok, hogy nem vletlenül, egészségügyi szempontból nem a legjobb, ha egész nap ülünk. Terheli a nyakunkat, a derekunkat, és a monitor előtt töltött évek komoly egészségkárosodáshoz vezethetnek. Emiatt az a javaslat, hogy ha tehetjük, akkor váltogassuk az ülő és az álló munkavégzést.

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 9

Nos, ez a két asztal ebben fog segíteni nekünk. A funkciókat tekintve meegyeznek, mind a kettőn van billentyűzettartó és monitor tartó rész is, sőt, mind a kettőben van tablet tartó is. A különbség a méretben és a terhelhetőségben keresendő, a kisebbiknál a felső, monitorokat tartó rész 15- a nagyobbiknál 30 kilóig terhelhető.

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 10

Ami még nagyon jó, hogy a meglévő íróasztalunkon használhatók, így nem kell sok százezres kiadásba vernünk magunkat. Természetesen ezekhez is adom a kuponkódot, természetesen ezek is cseh raktárból jönnek, és természetesen ezeknél is ingyenes a szállítás! Érdekesség, hogy anagyobbik a kuponnal most olcsóbb, mint a kicsi, használjátok ki a lehetőséget!

BlitzWolf BW-ESD2 – Kuponkód: 7d18f7 – 39 984 Ft

BlitzWolf BW-ESD3 – Kuponkód: BGCZ1019 – 39 344 Ft

Monitortartók

A harmadik nagyobb csoport a monitortart karok csoportja. Ebből is találunk több félét, egy vagy kétmonitorost, egyszerűbbet és erősebbet, ami akár a 32 colos szörnyetegeket is elbírja.

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 11

Ha nem haragszotok ezeknél nem bontom külön a termékeket, hiszen lényegében mind ugyan arról szól. A különbség a terhelhetőségben és abban található, hogy egy- vagy két monitort lehet-e rájuk szerelni. Természetesen az árak is ennek tükrében változnak. Az alábbi listában megtaláljátok a hivatkozásokat, a kuponkódokat és az árakat.

BlitzWolf BW-MS1, 1 monitorhoz – Kuponkód: bGhOnEy10 – 10 650 Ft

BlitzWolf BW-MS2, 1 monitorhoz – Kuponkód: bGhOnEy10 – 12 377 Ft

BlitzWolf BW-MS3, 2 monitorhoz – Kuponkód: bGhOnEy10  – 22 054 Ft

BlitzWolf BW-MS4, 2 monitorhoz – Kuponkód: bGhOnEy10 – 17 272 Ft


 

Vegyesfelvágott

A következő rész már teljesen vegyes lesz, megpróbáltam mindenféle témakörből meríteni. Soundbartól az okosmérlegen át az okosórákig és a projektorig minden lesz itt. Természetesen, ahogy eddig, úgy ezek is a cseh raktárból rendelhetők, se vám, se áfa, ráadásul a szállítási idő is rövid. Csemegézzetek!

 

BlitzWolf BW-SDB2 XR 40W Soundbar

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 12

Ennek a szerkezetnek nem tudtam ellenállni, és vettem egyet. Még nem tudom milyen, majd az egyik Youtube élő adásomban bontom ki, és próbálom ki először, akkor élesben láthatja mindenki, hogy mennyire vagyok, vagy nem vagyok megelégedve a cuccal. Izgalmas műsorok szoktak ezek lenni, a Youtube csatornámhoz találsz linket majd a cikk végén, iratkozz fel, hogy ne maradj le erről a szerkezetről sem!

Sajnos a megfizethető áru lapostévéknek a hangja nem túl acélos. Ezen a legkönyebben és a legolcsóbban egy soundbarral segíthetünk. A BW-SDB2 XR sok fajta bemenettel rendelkezik, rengeteg féle Bluetooth profilt támogat, van kijelzője, és összesen hat nagsugárzóval rendelkezik. Ezek közül négy aktív, kettő pedig passzív sugárzó. Elég méretes, jól néz ki, elég jó a teljesítménye is, és alig két órája hozta meg az enyémet a postás. Sajnos így még konkrét véleményt nem fogok tudni írni róla, de később lesz teszt, és ahogy írtam videó is. Amúgy a vadi új Xiaomi TV mellé leptem meg magam ezzel a cuccal, szóval, most már a 4K mellé normális hang is lesz a filmekhez!

A vásárláshoz használd a BGCZESBWXRE kupinkódot, amivel az ára 27 828 forint.

BlitzWolf BW-SDB2 XR 40W Soundbar


 

BlitzWolf BW-FUN4 UV vírusölő lámpa

BlitzWolf® BW-FUN4 UV Sterilizing lamp Portable 99.99% Sterilization Rate UV Lamp Ozone 360° Disinfection

Kisebb helyiségekbe, gardróbba, hálószobába használható ez a lámpa. Automatikusan kikapcsol, ha a ciklusnak vége, ami jó, mert az UV sugárzás még visszaverődve is károsítja a retinát és a bőrt, de persze nem csak azt, a vírusoknak sem tesz jót. Az UV lámpák nem csak a fénnyel, hanem ózonnal is támadnak, szóval kettős hatás érvényesül a használatukkal.

A vásárláshoz használjátok a 7f2c86 kuponkódot, ezzel a lámpa ára 7470 forint.

BlitzWolf BW-FUN4 UV vírusölő lámpa


 

BlitzWolf BW-JS1 bikázó akkumulátor

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 13

Ez nem más, mint egy nagyra nőtt powerbank, de ezzel többnyire nem telefont töltünk, hanem a hideg téli reggeleken bikázzuk be az autót, ha meg halt benne az akkumulátor. Amúgy, persze lehet róla telefont is tölteni, meg akármit, aminek USB-s töltője van, szóval igazán sokoldalú szerkezet. Nem árt, ha van egy ilyen mobil áramforrás az autóban.

Adom ehhez is a kuponkódot! A BGBW1011 kódot használva az ára 16 312 forint.

BlitzWolf BW-JS1 bikázó akkumulátor


 

BlitzWolf BW-VC2 lézeres robotporszívó

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 14

Az egyik legolcsóbb lézeres porszívó a piacon. Ez már a második generáció, nem csak porszívózni, hanem feltörölni is tud. Az első sem volt rossz, bár elég sokan panaszkodtak a hamar meghaló akkumulátorra. Állítólag ez a hiba javítva lett az új verzióban. Mindenesetre pont azt tudja, mint az összes többi lézeres porszívó. Valós időben tervez útvonalat, és nem össze-vissza csalinkzik a lakásban, hanem a lézerszenzor segítségével térképezi fel a szobát, a bútorokat, szóva mindent, ami az útjába kerülhet.

Az ára a BGCZBWCV2 kuponkóddal most 80 291 Ft.

BlitzWolf BW-VC2 lézeres robotporszívó


 

BlitzWolf BW-SC1 okosmérleg

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 15

Na, ez aztán tényleg okos, és nem csak azért, mert telefonos applikációt kapunk hozzá. Nem csak a súlyunkat méri, hanem BMI indexet is ad, ami a csonttömeg, az izomtömeg, a zsigeri zsír és egyéb más mérések alapján állít össze. Azoknak lesz jó, akik szépen, fokozatosan szeretnének fogyni, mert látni lehet, hogy a víz távozott csak a szervezetből, vagy a zsír mennyisége csökkent. Azoknak, akik szeretnék figyelni a testük állapotának változásait, hogy idejében észrevegyék, ha az életmódjukon változtatni kell. Azoknak, akik sajnálják a Xiaomi ugyanilyen tudású mérlegére a több, mint dupla ekkora árat.

A vásárláshoz használd a BGZAXAXP18 kuponkódot, ezzel az ára nevetségesen alacsony lesz, mindössze 9594 forintot kell érte fizetnünk.

BlitzWolf BW-SC1 okosmérleg


 

BlitzWolf BW-HL1 okosóra

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 16

Mindent tud és még annál is többet, kicsit már gyanús is, hsizen 10 ezer forint alatt van az ára. A dizájn az Apple órákra hajaz, a kijelző 1,3 colos IPS kijelző, egy töltéssel, használattól függően 7-10 napot képes működni. Szívmonitor, véroxigén szint és vérnyomásmérés, alvásmonitor, lépésszámláló is van benne. Vízálló, IP68-as minősítéssel rendelkezik, támogat 8 féle sportot, szóval tényleg mindent tud!

Az óra ára a 935d63 kuponkóddal most csak 8429 forint.

BlitzWolf BW-HL1 okosóra


 

BlitzWolf BW-VP5 projektor

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 17

Egy belépő szintű, hurcolható projektor. A felbontása HD, van benne Bluetooth kapcsolat, beépített dupla hangszóró. A fényerő 3800 lumen, ami egy ilyen apróságtól igen jónak számít, a filmeket átküldhetjük rá HDMI vagy AV csatlakozón, de fogad memóriakártyát, és USB drive-ot is. Felszerelhető tripodra, így használhatjuk prezentációkhoz, vagy nyáron a haverokkal a kertben nézhetünk focimeccset.

A belépő szintet az ára is mutatja, hiszen a BGSOALVP5 kuponkóddal csak 29 121 forinror kell érte fizetnünk.

BlitzWolf BW-VP5 projektor


 

BlitzWolf BW-FUN3 aromaterápiás párásító

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 18

Jön a tél, a hideg és száraz levegő, ami nem jó. Szerencsére van segítség,hiszen itt van például ez a párásító, ami jól néz ki, sőt okos is. Hangulatfényt is biztosító gépezet okostelefonos kapcsolattal is rendelkezik, így az ágyból sem kell felkelnünk, ha vezérelni szeretnénk. Persze nem kötelező a telefon a használatához, vannak rajta gombok is, ha inkább azokat nyomogatnánk.

Most ehhez is adtak kupont, a BGFUN3CZ1 kóddal 8314 forintért tehetjük kosárba.

BlitzWolf BW-FUN3 aromaterápiás párásító


 

BLITZWOLF BW-S16 75 WATTOS ASZTALI USB TÖLTŐ

Ezeket a kínai kütyüket veszik a legtöbben 10 ezer forint alatt 6

Végezetül, utoljára a kedvenc asztali gyorstöltőm következik. Ahhoz képest, hogy ez “csak” egy asztali töltő, meglehetősen sokat kérnek érte. Az, hogy ennek ellenére a legkedveltebb termékek között van, meg van a maga oka. Ez pedig nem más, mint hogy 6 portot tartalmaz, ezek közül négy port gyorstöltési funkciót is kapott, a 75 watt összteljesítmény pedig tényleg mellbevágóan magas.

Tölthetünk vele iPhone-t, tölthetünk vele Qualcomm gyorstöltést tudó eszközöket, szóval lényegében minden telefonhoz és egyéb USB-s eszközhöz megtaláljuk rajta a megfelelő portot. Az már csak hab a tortán, hogy a mellé adott láb egyben telefontartó is. Tényleg nagyon jól néz ki, már amennyire egy töltő jól tud kinézni.

Az ára, a cseh raktárból rendelve, a BG11BWS16CNCZ kuponkóddal 10 234 forint.

BLITZWOLF BW-S16 75 WATTOS ASZTALI USB TÖLTŐ


 

 

ZÁRSZÓ

A végére a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, ráadásul, most mobiltelefont nyerhetsz. Iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

Ne feledd, a fenti termékek, ha nem európai raktárból rendeled, akkor vámkötelesek. Ha szeretnéd, hogy a vámot az eladó fizesse meg helyetted, akkor válaszd a vámmentes EU Priority Line szállítási módot!

A poszt kereskedelmi üzenetet tartalmaz.

 

További Blitzwolf cikkek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.