Válassza az Oldal lehetőséget

Ezek a legjobb EU raktáras Xiaomi akciók április elején

Ezek a legjobb EU raktáras Xiaomi akciók április elején

A Xiaomi termékeit szeretjük, főleg, ha olcsón jutunk hozzájuk!

Ezek a legjobb EU raktáras Xiaomi akciók április elején 1


 

Bevezető

Ebben a cikkkben a Gshopper webáruház akcióval ismerkedhettek meg, de azok közül is kiemelten a Xiaomi termékekkel, amikre ezen a héten jó árat kaptunk. Lesz itt minden a porszívótól a tévékig, de a sok szöveg helyett lássuk a listát. Mindenhol feltüntetem a kuponkódokat is! A termékek mindegyike EU raktárból érkezik, így vámot, áfát nem kell fizetni utánuk!


 

Xiaomi youpin G9 állóporszívó

Ezek a legjobb EU raktáras Xiaomi akciók április elején 2

Nem a legerősebb, nem a legszebb, de ma kétségkívül ezt éri meg a legjobban megvásárolni. Persze Xiaomi lévén nem gyenge, és a minőségre sem lehet panasz, szóval ha olcsón szeretnél jót vásárolni, akkor ez a Te napod! A hagyományos állóporszívó funkció mellett kapunk kárpittisztító és atkaporszívó funkciókat is.

A Xiaomi G9 ára a A91D8CB69BD0 kuponkóddal 89 ezer forint helyett 59 ezer forint itt:

Xiaomi youpin G9 állóporszívó

 


 

Xiaomi Air Purifier 4 / Lite

Ezek a legjobb EU raktáras Xiaomi akciók április elején 3

Sajnos a légtisztító lassan alapvető berendezési tárgy lesz otthonainkban. Vagyis, csak részben sajnos, mert már évtizedek óta ott lenne a helye, de mostanában az áruk is a megfizethető szintre süllyedt. Ezen a hétvégén a Xiaomi új gépei, a 4-es sorozat tagia kaptak nagyon jó árat. A Lite verziót a AE22803E7B1E kuponkóddal 58 500- helyett 47 700 forintért, a sima négyest pedig 73 ezer forint helyett 58 800 forintért a AAD39AD0F589 kuponkóddal. Utóbbi természetesen nagyobb teljesítménnyel bír.

Xiaomi Air Purifier 4 Lite

Xiaomi Air Purifier 4

 


 

Xiaomi Redmi Note 11 Pro

Ezek a legjobb EU raktáras Xiaomi akciók április elején 4

Erről a telefonról nálam is olvashattaok tesztet, jó kis mobil lett, egyedül talán a videós képesség terén lehett volna jobb. Erős is, az AMOLED kijelző is remek, kiépítéstől függően akár 8 GB memóriát is kapunk, szóval tényleg nagyon jó telefon lett, és ami lényeges, megfizethető.

Persze olyan alacsony árakat, amiket most kaptunk rá még nem láthattunk, szóval érdemes lecsapni valamelyikre. Árak, kuponkódok alább:

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 6/64GB – Kuponkód: AEE063A8C387 – 86 700 Ft

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 6/128GB – Kuponkód: AAC9DC4B3ADD – 94 250 Ft

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 8/128GB – Kuponkód: A18C6CE28584 – 101 790 Ft

 


 

Xiaomi Wanbo X1 Pro projektor

Ezek a legjobb EU raktáras Xiaomi akciók április elején 5

Nálam a sima, nem pedig a Pro verzió járt, a kettő közötti különbség, hogy a Pro verzió Androidos. A képminőség remek, a felbontás HD, a fényerő is jó. Ebben az árkategóriában párját ritkítja a teljesen üveg lencserendszer és a teljesen zárt vetítési rendszer. Előbbi révén a lencsék sosem fognak bemattulni, és nem fog az alakjuk sem változni, így a kép minősége nem romlik. Utóbbi pedig megakadályozza, hogy a lencserendszerbe por jusson.

Szóval nagyon jó kis masina ez, ha belépő szintű projektort keresel ennél jobbat ma nemigen találsz. Főleg azon az áron, amit most kérnek érte, ugyanis a A3D984BB9F5E kuponkóddal 40 400 forintért hazaviheted innen:

Xiaomi Wanbo X1 Pro projektor

 


 

Xiaomi Mi Watch

Ezek a legjobb EU raktáras Xiaomi akciók április elején 6

A Xiaomi középkategóriás órája is nagyon jó árcédulát kapott. Az 1,39 colos kijelzővel rendelkező időmérő mindössze 32 grammos. Normál használat mellett akár két hetes akkumulátoros üzemidőt is kapunk, ha sportmódban használjuk, akkor 50 órán át tudja monitorozni tevékenységünket. Nem kevesebb, mint 117 sportmód érhető el benne/vele. A számlap természetesen cserélhető, szól ha üzenetünk vagy hívásunk jön, és persze mindent tud, amit ma egy hasonló órától elvárhatunk.

A mostani akcióban a A5CA7C8CFB81 kuponkóddal 29 ezer forintért meg tudjuk vásárolni itt:

Xiaomi Mi Watch

 


 

Xiaomi HIMO Z20 E-bike

Ezek a legjobb EU raktáras Xiaomi akciók április elején 7

Az ajánlatok végére egy drágább darab, a Xiaomi kedvenc, kedvelt elektromos bringája a Z20. A szokásos dolgokat kapjuk, vagyis 250 wattos motort, 10 Ah-ás akkucsomagot, 25 Km/órás végsebességet, de mindezeket a megszokott, minőségi és mutatós Xiaomi köntösbe csomagolva. A formatervezett vázban futnak a kábelek, van első és hátsólámpánk, koputer, szóval minden, amit elvárhatunk a gyártótól.

A mostani akcióban a A874B4A6AB3D kuponkóddal 346 ezer forint helyett 312 ezer forintért vehetjük meg lengyel raktárból, innen:

Xiaomi HIMO Z20 E-bike

 


 

 

ZÁRSZÓ

Bemutató a Gshopper áruházról:

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, nézd meg a kipróbált termékeket mozgás, működés közben is!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.