Válassza az Oldal lehetőséget

Készülj már most a karácsonyra, itt a BlitzWolf fesztivál!

Készülj már most a karácsonyra, itt a BlitzWolf fesztivál!

Rengeteg jobbnál jobb és érdekes cucc megfizethető áron!

Készülj már most a karácsonyra, itt a BlitzWolf fesztivál!


Tartalomjegyzék Mutasd

Bevezető

Az utóbbi egy- másfél évben a Blitzwolf nagyon megizmosodott. A kezdetben leginkább autós kiegészítőivel, töltőivel, fej és fülhallgatóival hódító márka mára rengeteg területen bemutatkozott. Gamer cuccok, projektorok, háztartásigépek BlitzHome almárkába szervezve, és még folytathatnám a sort.

Nem véletlen, hogy nálam is egyre több a Blitzwolf cucc. Második-harmadik légtisztítónak már nem Xiaomit vettem, de van a plafonon Blitzwolf okoslámpa, a konyhában Blitzwolf (BlitzHome) kávéfőző és forróéevegős sütő és grill. De Blitzwolf az asztali és az autós telefontartóm, a töltőm, és három Blitzwolf szék és két Blitzwolf asztal van az irodámban. De még ezeken kívül is van legalább egy tucatnyi BW kütyüm a masszírozótól a külső akkumulátoron át a videózáshoz használt egyik lámpámig.

Szóval a BlitzWolf felnőtt, az árak nem szálltak el, nyugodtan ki merem jelenti, hogy az egyik, ha nem a legjobb ár-teljesítmény mutatóval rendelkező márka ma a piacon, így érdemes vele számolni! Ráadásul ma már a BlitzWolf márkanév mellett megjelent a BlitzHome is, ami háztartásigépekkel kedveskedik nekünk, itt az AirAux, ami hangmotyókat kínál és hamarosan érkezik a BlitzWill is, aminek égisza alatt okos világítási eszközöket találunk majd.

Ebben a cikkben rengeteg akciót találtok majd, ígyez egy  hosszú cikk lesz, készítsetek be némi hidegélelmet és itókát. Lássuk hát!

A cikkben kettő kivételével minden termék EU raktárból rendelhető (amíg az EU készlet tart), így vámkezeléssel, áfával, plusz költségekkel nem kell számolnod!


Az összes kuponos akció napi frissítéssel itt érhető el:

BANGGOOD KUPONOS AKCIÓK

 


HOGY VÁSÁROLJ KUPONNAL?

  1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
  2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
  3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
  4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

 


 

BLITZWOLF BW-HC2 A LEGOLCSÓBB PORSZÍVÓ

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól 23

A BW-HC2-t nézve láthatjuk, hogy hova fejlődtek a morzsaporszívók. Egyrészről, bár a kis méret megmaradt jócskán megnőtt a szívóerő, más részről kaptak új funkciókat is. Hogy mást ne mondjak használhatjuk normál állóporszívóként, de akár autós porszívként is.

Az manapság szinte természetesenek mondható, hogy a konnektort elfelejthetjük, hiszen ezek a gépek kapnak akkumulátort is. A BlitzWolf BW-HC2 például egy 2200 mAh kapacitású akkuval gazdálkodhat. A gyári leírás szerint ez 30 perces üzemidőt biztosít egy töltéssel. A Töltés USB-n keresztül történik, így akár az autóban is tölthetjük, ha rendelkezésünkre áll egy szabvány 5 voltos USB csatlakozó.

A gépről írt cikkemet itt találod: OLCSÓ AKKUS PORSZÍVÓ AUTÓBA, LAKÁSBA, BÁRHOVA – BLITZWOLF BW-HC2 TESZT

A porszívó ára természetesen nem fog senkit földhöz csapni, a BG221005g kuponkóddal 23 388 forintot kell a pénztárnál hagynunk itt:

BLITZWOLF BW-HC2 PORSZÍVÓ

 


 

BLITZWOLF CMM2 KÁVÉFŐZŐ

BlitzWolf fesztivál - ezeket az árakat Te sem hiszed el! 3

A CMM2 egy presszógép, a szokásos karos megoldással. A kávét szűrőbe, a szűrőt karba kell tenni. Egy vagy két adag lefőzésére képes egy ütemben. Ha szeretnél igazán jó kávét készíteni, akkor érdemes mellé egy kávéörlőt is beszerezni, de persze vehetsz jobb minőségű őröltet is, azzal sem lősz mellé. A kávé minőségén túl még a a kávépogácsa szűrőben történő tömörítésével variálhatsz a végtermék ízén, krémességén.

Persze, ahogy mondtam, ennek a kávéfőzőnek nem az a lényege, hogy órákon, napokon át kisérletezhetsz a kávéval, hanem az, hogy pillanatok alatt tudsz vele krémes, habos, ízletes kávét készíteni. Ehhez a tudása is meg van. Precíz hőmérőszenzor, hogy a víz hőmérséklete mindig az ideális 92-95 fokos tartományban legyen, és maximum 20 bar nyomás, ami tényleg csak a drágább gépek sajátja.

Na, nem is szaporítom a szót tovább, olvassátok el a cikkemet, nézzétek meg a videómat a gépről: OLASZ KÁVÉZÓ A KONYHÁDBAN? BLITZWOLF KÁVÉFŐZŐ TESZT

Természetesen cseh raktárból vehetjük a BGc97518 kuponkóddal 32 215 forint az ára itt:

BLITZWOLF CMM2 KÁVÉFŐZŐ

 


 

Blitzwolf BW-BS0 mini tripod

Készülj már most a karácsonyra, itt a BlitzWolf fesztivál! 2

Ez az alig 100 grammos tripod a BlitzWolf a legkisebb hasonló szerkezetei közül. Használható tripodként is és markolatként is, bevethetjük fényképezőgéphez vagy sportkamerához vagy telefonhoz. Kupon nincs hozzá, de az ára így sem magas, 5200 forintot kérnek érte itt:

Blitzwolf BW-BS0 mini tripod

 


 

BlitzWolf BW-SHP2 okoskonnektor

Készülj már most a karácsonyra, itt a BlitzWolf fesztivál! 3

Nincs több felkapcsolva felejtett lámpa, bekapcsolva feletett kávéfőző vagy ki nem húzott a vasaló. Vagyis van, de ezzel a konnektorral távolról is le tudod az eszközeidet kapcsolni. 16 amperes áramfelvételig használható, így akár egy légkondi vagy egy hősugárzó is elmegy róla. Persze a használat előtt ellenőrizd mindig a háztartási eszközöd áramfelvételét!

Az okoskonnektor ára a BG8ReviTrage kuponkóddal 8500 forint itt:

BlitzWolf BW-SHP2 okoskonnektor

 


 

BLITZWOLF BW-MS1 MONITORTARTÓKAR

15+1 legjobb Blitzwolf akció EU raktárból 8

Ha kevés a hely az íróasztalodon, akkor érdemes egy ilyen kar beszerzését megfontolni. Nem kerül sokba, de azáltal, hogy a monitor “lebeg” az asztalod felett, nem pedig a bazi nagy talpán áll rengeteg helyet tudsz megtakarítani. A karon a kijelző természetesen dönthető, forgatható és emelhető is, a pneumatikus megoldásnak hála könnyedén, erölködés nélkül mozgathatjuk. A leírás szerint a maximum terhelhetőség 6,5 kilogramm, az ajánlott maximum monitorméret 27 col.

Ha úgy érzed nem tudsz nélküle élni, akkor a BG8a71e5 kódot használd a vásárláshoz, így 14 560 forintért gyűjtheted be itt:

BLITZWOLF BW-MS1 MONITORTARTÓKAR

 


 

BLITZWOLF BW-TF1 32GB MEMÓRIAKÁRTYA

BlitzWolf fesztivál - ezeket az árakat Te sem hiszed el! 2

Memóriakártyából valahogy sosem elég, fényképezőgépbe, kamerába, de telefonba is jól jön az extra mennyiségű fotó és videó eltárolására. Én is jól bevásároltam, hogy a következő években ezzel ne legyen gondom, megtakarítottam egy kis pénzt. Ez a 32 GB-os kártya olcsó is, gyors is, akár FHD videózáshoz is megfelelő a sebessége. Természetesen cseh raktárból vehetjük a BGb6622c kuponkóddal 4299 forint az ára.

BLITZWOLF BW-TF1 32GB MEMÓRIAKÁRTYA

 


 

BLITZHOME BH-AP1 ÉS AP1C LÉGTISZTÍTÓK

A legjobb Blitzwolf akciók januárban 8

Ha valamikor, hát idén lesz értelme a légtisztítóknak, hiszen rengetegen állnak át fatüzelésre, azokról meg nem is szólok, akok a gumicsizmát is eltüzelik. Mind a két fajtából vettem egyet-egyet, hogy miért, azt a légtisztítókról szóló cikkemben elolvashatjátok itt: BLITZHOME BH-AP1 ÉS AP1C – OLCSÓ LÉGTISZTÍTÓ IKREK TESZTJE

Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik beválnak. Ez leginkább az irodábna érezhető, ami egy félszuterén helyiség, és valami egész elképesztő mennyiségű por VOLT benne. Egészen addig, amíg be nem üzemeltem a légtisztítót két-három naponta kellett port törölnöm. Elképesztően zavaró volt a dolog, ha hétvége után, hétfő reggel lementem dolgozni, akkor azzal kellett kezdenem, hogy letöröltem az asztalt, mert a karom alatt, gépelés közben éreztem, hogy a koszt huzigálom. Na, ez megszűnt!

Szóval ajánlom mind a kettőt, jó darabok!

BLITZHOME BH-AP1C – KUPONKÓD: BG221005j – 22 064 FT

BLITZHOME BH-AP1 – KUPONKÓD: nincs – 26 477 FT

 


 

BLITZHOME BH-AF1 és BLITZHOME BH-AF2 sütők

Ma elérte a 440 forintot a dollár ára. Ez már a tökön bököm magam szint, már 380-nál is azon szörnyülködtem, hogy hol lehet a teteje, de mint látjuk még mindig van hova emelkedni. Szóval, ha valaki forrólevegős sütőt szeretne, akkor jól gondolja meg, hogy kihagyja-e a mostani akciót, mert ki tudja mi lesz itt még karácsonyig… A lényeg, hogy mind a két sütő jóval 40 ezer alatt van a mostani akcióban, érdemes lecsapni rájuk!

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 2

Őrült nagyot változott a világ, amióta a sütőkről szóló tesztemet megírtam, amit itt olvashattok: SÜTÉS OLAJSZAG NÉLKÜL – BLITZWOLF FORRÓLEVEGŐS SÜTŐK TESZTJE

Akkor még elsősorban az egészséges életmód volt a legfőbb indok a használatukra, de már felsorakozott még két jelentős érv. Az energiafogyasztás és az étolaj mentesség. Előbbi úgy értendő, hogy aki a hagyományos elektromos sütőt kapcsolta be, hogy forrólevegővel süssön krumplit, egyebeket, annak sokkal olcsóbb lesz ezeket a sütőket használni, mert amíg a hagyományos sütő felmelegszik, azalatt ezekben elkészül a kaja. Az olajnélküliség pedig azért fontos, mert ki tudja mennyibe fog kerülni, sőt, lesz-e egyáltalán.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 3

A sütőkről sokat nem írok most, lévén a tesztben mind a kettőt részletesen bemutattam, sőt készítettem videót is hozzájuk. Ami viszont lényeges, hogy az AF1 a lengyel raktárból bevezető akcióban vásárolható, a

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 2

Őrült nagyot változott a világ, amióta a sütőkről szóló tesztemet megírtam. Akkor még elsősorban az egészséges életmód volt a legfőbb indok a használatukra, de már felsorakozott még két jelentős érv. Az energiafogyasztás és az étolaj mentesség. Előbbi úgy értendő, hogy aki a hagyományos elektromos sütőt kapcsolta be, hogy forrólevegővel süssön krumplit, egyebeket, annak sokkal olcsóbb lesz ezeket a sütőket használni, mert amíg a hagyományos sütő felmelegszik, azalatt ezekben elkészül a kaja. Az olajnélküliség pedig azért fontos, mert ki tudja mennyibe fog kerülni, sőt, lesz-e egyáltalán.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 3

A sütőkről sokat nem írok most, lévén a tesztben mind a kettőt részletesen bemutattam, sőt készítettem videót is hozzájuk. Ami viszont lényeges, hogy az AF1 a lengyel raktárból BG35acdb kuponkóddal 36 353 forint. Az AF2-nél a BGcf5665 kuponkódot használhatjátok. A sütő ára ezzel 34 295 forint lesz.

Vásárlás itt:

BLITZHOME BH-AF1

BLITZHOME BH-AF2

 


 

AirAux AA-WM2 10W hangszóró

Készülj már most a karácsonyra, itt a BlitzWolf fesztivál! 4

Hordozható, kicsi, Bluetoothos hagszóró a BlitzWolftól. Túl sok extrát nem tud, bár az RGB fény azért ritkaság ebben a kategóriában. Van benne egy 2000 mAh kapacitású akkumulátor, ezzel, még bekapcsolt RGB fényekkel is tud 5 óra zenét tolni egyhuzamban. Természetesen Bluetooth kapcsolattal dolgozik, de használhatunk hozzá memóriakártyát vagy akár jack kábelt is, hogy rájuttassuk a zenéinket.

Az ára barátságos, akár karácsonyi ajándéknak is jó lehet. A BG825ea9 kuponkóddal 11 400 forint itt:

AirAux AA-WM2 10W hangszóró

 


 

AIRAUX AA-ER6 BLUETOOTH FEJHALLGATÓ

 

Szeptemberi BlitzWolf akciók, ha már a Xiaomi is túl drága 1

Bele kellett tennem ezt is a cikkbe, mert ez is alig néhány hetes cucc. Bluetooth és vezetékes is egyben, sőt vihetünk rá zenét memóriakártyán. Van hozzá mikrofon is, de ezt akár le is szedhetjük, ha nem használjuk, így nincs útban. A normál munkához vagy zenehallgatáshoz történő felhasználás mellett játékosoknak is megfelelő lehet a mélyhangkiemelés és a beépített RGB sznek miatt.

A fejhallgatóról írt tesztemet itt olvashatjátok: OLCSÓ HÚS, BŐ LÉVEL – BLITZWOLF AIRAUX AA-ER6 FEJHALLGATÓ TESZT

A füles ára most a BG840da5 kuponkóddal mindössze 13 236 forint a cseh raktárban:

AIRAUX AA-ER6 BLUETOOTH FEJHALLGATÓ

 


 

BLITZHOME BH-JC01 GYÜMÖLCSPRÉS

Készülj már most a karácsonyra, itt a BlitzWolf fesztivál! 5

Amit egy ilyen gépnek tudni kell, azt ez tudja. A lepaszírozott gyümölcsnek egy 450- míg a gyümölcslének egy 550 milliliteres tartály jutott. A motor 150 wattos, két sebességfokozatot plusz “hátramenetet” tud. Utóbbi elég hasznos, aki használt már ilyen gépet az tudja, hogy a gyümölcsők rostjai, pl. narancs, mandarin esetén hajlamosak felteketedni, beszorulni, de a fordított forgással ezeket a torlódásokat meg lehet szüntetni.

A gép nincs 4 kiló, a méretei alapján (28 x 11,5 x 33,5 cem) sem nevezhető óriásnak, így kisebb konyhákban is elfér a pulton. A külső megnyerő, modern, ezzel sincs baj, elegánsabb konyhában sem fog kilógni a dizájnból. A prés rész teljesen szétszerelhető, szétszedhető, így a mosogatás is könnyű.

A mostani bevezető akcióban az első 100 vásárló 35 ezer forintért viheti. A szállítás várható kezdete november 9., szóval még karácsonyi ajándéknak is remek lesz! Vásárláshoz kattints az alábbi hivatkozásra:

BLITZHOME BH-JC01 GYÜMÖLCSPRÉS

 


 

BlitzWolf BW-CML2 Pro Monitor lámpa

Készülj már most a karácsonyra, itt a BlitzWolf fesztivál! 6

Ez is olyan friss, hogy majdnem meleg még, így ez az első olyan termék a listában, amit egyelőre csak kínai raktárból tudunk megvásárolni. A nagysikerű CLM4 folytatása ez, ám annál jóval olcsóbb. A monitor tetejére szerelhetjük, így megvilágítja az íróasztalt. Ebből magamnak is rendeltem egyet, a 30 ezer körüli pénzt sokaltam egy ilyen megoldásért, de jóval 20 ezer alatt vevő vagyok már rá.

A cég ugyan gamereknek (is) ajánlja, de én munkához vásárolom. Nagy előnye a normál asztali lámpákhoz képest, hogy nem jobbról vagy balról világítja meg a billentyűzetet, hanem szemből, így a kezem jóval kevesebb gényt takar ki, ha véletlenül valamelyik billentyűt keresnem kell. Az már csak hab a tortán, hogy a monitor mögötti falat az RGB LED-ek világítják meg a nekünk tetsző színnel, ahogy az is, hogy még távirányítót is kapunk hozzá.

A BG8ReviTrage kuponkóddal és a vámmentes Standard Shippinget választva az ára 16 500 forint itt:

BlitzWolf BW-CML2 Pro Monitor lámpa

 


 

BLITZWOLF BW-BC3 BLUETOOTH TRANSMITTER

BlitzWolf fesztivál - ezeket az árakat Te sem hiszed el! 6

Ez is egy vadiúj BlitzWolf cucc. Mint a nevéből is látszik, ez egy autókban használható transzmitter. Azoknak jó ez, akiknek az autó hifijében még nincs Bluetooth, de szeretnének valahogy a telefonjukról zenét hallgatni a kocsiban. Három dolgot emelnék ki, mint extrát. Az egyik, hogy mivel Bluetooth kapcsolat van eközött és a telefon között, a cucc kihangosítóként is funkcionál. A másik, ami sokkal fontosabb, hogy a vezérlőegységet a szellőzőrácsra tudjuk erősíteni, így nem kell a használathoz a szivargyújtó környékén tapogatózni. A harmadik, hogy 18 wattos gyorstöltést is tud.

Röviden ez egy elég sok képességgel megáldott kütyü, így a BGHU2600 kuponkóddal elérhető 7940 forintos ár kimondottan jónak tűnik érte. Vásárlás itt:

BLITZWOLF BW-BC3 BLUETOOTH TRANSMITTER

 


 

BLITZWOLF BW-HL4 OKOSÓRA

Készülj már most a karácsonyra, itt a BlitzWolf fesztivál! 7

Mutatós óra olyan extrákkal, mint 24 órás szívmonitor, lépsészámlálás, bejövő üzenetek kijelzése, szóval mminden olyasmi, amit ma egy okosórától elvárhatunk. Támogat 10 sportmódot, figyeli az alvásunkminőségét, és tud még ezer egyéb dolgot is. Ráadásul jól néz ki a kerek számlappal (ami persze cserélhető) és a hagyományos, felhúzós órákat idéző külső formával. Az ára a BG5b67e2 kuponkóddal 16 326 forint, természetesen ez is a cseh raktrból érkezik vámkezelés és vámköltségek nélkül. Kattints ide ha megtetszett:

BLITZWOLF BW-HL4 OKOSÓRA

 


 

BlitzWolf BW-KB1 mechanikus billentyűzet

Készülj már most a karácsonyra, itt a BlitzWolf fesztivál! 8

Régen a mechanikus billentyűzetek voltak az átlagosak, ma meg már extrának számít az ilyen megoldás. Persze az eltelt évek alatt a mechanika is nagyot változott, de akkor is érdekes a dolog. A KB1 kimondottan gamereknek késült, ezt mutatja az RGB színorgia is. 63 gombos, vagyis numerikus rész nincs rajta, mondjuk egy játékosnak ez nem is kell. A kapcsolat Bluetooth-os is lehet meg vezetékes, USB-s is, ahogy nekünk tetszik. A kapcsolók az ismert gyártótól, a Gatherontól érkeztek, ez már ad is egy kis garanciát a minőségre.

A billentyűzet ára a BG021ac3 kuponkóddal 19 800 forint itt:

BlitzWolf BW-KB1 mechanikus billentyűzet

 


 

BLITZWOLF BW-UPC2 USB 3.0 PENDRIVE, 64 GB

Ha már a Xiaomi is túl drága ezeket vedd helyette 6

Jelenleg a cseh raktárból 64 GB-os darabok rendelhetők. Ahogy a nevéből látszik, USB 3.0 csatolóval rendelkeznek, vagyis az írási-, olvasási-, adatátviteli sebesség rendben lesz. Nagyjából ennyit tudok róla elmondani, na meg azt, hogy a 64 GB-os verzió a BGf75049 kuponkóddal 7000- helyett csak 4800 forintba kerül itt:

BLITZWOLF BW-UPC2 USB 3.0 PENDRIVE, 64 GB

 


 

BLITZWOLF BW-LT40 PLAFONLÁMPA

Szeptemberi BlitzWolf akciók, ha már a Xiaomi is túl drága 3

Tudom-tudom, megint egy lámpa, de lássuk be, manapság, amikor jól tesszük, ha spórolunk az árammal, egy ilyen olcsó, LED-es, keveset fogyasztó lámpát bűn lenne kihagyni. A megszokott kerek forma helyett ez szögletes. 24 wattot eszik mindössze, ezért cserébe 2200 lumen fényárammal kényeztet minket. IP54-es víz- és porelleni védelmet kapott, így kültérre is megfelelő lehet. Annyiban okos is, hogy távirényítóval vezérelhetjük, állíthatjuk a fényerőt, a színhőmérsékletet és van éjszakai takarékos mód is.

A lámpa ára a BGb5ccc3 kuponkóddal mindössze 10 000 forint itt:

BLITZWOLF BW-LT40 PLAFONLÁMPA

 


 

BlitzWolf BW-WA4 30 wattos hangszóró

Készülj már most a karácsonyra, itt a BlitzWolf fesztivál! 9

Tudom, a mai cikkben volt már egy hordozható hangszóró, de ennek is elég jó az ára, szóval ez sem maradhatott ki. Ez a kicsivel szemben már nem 10- hanem 30 wattos, nagyobb darab, nehezebb is, nagyobb az akkumulátor is benne. IPX6-os vízállóságot kapott, van TWS funkció, EQ mód és mélyhang kiemelés is. Szóval komolyabb darab kicsivel. Ezzel együtt sem egy óriás a maga 215x 55x 68 milliméteres méretével és 689 grammos tömegével.

A BG96bb2b kuponkódot használva 17 000 forintért megvásárolhatod innen:

BlitzWolf BW-WA4 30 wattos hangszóró

 


 

BlitzWolf BW-TH8 11 az 1-ben USB dokkoló

Készülj már most a karácsonyra, itt a BlitzWolf fesztivál! 10

Drágám a notebookok összementek. Ez lehetne a teszt címe, amit erről az eszközről írnék. Az a helyzet ugyanis, hogy lassan az átlag notebookok is ultrabook méretűek lesznek, vagyis baromi laposak. Ez azzal jár hogy egyre kevesebb az USB csatlakozó, igaz, lassan minden gépen kapunk legalább egy teljes értékű USB Type-C csatlakozót, amin keresztül nem csak USB-s tárakat, hanem akár monitort is tudunk csatlakoztatni. Ehhez persze kell egy jó dokkoló!

Nos, ez az eszköz pont egy ilyen nagyon jó dokkoló! Az USB csatlakozókon kívül van rajta monitor kimenet, ami akár 4K kijelzőket is meg tud hajtani, van hang kimenet és kártyaolvasó is, egy egyben 11 funkciót tudunk egy USB Type-C csatlakozóból kihozni. Ez azért nem piskóta.

A cucc ára a cseh raktárban a BGHU2562 kuponkóddal 16 000 forint az alábbi hivatkozásra kattintva:

BlitzWolf BW-TH8 11 az 1-ben USB dokkoló

 


 

BlitzWolf BW-S25 asztali töltő

Készülj már most a karácsonyra, itt a BlitzWolf fesztivál! 11

Ez is egy nagyon új cumó a BlitzWolf boszorkánykonyhájából. Nem kevesebb, mint 6 USB port található rajta, és nem kevesebb, mint 75 watt teljesítményt tud. Brutális darab. Kapunk PD3.0, SCP, QC3.0, PD2.0, QC2.0 megoldásokat gyorstöltésre, így Androidos és Apple eszközökhöz is használható, sőt, a nagy teljesítmény miatt egyes notebookok töltése is megoldható róla.

Sajnos ezért a tudásért már fizetni is kell, a BG568153 kuponkóddal a francia raktárból 17 000 forintért rendelhetjük meg, innen:

BlitzWolf BW-S25 asztali töltő

 


 

BLITZWOLF BW-OLT1 NAPELEMES KERTILÁMPA

Blitzwolf® BW-OLT1 Solar Power 62 LED PIR Motion Sensor Wall Light Wide Angle Waterproof for Outdoor Garden Path Yard Security Lamp

Ahogy a képen is látszik, ez egy falra szerelhető napelemes lámpa, amiben 62 LED szórja a fényt. A leírás szerint 350 lumen fényerőt tud, és természetesen van benne fényszenzor és mozgásérzékelő is. Utóbbi a gyári adatok szerint 8-10 méteres távolságig működik. Praktikus és egyszerű darab, a felszereléséhez természetesen nincs szükség kábelezésre.

A lámpa ára a BG714408 kuponkóddal most 6300,  kosárba tenni itt tudod:

BLITZWOLF BW-OLT1 NAPELEMES KERTILÁMPA

 


 

Blitzwolf V2 FHD Androidos projektor a foci vébéhez!

Készülj már most a karácsonyra, itt a BlitzWolf fesztivál! 12

Ez a második tétel, ami egyelőre csak kínai raktárból rendelhető, de egyszerűen nem tudtam kihagyni a listából. Jelenleg tesztelem, a héten meg is jelenik majd a cikk róla. Most már egy hete minden este be van kapcsolva a nappaliban, mindent kipróbáltam rajta, és azt kell mondanom, hogy szoftveres téren még nem járt nálam ennyire jó belépő szintű masina. Itt nincs gond a streaming szolgáltatókkal, megy mind a négy nagy, ami hazánkbna elérhető. A Disney+, az HBO, a Netflix és az Amazon Prime is hiba nélkül szalad, így ezen a héten már 3 méter feletti képátlón néztem a Hatalom gyűrűit, a Sárkányok házát, az Endert, az Öreget meg még jó néhány sorozatot.

És ami a legszebb a dologban, hogy Kodi alól gyönyörűen megy az M4 Sport, vagyis, ha valaki beruház egy ilyen projektorba, az akár 380 centis képátlón is nézheti majd a vébé meccseit. Persze ez nem egy kétforintos motyó, de a BGVJ22 kuponkóddal, vámmentes szállítással nálad van 73 ezer forintért, ami nagyon nem rossz ár egy ilyen készülékért!

Vásárlás itt:

Blitzwolf V2 FHD projektor

 


 

ZÁRSZÓ

 

Elindult karácsonyi nyereményjátékunk, amiben 20 értékes nyereményt sorsolunk ki. A főnyeremény idén egy elektromos roller! Ha szeretnél nyerni vagy szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor majdnem minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

 

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.