Válassza az Oldal lehetőséget

1200-as nagyítást ad a Mustool DM9 digitális mikroszkóp

1200-as nagyítást ad a Mustool DM9 digitális mikroszkóp

A Mustool DM9 digitális mikroszkóp 21 ezer forintos árával jó ajánlat lett.

1200-as nagyítást ad a Mustool DM9 digitális mikroszkóp

A Mustool DM9 digitális mikroszkóp egy modern és sokoldalú eszköz. A 7 hüvelykes TN standard kijelzője, amely körülbelül 80 fokban állítható, rugalmasságot és kényelmet biztosít a különböző szögekből történő megfigyeléshez. Az eredeti anti-light maszk jelentősen csökkenti a fényvisszaverődést, így tökéletes választás olyan tárgyak megfigyelésére, mint a PCBA.

1200-as nagyítást ad a Mustool DM9 digitális mikroszkóp 1

A mikroszkóp 1080p FHD maximális video felbontása és a 16 MP fotó felbontása lehetővé teszi az objektumok részletes megfigyelését. A 1200-szoros nagyítási faktor biztosítja, hogy még a legapróbb részletek is élesen és tisztán jelenjenek meg. A 8 állítható szinttel rendelkező LED világítással ellátott mikroszkóp megfelelő megvilágosítást biztosít minden munkadarab esetén.

1200-as nagyítást ad a Mustool DM9 digitális mikroszkóp 2

A mikroszkóp egyedülálló távirányító menüje lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy képeket és videókat készítsen anélkül, hogy megérintené a mikroszkópot, ezzel elkerülve a kép remegését és minden alkalommal pontos, tiszta eredményt garantálva. A mikroszkóp több nyelvet támogat és kompatibilis különböző operációs rendszerekkel, beleértve a Windows XP, Win7, Win8.1, Win10, és a Ma OS x 10.5 vagy újabb verzióit.

1200-as nagyítást ad a Mustool DM9 digitális mikroszkóp 3

Az 1800 mAh kapacitású beépített akkumulátor hosszú működési időt biztosít. A mikroszkóp csomagja tartalmazza a DM9 mikroszkópot, egy angol nyelvű felhasználói kézikönyvet, egy CD-t, egy USB kábelt, egy reflektív fedőt és egy vezetékes távirányítót.

A mikroszkópot kínai raktárból szállítják, ára a BGd37712 kuponkóddal 21 ezer forint az alábbi hivatkozáson:

 

Mustool DM9 digitális mikroszkóp

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.