Válassza az Oldal lehetőséget

Zeblaze Thor Ultra – ultra erős képességek az új okosórában

Zeblaze Thor Ultra – ultra erős képességek az új okosórában

Zeblaze Thor Ultra nagyfelbontású AMOLED kijelzővel és Android rendszerrel érkezett.

Zeblaze Thor Ultra – ultra erős képességek az új okosórában

A Zeblaze Thor Ultra okosóra, 2024-es világpremierjével, a technológiai innovációk sokaságával köszönt be. Az 1,43 hüvelykes AMOLED HD kijelző, 466 x 466 pixel felbontással, remek vizuális élményt nyújt, a 72 %-os képernyő-test arány és az ultra-vékony keret gondoskodik az áttekinthetőségről. A 4G LTE önálló hálózati kapcsolat lehetővé teszi, hogy telefon nélkül is online maradhass, legyen szó zenehallgatásról, navigációról vagy kedvenc online alkalmazásaid használatáról.

Az Android 8.1 operációs rendszerrel felszerelt Zeblaze Thor Ultra egy magasabb szintre emeli a felhasználói élményt, támogatva a Google Play áruházat, amely lehetővé teszi különböző alkalmazások letöltését közvetlenül az órára. Az egészségügyi és fitnesz funkciók közé tartozik a 24 órás pulzusmérés, a SpO2 monitorozás, valamint többféle sport mód, támogatva ezzel az egészségesebb és aktívabb életmódot.

Zeblaze Thor Ultra - ultra erős képességek az új okosórában 1

A Zeblaze Thor Ultra esetén több mint 300 intuitív számlap dizájn közül választhatsz, amelyek minden alkalomra tökéletes választást kínálnak. A 930 mAh-s akkumulátor és a hatékony processzor biztosítja a hosszú üzemidőt, gyors töltéssel kombinálva. Az óra erős fém unibody háza és a gorilla üveg ellenáll a mindennapi használat során előforduló kihívásoknak. A karóra teljes érintőképernyős működéssel, 2 GB memóriával plusz 16 GB tárhellyel rendelkezik. A csatlakoztathatóság és a technikai paraméterek széles körét kínálja, beleértve a Wi-Fi, a GPS, a mikrofon, az OTA frissítés támogatását, és még sok mást.

Ezt az órát kínai raktárból tudjuk megvásárolni, ára a BGThorUltra kuponkóddal 28 000 forint itt:

 

Zeblaze Thor Ultra okosóra

 

További okosóra hírek

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.