Válassza az Oldal lehetőséget

BLUETTI EP600 és AC500: Red Dot Design Award nyertesek

BLUETTI EP600 és AC500: Red Dot Design Award nyertesek

A Bluetti új mércét állít fel az otthoni energiamegoldások terén

BLUETTI EP600 és AC500: Red Dot Design Award nyertesek

Amikor otthonaink fenntartható energiamegoldásairól van szó, már nem csak a funkcionalitásról kell beszélnünk. A dizájn és az esztétika egyre fontosabbá vált ezen a területen is, és a BLUETTI, a hordozható energiarendszerek egyik vezető szállítója mindkét területen bizonyította a kiválóság iránti elkötelezettségét azzal, hogy EP600 és AC500 rendszereivel elnyerte a rangos Red Dot Design Award 2023 díjat. A díjnyertes termékek jellemzőit és képességeit látva egyértelmű, hogy képesek forradalmasítani az otthonunk energiaellátását és a hálózaton kívüli életmódunkat.

A BLUETTI EP600 és B500 legfontosabb jellemzői a következők

 • (Nap)Energia-tároló rendszer (ESS)
 • Hálózaton belüli és kívüli használatra tervezve
 • Könnyen telepíthető falra szerelés nélkül
 • Vékony, praktikus moduláris kialakítás
 • Élvonalbeli technológia a fenntartható energiafüggetlenségért

  Az EP600 és B500 energiatároló rendszer a napenergiát hasznosítva tiszta, megbízható energiát biztosít az otthonok számára. Tökéletes azok számára, akik fenntarthatóan szeretnének élni vagy energiafüggetlenséget szeretnének elérni. Elegáns, moduláris kialakítása és egyszerű működése ideális a napenergia-rendszerekkel kapcsolatban kevés vagy semmilyen tapasztalattal nem rendelkező felhasználók számára.

A BLUETTI AC500 és B300S legfontosabb jellemzői

 • Moduláris erőmű otthoni energiatároláshoz és hálózaton kívüli élethez
 • Megbízható, káros nehézfémektől mentes LiFePo4 akkumulátorok
 • Fejlett technológia a gyorstöltéshez, osztott fázisú funkció és UPS védelemhez
 • Stílusos kialakítás és kiváló teljesítmény

  Az AC500 és B300S moduláris erőmű egy fantasztikus megoldás az otthoni energiatároláshoz vagy a hálózaton kívüli élethez. Megbízható LiFePo4 akkumulátorokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a környezetbarát kialakítást, valamint a fejlett technológia lehetővé teszi a gyors töltést, az osztott fázisú funkciót és az UPS-védelmet. Egyszerű, mégis esztétikus kialakítása a BLUETTI tervezőcsapatának elkötelezettségét bizonyítja.

Miért érdemes a BLUETTI díjnyertes termékeit választani?

A Red Dot Design Award 2023 győztese a kiemelkedő formatervezésért és innovációért, valamint azért, mert napjainkra, több mint 70 országban vannak jelen és sok millió elégedett ügyféllel rendelkezne. A megbízhatóságot mutatja, hogy 10 év garanciát adnak az EP600-ra és 4 év garanciát az AC500-ra A BLUETTI már többször elnyerte a Red Dot Design Award díjat innovatív és környezetbarát termékeiért. Ez a legutóbbi győzelem tovább erősíti a vállalat hírnevét a minőség, a fenntarthatóság és a kiválóság terén. A BLUETTI a weboldalán elérhető energiamegoldások széles választékával elkötelezett amellett, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek nemcsak jól teljesítenek, hanem jól is néznek ki.

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.