Válassza az Oldal lehetőséget

Gombokért dobják utánunk – ANENG A3005 digitális multiméter

Gombokért dobják utánunk – ANENG A3005 digitális multiméter

Az ANENG A3005 háromezer alatti ára elég vonzó.

Gombokért dobják utánunk – ANENG A3005 digitális multiméter

Az ANENG A3005 digitális multiméter egy toll típusú, kis méretű, 3 3/4 bites igaz RMS automatikus szkennelésű digitális mérőműszer, amely kiválóan alkalmas mind a hobbisták, mind a szakemberek számára. A készülék automatikusan felismeri a mérés típusát, így a felhasználónak nem kell manuálisan váltogatnia a funkciók között. Ez különösen hasznos, ha gyorsan és hatékonyan szeretnénk méréseket végezni.

Gombokért dobják utánunk - ANENG A3005 digitális multiméter 1

A készülék DC (egyenáramú) és AC (váltakozó áramú) feszültségmérésre is képes, 4 V-tól 600 V-ig terjedő tartományban. Az ellenállásmérési tartomány szintén széles, 4 kΩ-tól 40 MΩ-ig. A készülék rendelkezik NCV (kapcsolat nélküli feszültségmérés) funkcióval, valamint képes a fázis mérésére is kapcsolat nélkül. A színes kijelző könnyen olvasható, és a készülék automatikusan kikapcsol, ha nem használjuk, ezzel is növelve az akkumulátor élettartamát.

Gombokért dobják utánunk - ANENG A3005 digitális multiméter 2

További hasznos funkciók közé tartozik a semleges/tűz teszt, a hangjelzéses mérés, a beépített zseblámpa, valamint a gyors folytonossági teszt és dióda teszt. A csomag tartalmazza a multiméter tollat és a használati utasítást is, így azonnal használatba vehető. Összességében az ANENG A3005 egy rendkívül sokoldalú és megbízható eszköz, amely számos különböző mérési igényt képes kielégíteni. Az automatikus funkcióválasztás és a széles mérési tartományok teszik ezt a készüléket ideális választássá mind a kezdők, mind a tapasztalt felhasználók számára.

A műszert a BG452839 kuponkóddal 2880 forintért adják most itt:

 

ANENG A3005 digitális multiméter

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.