Válassza az Oldal lehetőséget

Ultra olcsó gravírozó toll 3 verzióban

Ultra olcsó gravírozó toll 3 verzióban

Barkácsolóknak remek ajándék lehet, akár már 2600 forintért elhozhatod!

Ultra olcsó gravírozó toll 3 verzióban

Ez a vezeték nélküli elektromos csiszoló készlet egy kompakt, újratölthető mini gravírozó eszköz, amely ideális faragáshoz, csiszoláshoz és számos más finom munkához. A készlet három sebességfokozatot kínál (0/5000/10000/15000 fordulat per perc), amelyek közül választhat a különböző anyagok és feladatok igényei szerint.

Ultra olcsó gravírozó toll 3 verzióban 1

A készülék egy 700 mAh kapacitású lítium akkumulátorral rendelkezik, amely körülbelül 2 óra alatt teljesen feltölthető. A befogási tartomány 1-3mm között állítható be, az alapértelmezett tokmány 3mm-es. A gravírozó toll 3.6V kimeneti feszültséggel és 22 W névleges bemeneti teljesítménnyel működik, a támogatott feszültség 110V-tól 220V-ig terjed.

Ultra olcsó gravírozó toll 3 verzióban 2

A alapcsomag tartalmaz egy mikro USB töltőkábelt, amely lehetővé teszi a készülék egyszerű töltését. A készülék kis méretű és könnyű, így könnyen hordozható és tárolható. Az elektromos csiszoló készlet ideális választás azok számára, akik hordozható, mégis hatékony gravírozó eszközt keresnek kisebb művészeti és kézműves projektekhez.

Ultra olcsó gravírozó toll 3 verzióban 3

A készülék három csomagban kapható, a legkisebben csak egy csiszolófej van, ennek ára 2600 forint. A legnagyobb csomag már 50 tartozékot tartalmaz, de ez is csak 4700 forintba kerül. A BGDB058 kuponkód minden csomaghoz használható. A készüléket rendelés esetén kínai raktárból szállítják.

 

Gravírozó toll 3 verzióban

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.