Válassza az Oldal lehetőséget

Elegáns vezeték nélküli 3-az-1-ben töltőállomás az asztalodra

Elegáns vezeték nélküli töltőállomás az asztalodra

Egy eszközzel töltheted a telefonodat, az okosórádat és a fülhallgatódat.

Elegáns vezeték nélküli töltőállomás az asztalodra

Ez a 100W teljesítményű, 3 az 1-ben funkciójú összecsukható vezeték nélküli töltőállomás egy multifunkcionális készülék, amely lehetővé teszi az iPhone 14 és 13 Pro, az Apple Watch 7/6 és a Samsung Galaxy Watch 4/3, valamint a S22 és S21, és egyéb telefon modellek egyidejű töltését. A kábelek nélküli kialakításnak köszönhetően a töltőállomás rendet tart az asztalon, és megszünteti a kábelrengeteget.

Elegáns vezeték nélküli 3-az-1-ben töltőállomás az asztalodra 1

A biztonságos töltést a hőmérséklet-szabályozás, a feszültségvédelem és a rövidzárlat-megelőzés biztosítja, míg a töltő hátoldalán lévő szellőzőnyílások garantálják a stabil és biztonságos töltést. A Qi-tanúsítvánnyal rendelkező töltőállomás dupla garanciát és kettős biztonságot nyújt a felhasználóknak. Az alján lévő csúszásgátló szilikonpárnák megakadályozzák az eszközök karcolódását és elcsúszását töltés közben.

Elegáns vezeték nélküli 3-az-1-ben töltőállomás az asztalodra 2

A csomag tartalmaz egy 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőt és egy Type-C kábelt. A töltőállomás ABS műanyagból készült, és a következő specifikációkkal rendelkezik: a mobiltelefon kimeneti teljesítménye 5W-tól 100W-ig terjed, az iWatch kimeneti teljesítménye maximum 5W, az Airpods kimeneti teljesítménye szintén 5W. A töltési hatékonyság ≥73%, a töltési távolság pedig ≤6MM.

Elegáns vezeték nélküli 3-az-1-ben töltőállomás az asztalodra 3

Az intelligens védelmi technológia és a beépített intelligens chip biztosítja a túlfeszültség-védelmet, a túláram-védelmet, a rövidzárlat-védelmet és a túlmelegedés elleni védelmet, így garantálva a biztonságos és stabil töltési élményt.

A töltőt megrendelés esetén kínai raktárból szállítják, ára a BGDB127 kuponkóddal 5700 forint itt:

 

Vezeték nélküli 3-az-1-ben töltőállomás

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.