Válassza az Oldal lehetőséget

Tronsmart Onyx Prime – 10 ezer alatt a gyártó prémium fülese

Tronsmart Onyx Prime – 10 ezer alatt a gyártó prémium fülese

A Tronsmart Onyx Prime más, mint a többi. Hybrid Dual Drivers technológia, app vezérlés, és még sok más.

Tronsmart Onyx Prime – 10 ezer alatt a gyártó prémium fülese

Kipróbáltam, írtam róla cikket is. Nem mondom, hogy maradéktalanul elégedett voltam, de azért nem volt rossz az összhatás. Végül is ez akkor is egy kétmeghajtós füles, ráadásul hibrid, szóval olyan nagy baj nem lehet. Meg amúgy is, nem vagyunk egyformák, szóval, ami nekem nem jött be, az lehet másnak pont a kedvence volt. Ki tudja. Na, de lássuk röviden a lényeget!

Ilyen ma egy prémium füles? - Tronsmart Onyx Prime teszt 2

A Tronsmart Onyx Prime hibrid kettős meghajtású vezeték nélküli fülhallgató egy prémium termék a Tronsmart kínálatában, amely magában foglalja a legmodernebb technológiát és kiváló minőségű hangot kínál. Ezt a dinamikus és a precízen hangolt kiegyensúlyozott armatúra meghajtóval rendelkező terméket úgy tervezték, hogy részletes, magas hangzást szolgáltasson, széles frekvenciatartománnyal (10 Hz – 25 kHz). A természetes, rezonáló basszus és középtartomány tiszta, dallamos magasságokkal integrálódik.

Ilyen ma egy prémium füles? - Tronsmart Onyx Prime teszt 16

Az Onyx Prime a Qualcomm QCC3040 csúcstechnológiájú chippel van felszerelve, amely az aptX Adaptive kodekkel együtt magas felbontású akusztikus hangzást nyújt. Ráadásul a cVc 8.0 hívászaj-kioltás a FaceTime, a Google Hangouts és a Zoom hívásokban kínálja a legtisztább beszélgetési élményt. Az innovatív TrueWireless Mirroring technológia lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen válts a fülhallgató között. A Bluetooth 5.2 a gyorsabb adatátvitelt és a zene zökkenőmentes streamingjét biztosítja.

Ilyen ma egy prémium füles? - Tronsmart Onyx Prime teszt 18

Az Onyx Prime sokoldalú fülhallgató, amely prémium zenei módot integrál az ultra-alacsony késleltetésű játékmóddal. A sztereó fülhallgató lehetővé teszi, hogy rugalmasan váltson a játék és a zene között. Egyetlen töltéssel a fülhallgatók 7 órás lejátszási időt garantálnak, a töltőtokkal pedig akár 40 órás lejátszási idő is elérhető. Az ergonómikus kialakítású, különböző méretű fültipp- és fülhorog-opciókkal ellátott vezeték nélküli fülhallgatók alkalmasak a futáshoz, a napi ingázáshoz, valamint a hosszú távú repülésekre is.

A mostani akcióban a fülhallgatót rendkívül olcsón adják (a cikk írásakor 15 ezer forint volt), a NNNALLTOPC kuponkóddal 9600 forintot kérnek érte itt:

 

Tronsmart Onyx Prime Bluetooth fülhallgató

 

Részletes tesztem itt olvasható: ILYEN MA EGY PRÉMIUM FÜLES? – TRONSMART ONYX PRIME TESZT

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.