Válassza az Oldal lehetőséget

Tronsmart Halo 110 – kuponnal felezhető most az ára

Tronsmart Halo 110 – kuponnal felezhető most az ára

A Tronsmart Halo 110 elég mutatós darab lett, ráadásul elég erős is.

Tronsmart Halo 110 – kuponnal felezhető most az ára

A Tronsmart Halo 110 egy sokoldalú Bluetooth hangszóró, amely tökéletes választás lehet kültéri rendezvényekhez, partikhoz, vagy akár otthoni szórakozáshoz is. A hangszóró egy beépített mikrofonnal rendelkező karaoke móddal van ellátva, így egyedül vagy barátokkal együtt is élvezhető a zene és az éneklés. A Halo 110 akár 18 órás játékidőt kínál, így hosszú ideig képes szórakoztatni anélkül, hogy újratöltésre lenne szükség.

Tronsmart Halo 110 Bluetooth Speaker with Wired Karaoke Microphone, Supports Karaoke, 60W Superb Stereo Sound, Bluetooth 5.3, 18-Hour Playtime, IPX6 Waterproof, Black

A hangszóró 60W-os sztereó hangzása lenyűgöző, és a különféle fényeffektek még inkább fokozzák a hangulatot. A hangszóró IPX6 vízállósági besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódni a víz okozta károk miatt, legyen szó akár strandon, kempingezés közben vagy otthoni használatról. A Tronsmart Halo 110 és a Halo 100 modellek közötti fő különbség a hangminőségben és a fényeffektekben rejlik. Mindkét modell rendelkezik mélynyomóval a mélyebb basszusokért, két középső hangszóróval és egy magassugárzóval a tiszta magas hangokért. A 60W teljesítmény garantálja a vibráló hangzást.

Tronsmart Halo 110 Bluetooth Speaker with Wired Karaoke Microphone, Supports Karaoke, 60W Superb Stereo Sound, Bluetooth 5.3, 18-Hour Playtime, IPX6 Waterproof, Black

Az eszköz az alkalmazáson keresztül teljes mértékben szabályozható, így a lejátszás minden paramétere és a LED világítás (különböző módokkal rendelkezik) is testreszabható. Ha két Halo hangszórót kapcsol össze, teltebb sztereó hangzást élvezhet a legjobb partikhoz és eseményekhez. A hangszóró három RGB fény módjával az elején és kettővel a hátulján biztosítja, hogy az élmény felejthetetlen legyen. Összességében a Tronsmart Halo 110 egy kiváló választás lehet azok számára, akik egy sokoldalú, hordozható hangszórót keresnek, amely kiváló hangminőséget és látványos fényeffekteket kínál partikhoz és egyéb rendezvényekhez.

A hangszórót természetesen EU raktárból szállítják, ára a NNNNHL100 kuponkóddal 26 900 forint itt:

 

Tronsmart Halo 110 Bluetooth karaoke/party hangszóró

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.